МЕНЮ
Кошница

Био олио, зехтин и мазнини

25.12 лв. 31.40 лв.
Купи
16.95 лв.
Купи
14.95 лв.
Купи
26.80 лв. 33.50 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
9.56 лв. 11.95 лв.
Купи
25.60 лв. 32.00 лв.
Купи
9.95 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
11.95 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
11.96 лв. 14.95 лв.
Купи
19.95 лв.
Купи
11.96 лв. 14.95 лв.
Купи
29.52 лв. 36.90 лв.
Купи
Показва 1 до 17 от 17 (1 страници)

Спомняте ли си как едно време стоките не се деляха на класове – био, с добавени съставки, без добавени съставки, с мазнини, без мазнини, био, транс и всякакви други модификации? Тогава всичко бе едно, но бе някак си по-истинско.

Малкият избор предполагаше и малкото, което имаше по рафтовете, да бъде максимално качествено и направено по стандарти. Всъщност, този начин на организация на бизнесите по различните браншове дразнеше някои хора.

За избраните имаше неща, които те да консумират, рядко се срещаха по-луксозни стоки, но това бе едно време – днес имаме всякакви видове модифициране на продуктите и тук главно визираме онези от хранително-вкусовата промишленост.

Бавно в живота на хората навлязоха био-продуктите. Те бяха основното нещо, което подсили сериозно културата на здравословното хранене, редуцирането на тран-мазнините в храните и съответно повишаването на качеството на живот.

Според някои експерти, това е оправдание, за да се покачат цените по-осезаемо и толкова рязко. Дали е така – наистина не можем да знаем, но от нас зависи вие – нашите клиенти да получавате винаги най-доброто и най-достъпното.

Био олио, зехтин и мазнини - лидерите на био-щанда ни

При нас ще намерите цял био-сектор, в който ще срещнете всички био добавки, които желаете, за да поддържате здравословен начин на живот. Някои от тях са био олио, зехтин и мазнини.

Удовлетворението на този аспект от вашия живот ще ви направи далеч по-продуктивни в останалите – проверен факт.

Обичаме да ви даряваме със здраве, така че бъдете готови за истинско бомбардиране не само с био храни, а с био добавки на различна основа. Каквото и да си говорим в редовете на настоящото четиво – просто трябва да ни посетите в Workout.bg, за да бъдете максимално сигурни, че онова, което говорим в името на здравето, наистина е начинът, по който мислим.

Бъдете търпеливи, защото не винаги ще можем да разберем от първия ви ред за какво точно искате да си поговорим в прозореца за онлайн помощ. Ще ни трябват ясни подробности за търсения био продукт, защото те са много.

Морето от разнообразие е онова, което и помага, и пречи понякога. То може и да обърка клиентите, но за щастие по-често ги привлича.

Заповядайте при нас – ние сме тук, за да ви представим нашите супер храни, супер полезни вещества и супер био-щанд. На него ще откриете продукти като био олио, зехтин и мазнини – неща, които не всеки ден можете да си купите на толкова ниска и достъпна цена.

Workout.bg – за нас е важно да сте здрави

През последните години, в които присъстваме на пазара за спортни аксесоари и хранителни добавки за здраво тяло и ментално развитие, ние наблюдаваме леко изместване от правата линия, по която бяхме свикнали да вървим толкова много време.

Всъщност, имайте предвид, че развитието на този вид пазар е доста динамично и адаптивността е сред главните неща, които движат всичко. Това, което най-много се изисква от нас – търговците, е свързано с това да можем да се нагаждаме, а ние, смеем да твърдим, че го можем.

Да даваш всичко, което можеш, за своите клиенти е може би едно от най-интересните и впечатляващи неща, които правим за хората, разчитащи на нас. Интересно е, защото всеки ден се сблъскваме с нови и нови неща, а е впечатляващо, защото всеки има своя история, което показва разнообразието от случаи и спортни казуси.

Ние като сериозен търговец нямаме особено право да правим компромиси с каквото и да е в нашия бранш. Дори напротив – стягането на редиците и методите ни за работа е едно от основните неща, които постоянно се стремим да развиваме.

Всекидневно търсим начини и варианти, чрез които да проявяваме максимално много търпение и толерантност към някои от клиентите, които влизат в нашия онлайн магазин и напълно не знаят какво се случва. Стремим се да намерим решение за проблеми, които понякога дори не сме чули – това спестява огромно време на онези, които ще дойдат в бъдеще.

Този метод е доста удобен, защото прави нещата да изглеждат лесни, когато изведнъж дойде човек с казус, който вече някога сме решавали или пък сме симулирали. Клиентът остава с впечатлението, че ние сме изключително компетентни, което не е и далеч от истината.

Всъщност, знаехте ли, че в нашия екип работят бивши атлети и спортисти, които познават спорта от всички негови страни. Свикнали са с всичките му особености и са готови да дадат време на клиента да асимилира информацията, която му подаваме.

Доста често срещаме и клиенти, които са много запознати с някакви определени неща. Те, обаче имат друг проблем – от твърде много информация не могат да отсеят необходимото от ненужното.

Този проблем все по-често се среща и това донякъде ни прави абсолютно нужни на всеки клиент – дори и по-информираните. Заповядайте при нас, за да станете част от огромното ни семейство – очакваме ви!

Био продуктите са по-скъпи от конвенционалните. Ако можете да си ги позволите това е фантастично и можете да бъдете спокойни, че цената си заслужава. Ако не можете се опитайте да закупувате поне продуктите, които използвате ежедневно. Особено важно е за бременните жени, малките деца, възрастните хора и страдащите от хронични заболявания и алергии да се хранят с колкото е възможно повече органични и здравословни храни.

Био мазнините, зехтините и олиата се произвеждат по органични процеси. Суровините се отглеждат без синтетични торове, хербициди и продукти за растителна защита. Целият биологичен процес от отглеждането на реколтата до бутилирането се извършва съобразно регламента за биологичното земеделие.

При плодовете и зеленчиците, които са отглеждани спрямо био стандартите разликата се открива много по-лесно отколкото при зехтина и олиото. Трудно се забелязва разлика във вкуса, миризмата и цвета. Това обаче не означава, че продуктите не са по-качествени от обикновените зехтини и мазнини.

За разлика от виното, манините се не подобряват качеството си с времето. Мононаситените мастни киселини, витамините и полифенолите се разграждат когато се съхраняват дълго време. Това влияе отрицателно на вкуса и затова мазнините трябва да се консумират около една или две годни най-много след производството, за да бъдат с най-добро качество и вкус.

Био растителните мазнини са много полезни за сърцето. Те помагат за контрол на холестерола в тялото. Растителните мазнини са богати на витамини и антиоксиданти и са много полезни за здравето на кожата и косата. Антиоксидантите подпомагат действието на имунната и храносмилателната система и боледуваме много по-рядко.

4.48 / 227