Yandex
МЕНЮ
Кошница

Йохимбин

Няма добавени продукти в тази категория.

Много вещества по света учудват и най-запознатите в тази сфера хора. Всъщност, става въпрос за съвсем приятни изненади от здравна гледна точка.

В спорта през 21-ви век не се търсят само здравни решения, а чисто лабораторен път за справяне с различни ситуации на плато (застой в тренировъчния процес). Нашата работа в Workout.bg винаги е била свързана с това да можем да ви дадем само най-необходимото в този аспект.

Едно от тези вещества, с които можем да кажем, че се гордеем, със сигурност е йохимбинът. Това вещество е едно от най-разпространените в средния клас хранителни добавки (по подобие на трибулуса).

Неговото влияние се отразява не толкова върху физиката, колкото върху психиката на трениращия. Всъщност, той повишава желанието на активния човек да полага още по-големи и сериозни усилия да запази и дори да подобри физическата си форма.

Т.е., влиянието на веществото йохимбин върху нашето телесно състояние е напълно косвено (посредством психиката).

Що е то йохимбин и какво ще направи с организма ни

Всъщност, това вещество по своята същност е един от най-старите афродизиаци на планетата. Използвано е още от времената, в които древен Египет е бил в своя разцвет.

Веществото има силно въздействие върху половата система. Интересното тук е, че действа както на мъже, така и на жени, което наистина може да подобри и взаимоотношения между двата пола.

Метаболизмът ви също ще бъде доволен от това, че приемате йохимбин. Обмяната на веществата в организма ви ще се забърза многократно, което ще направи с тялото ви истинска промяна.

Издръжливостта и постоянният приток на енергия също ще бъдат сред ефектите, които ще почувствате от редовния прием на това вещество.

Workout.bg – времето минава, развивайте се

Когато говорим за развитие, ние далеч нямаме предвид само и единствено за развитие във физически аспект. Нещо повече – ние искаме да ви подтикнем към това да проведете едно цялостно културно извисяване докато пазарувате.

Това ще ви доведе до момент, в който ще почувствате, че се превръщате в един истински уважаващ себе си клиент. Този момент ще ви направи горди от самите вас, защото ще знаете, че самите вие сте предизвикали и направили тази промяна в себе си.

Може да ви се струва странно, че описваме този момент като толкова величествен, но не забравяйте, че именно такива моменти правят човекът човек дори и когато пазарува и дава парите си за неща, за които се надява, че ще му вършат наистина някаква работа.

Да имаш някакви очаквания, да правиш промени в живота си, да сменяш търговци на продукти, които обикновено ти трябват постоянно, това са смели решения. Ако сте активен човек, който тренира поне три пъти седмично, то тогава знаете колко е важно да се възстановявате правилно.

Тогава, са ви необходими наистина качествени хранителни добавки, които да извършват тези процеси при вас. Вече се убедихте, че винаги знаем какво ви е необходимо, така че защо не ни се доверите – ние наистина можем да оправдаем доверието ви в нас.

За да не се чувствате излъгани или подведени от наша страна, ние се стараем онлайн магазинът ни да е възможно най-открит и прозрачен за нашите клиенти. Естествено лесната му употреба също е важен аспект от цялата картина, за да може всеки, който влезе, да излезе с точно онова, което му е било необходимо.

Когато някъде се случи даден проблем, няма нещо в наличност или просто нещо в нашата работа ви е разочаровало, то тогава няма никакъв проблем да се обърнете към наш служител, за да може проблемът веднага да бъде премахнат.

Това, което ще ви кажем в последните изречения на настоящото четиво, е да не се притеснявате да ни задавате своите въпроси и да ни давате градивни препоръки тогава, когато има нужда нещо да се промени.

Очакваме ви в нашето голямо семейство!

Билковите добавки с йохимбин подобряват кръвообращението в тялото, подпомагат отслабването, подобряват на еректилната дисфункция и понижават високото кръвно налягане.

Йохимбинът може да причини нежелани реакции като нервност, безпокойство, безсъние, гадене, умора и раздразнителност. Добавките не бива да се приемат с някои лекарства, така че бъдете внимателни ако ги съчетавате.

Добавките не са подходящи за бременни жени и деца под 18 годишна възраст. Не бива приемате йохимбин и ако имате сърдечни и бъбречни заболявания или проблеми с черният дроб.

Добавките с йохимбин подпомагат отслабването и са много ефективни дори и при редовно трениращи хора, което е рядкост. Самостоятелният прием без тренировки, няма да даде резултати. Както знаете няма добавки, от които можете да отслабнете, без да полагате усилия и да се храните здравословно. Въпреки това добавките с йохимбин са от малкото на пазара, които имат ефект.

Дозирането е различно според вида на добавките. Най-често се приема по два пъти на ден, като се започва с ниски дози и постепенно се увеличава количеството. Най-ефективни са добавките когато се приемат на гладно.

4.42 / 153