Yandex
МЕНЮ
Кошница

Синефрин

31.95 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
20.00 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Срамувате ли се от външния си вид? Кара ли ви да се чувствате неудобно начинът, по който изглеждате?

Ако на горните два въпроса отговаряте положително и с поглед, насочен към земята, то тогава имате нужда от незабавна помощ. В никакъв случай не се отчайвайте – това ще ви доведе само главоболия.

Ние сме до вас, когато ви е необходима вълшебната съставка, водеща ви директно към успехите. Днешният пряк път ще ви направи по-слаби, по-изваяни и най-важното – в пъти по-уверени, а нима всеки не се стреми към това?

Да, тук сме, за да помагаме – доверете ни се и бъдете здрави с Workout.bg!

Защо да приемаме синефрин

Синефринът е един не много познат фет бърнър, който, обаче може да ви накара да повярвате в магията. Поради комплекса си от активни съставки, той пристига във вашето ежедневие буквално с готов план как да ви превърне в една мечтана версия на вас самите.

Бъдете сигурни, че хранителната добавка синефрин е била предпочитана само от изявени спортисти, което е и причината тя да не е от най-разпознаваемите на широкия пазар. Освен заради бърн-функциите му, синефрин приемат и хора, които искат да повишат издръжливостта си.

Тук говорим за аеробната издръжливост по време на бягане, плуване, катерене и т.н. Всяка дейност, която изисква равномерно дишане и други функции на тялото, които носят успокоение на тялото, става лесна досущ колкото детска игра.

Причината е именно в синефрина – той дава онзи тласък в последните метри на обиколката. Ето защо не е лоша идея да се замислите да приемате този вид хранителна добавка.

Workout.bg – винаги сме били загрижени за вашето здраве

Да си лидер на пазара за хранителни добавки не е от най-лесните задачи, които можеш да изпълниш. Най-малкото е това, че не може по всяко време да стартираш кампания по това да загърбиш конкуренцията си.

Нишата с продажба на спортни стоки и хранителни добавки не е малка, а дори може да бъде квалифицирана като най-обширна такава. Реално погледнато, абсолютно всеки може да започне от днес за утре да се занимава с продажба на подобен вид стоки.

Ние знаем, че вие едва ли ще направите грешката да се доверите на първия магазин в онлайн пространството. Ето защо се стараем винаги да даваме възможно най-много в това да пълним магазина си с качествени стоки.

Подбираме едни от най-съвестните и отзивчиви хора, за да работят те в нашите редици. Трудейки се ежедневно, те дават на клиентите ни спокойствието, което им е необходимо, за да пазаруват бързо, разумно и удобно.

Онлайн магазина е нещото, което може да ви даде всичко необходимо тук, сега и веднага – точно в количеството, в което го искате и най-важното – качеството, което очаквате от стоката, за която плащате. Като хора, които вече години се занимават с клиенти, сме видели доста типове хора.

Това ни помага в ежедневната работа и няма да крием, че ни харесва да разгадаваме желанията ви без дори да сте ги споделили. Няма нищо лошо в това да си първи – натоварващо е, но в никакъв случай не е нещо, с което да не можеш да се справиш.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, за да усетите какво е да си добре обслужен клиент. Очакваме ви!

Синефринът е естествен химикал, който се намира във високи нива в корите на цитрусовите растения като горчивият портокал. Екстракти от плодовете или кората на растенията се използват в традиционната китайска медицина за лечение на стомашни проблеми и алергии.

Синефринът помага за подобряване на метаболизма, увеличава калорийният разход и повишава енергията. Той подтиска апетита и ви помага да чувствате по-малко глад. В комбинация със здравословно хранене и тренировки, добавките могат да ви помогнат да отслабнете.

За да се възползвате максимално от метаболитните и енергийните свойства на добавките със синефрин е най-добре да ги приемате сутрин или около половин час преди тренировка. Синефринът започва да действа веднага щом попадне в кръвта, което е около 15 до 30 мин след консумация.

Нежеланите странични ефекти са главоболие и мигрена. Тъй като често синефринът се предлага в комбинация с кофеин може увеличи риска от високо кръвно налягане, припадъци и други неблагоприятни ефекти.

Най-често синефринът се приема от хора, които се стремят да отслабнат или да увеличат енергията си. Хората, които имат сърдечни проблеми не трябва да приемат синефрин, тъй като добавките повишават кръвното налягане.

4.45 / 163