Yandex
МЕНЮ
Кошница

Диетични храни

19.95 лв.
Купи
16.76 лв. 20.95 лв.
Купи
28.80 лв. 36.00 лв.
Купи
20.40 лв. 25.50 лв.
Купи
11.84 лв. 14.80 лв.
Купи
32.00 лв. 40.00 лв.
Купи
5.95 лв.
Купи
33.56 лв. 41.95 лв.
Купи
39.96 лв. 49.95 лв.
Купи
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)

Едно от най-приятните неща, които човек може да направи, е да живее здравословно. Този начин на живот е много интересен, защото едновременно за него се разпространяват мнения от специалисти в две различни посоки.

Едните смятат, че хората, които живеят здравословно са такива, които наистина имат нуждата да бъдат активни, да постигат цел след цел, да правят от тялото си истинска стомана. В един момент да се окажат толкова страхотни, че да се превърнат в същинско чудо.

От друга страна идва и идеята, че тези хора се наказват по начини, които не всеки би могъл да понесе. Истината е може би някъде по средата, защото диетата е едновременно ограничение, но с приятна и хубава цел.

Защо да приемаме диетични храни

За да се храните здравословно, обаче ви трябват диетични храна и то качествена такава. Не става човек да се опитва да спазва някакви режими и в същото време да се храни с тестени изделия или с храни, богати на захари.

Това е в пълен разрез с всякакви възгледи на хората, занимаващи се с активен начин на живот. Специалистите съветват да си набавяте диетични храни само от магазини, които наистина могат да ви предоставят качество, а не единствено обещания и ниски цени.

Нашият онлайн магазин за хранителни добавки и спортни стоки може да ви предложи едновременно и качество, и ниски цени. С това се различаваме, с това сме повече!

Workout.bg – всяко нещо си има цена, но не и здравето

Един от основните ни възгледи, около който се оформя цялата ни политика на работа, е свързан с това да може човек да прави тялото си възможно най-здраво и способно да бъде в активен режим възможно най-дълго време.

Тези неща са напълно нормални и всеки се стреми към тях, но доста често му трябва и голяма подкрепа и помощ от хора или организация, която напълно разбира техните проблеми и тревоги относно здравословното състояние на организма. За да ви покажем, че ние сме вашата организация, ние сме вашия защитник – просто можете да ни посетите.

Щом ни посетите веднъж, има възможност да останете доста възхитени, защото знаем колко труд сме инвестирали в това да се чувствате точно по този начин. Няма нито един човек, който да не е оценил положително нашия сайт и работата ни върху него през годините.

Приемете, че когато един човек знае какъв ресурс му е коствало да създаде и да поддържа нещо, то тогава той усеща една увереност, една сигурност. Няма спор – всеки има правилото да мисли точно това, което усеща за правилно.

Все пак, обаче предвид труда, който сме инвестирали, ние знаем, че няма начин да останете разочаровани. Винаги това е била основната ни цел – да накараме клиентите ни да се чувстват напълно доволни и от изживяването на самото пазаруване, и от стоката, с която са се сдобили.

Обичаме да ви виждаме доволни – знаем, че го можем всеки път и просто действаме в правилната посока, за да стигаме винаги до крайното ниво на задоволство. Вие също имате шанс да направите стъпка в правилната посока като заложите на Workout.bg.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин – бъдете перфектни във всяко едно отношение, защото ние вярваме, че го можете.

Ако се опитвате да отслабнете ви препоръчваме да се храните с високо съдържание на фибри. Тези храни не са лесно смилаеми, помагат ви да се чувствате дълго време сити след хранене и регулират нивата на кръвната захар. Важно е да разберете, че няма напитка или храна, която може да консумирате и да отслабвате. Отслабването се случва когато комбинирате правилно хранене, тренировки и пиене на вода.

Ябълките са плод, който можете да използвате във всичко – от напитки до основни ястия и десерти. Те са нискокалорични, пълни с витамини, минерали и фибри. Те ви помагат да поддържате нивото на кръвната си захар и предотвратяват задържането на вода и освен това са много вкусни.

Бобовите растения имат много ползи за здравето. Те помагат за понижаване на кръвното налягане, намаляват лошият холестерол и предпазват от сърдечно съдови заболявания. Имат високо съдържание на фибри, помагат ви да се чувствате сити по-дълго и по този начин контролирате глада ефективно. Бобовите растения са сравнително ниско калорични и често се препоръчват за хора, които искат да намалят килограмите си.

Листните зеленчуци са идеални за всяка диета, тъй като те са нискокалорични и богати на фибри. Те имат високо съдържание на витамини, антиоксиданти и минерали, които доказано подпомагат изгарянето на мазнини.

Ядките имат високо съдържание на мазнини, но въпреки това те насърчават отслабването. Те подобряват метаболитното здраве и са здравословно допълнение към диетата ви. Важно е да се консумират умерено и да не прекалявате с тях, тъй като те са доста калорични.

4.49 / 164