МЕНЮ
Количка

Био олио, зехтин и мазнини

Coconut Oil
Изчерпан
11.95 лв.
Evening Primrose Oil 500 mg
Изчерпан
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Спомняте ли си как едно време стоките не се деляха на класове – био, с добавени съставки, без добавени съставки, с мазнини, без мазнини, био, транс и всякакви други модификации? Тогава всичко бе едно, но бе някак си по-истинско.

Малкият избор предполагаше и малкото, което имаше по рафтовете, да бъде максимално качествено и направено по стандарти. Всъщност, този начин на организация на бизнесите по различните браншове дразнеше някои хора.

За избраните имаше неща, които те да консумират, рядко се срещаха по-луксозни стоки, но това бе едно време – днес имаме всякакви видове модифициране на продуктите и тук главно визираме онези от хранително-вкусовата промишленост.

Бавно в живота на хората навлязоха био-продуктите. Те бяха основното нещо, което подсили сериозно културата на здравословното хранене, редуцирането на тран-мазнините в храните и съответно повишаването на качеството на живот.

Според някои експерти, това е оправдание, за да се покачат цените по-осезаемо и толкова рязко. Дали е така – наистина не можем да знаем, но от нас зависи вие – нашите клиенти да получавате винаги най-доброто и най-достъпното.

Био олио, зехтин и мазнини - лидерите на био-щанда ни

При нас ще намерите цял био-сектор, в който ще срещнете всички био добавки, които желаете, за да поддържате здравословен начин на живот. Някои от тях са био олио, зехтин и мазнини.

Удовлетворението на този аспект от вашия живот ще ви направи далеч по-продуктивни в останалите – проверен факт.

Обичаме да ви даряваме със здраве, така че бъдете готови за истинско бомбардиране не само с био храни, а с био добавки на различна основа. Каквото и да си говорим в редовете на настоящото четиво – просто трябва да ни посетите в Workout.bg, за да бъдете максимално сигурни, че онова, което говорим в името на здравето, наистина е начинът, по който мислим.

Бъдете търпеливи, защото не винаги ще можем да разберем от първия ви ред за какво точно искате да си поговорим в прозореца за онлайн помощ. Ще ни трябват ясни подробности за търсения био продукт, защото те са много.

Морето от разнообразие е онова, което и помага, и пречи понякога. То може и да обърка клиентите, но за щастие по-често ги привлича.

Заповядайте при нас – ние сме тук, за да ви представим нашите супер храни, супер полезни вещества и супер био-щанд. На него ще откриете продукти като био олио, зехтин и мазнини – неща, които не всеки ден можете да си купите на толкова ниска и достъпна цена.

Workout.bg – за нас е важно да сте здрави

През последните години, в които присъстваме на пазара за спортни аксесоари и хранителни добавки за здраво тяло и ментално развитие, ние наблюдаваме леко изместване от правата линия, по която бяхме свикнали да вървим толкова много време.

Всъщност, имайте предвид, че развитието на този вид пазар е доста динамично и адаптивността е сред главните неща, които движат всичко. Това, което най-много се изисква от нас – търговците, е свързано с това да можем да се нагаждаме, а ние, смеем да твърдим, че го можем.

Да даваш всичко, което можеш, за своите клиенти е може би едно от най-интересните и впечатляващи неща, които правим за хората, разчитащи на нас. Интересно е, защото всеки ден се сблъскваме с нови и нови неща, а е впечатляващо, защото всеки има своя история, което показва разнообразието от случаи и спортни казуси.

Ние като сериозен търговец нямаме особено право да правим компромиси с каквото и да е в нашия бранш. Дори напротив – стягането на редиците и методите ни за работа е едно от основните неща, които постоянно се стремим да развиваме.

Всекидневно търсим начини и варианти, чрез които да проявяваме максимално много търпение и толерантност към някои от клиентите, които влизат в нашия онлайн магазин и напълно не знаят какво се случва. Стремим се да намерим решение за проблеми, които понякога дори не сме чули – това спестява огромно време на онези, които ще дойдат в бъдеще.

Този метод е доста удобен, защото прави нещата да изглеждат лесни, когато изведнъж дойде човек с казус, който вече някога сме решавали или пък сме симулирали. Клиентът остава с впечатлението, че ние сме изключително компетентни, което не е и далеч от истината.

Всъщност, знаехте ли, че в нашия екип работят бивши атлети и спортисти, които познават спорта от всички негови страни. Свикнали са с всичките му особености и са готови да дадат време на клиента да асимилира информацията, която му подаваме.

Доста често срещаме и клиенти, които са много запознати с някакви определени неща. Те, обаче имат друг проблем – от твърде много информация не могат да отсеят необходимото от ненужното.

Този проблем все по-често се среща и това донякъде ни прави абсолютно нужни на всеки клиент – дори и по-информираните. Заповядайте при нас, за да станете част от огромното ни семейство – очакваме ви!

Био продуктите са по-скъпи от конвенционалните. Ако можете да си ги позволите това е фантастично и можете да бъдете спокойни, че цената си заслужава. Ако не можете се опитайте да закупувате поне продуктите, които използвате ежедневно. Особено важно е за бременните жени, малките деца, възрастните хора и страдащите от хронични заболявания и алергии да се хранят с колкото е възможно повече органични и здравословни храни.

Био мазнините, зехтините и олиата се произвеждат по органични процеси. Суровините се отглеждат без синтетични торове, хербициди и продукти за растителна защита. Целият биологичен процес от отглеждането на реколтата до бутилирането се извършва съобразно регламента за биологичното земеделие.

При плодовете и зеленчиците, които са отглеждани спрямо био стандартите разликата се открива много по-лесно отколкото при зехтина и олиото. Трудно се забелязва разлика във вкуса, миризмата и цвета. Това обаче не означава, че продуктите не са по-качествени от обикновените зехтини и мазнини.

За разлика от виното, манините се не подобряват качеството си с времето. Мононаситените мастни киселини, витамините и полифенолите се разграждат когато се съхраняват дълго време. Това влияе отрицателно на вкуса и затова мазнините трябва да се консумират около една или две годни най-много след производството, за да бъдат с най-добро качество и вкус.

Био растителните мазнини са много полезни за сърцето. Те помагат за контрол на холестерола в тялото. Растителните мазнини са богати на витамини и антиоксиданти и са много полезни за здравето на кожата и косата. Антиоксидантите подпомагат действието на имунната и храносмилателната система и боледуваме много по-рядко.

4.48 / 227