Yandex
МЕНЮ
Кошница

Спрейове и мехлеми

20.45 лв.
Купи
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Най-вероятно, когато сте видели за първи път категорията ни „Спрейове и мехлеми“ вие не сте придобили ясна представа за какво точно се опитваме да ви говорим. Няма проблеми – ние сме тук, за да обясним своята гледна точка и по този начин да сте напълно сигурни какво точно разглеждате и евентуално какво бихте получили при покупка.

Този тип вещества помагат значително в ежедневието на активния и трениращ човек. Напълно ви разбираме ако нямате време да чакате олиото да загрее до оптимална температура, знаем, че едва ли имате време да се възстановявате кой знае колко дълго.

В ето такива моменти съответният спрей би помогнал значително. Точно върху това ще хвърлим сериозен поглед в настоящото четиво.

Какви видове спрейове предлагаме

Всички видове спрейове и мехлеми са нещо изключително ценно първо заради лесното си нанасяне върху каквато и да е било повърхност. Важно е, разбира се, човек да може да прецени кога е удачно да го използва, но основното нещо е да прояви разум и да усети ползите на спрея.

Първо, ако мислите да готвите с мазнина, има такава под формата на флаконче спрей. Така нанасянето е наистина елементарно, заедно с това ще усетите и колко по-бързо загрява това вещество.

Ако искате обезболяващите съставки да стигнат по-бързо до източника на болката, използвайте спрея директно върху кожата и по този начин ще усетите как всеки проблем отшумява.

Workout.bg – нещата, които ще са ви от полза

В интернет пространството сме свикнали да виждаме какво ли не и в това няма абсолютно нищо лошо. Не е проблем човек да има достъп до всякакъв тип неща и именно в това стои красотата на всичко, което се съдържа в онлайн пространството.

Всеки човек може да има нужда от различни неща и това кара създателите на отделните онлайн магазини да влагат изключителна стриктност в това да подбират само онези артикули, които наистина ще превземат вниманието на техните потенциални клиенти.

Истината за онези, които правят разликата в морето от онлайн магазини, се крие в това, че са доста предвидливи и съумяват да подберат само онова, което знаят, че ще свърши добра работа на клиентите. Все пак, ако нещо няма да се купува толкова много, кому е нужно да се закупува?

За да ви стане ясно какво сме готови да ви дадем, точното място е нашият онлайн каталог за фитнес хранителни добавки и спортни стоки. Ние правим нещата лесно достъпни и изключително подробно представени.

За всеки, който не е наясно какво иска – ние имаме дори и този отговор. Всичко, което можем да ви предложим, стои на лицето и из страниците в сайта Workout.bg.

Там съвсем спокойно можете да се нагледате на разнообразието ни и със сигурност да изберете точно онова нещо, което ще направи разликата в тренировъчния ви процес. Бъдете разумни в пазаруването – ние ви очакваме и помнете, че винаги един съвестен търговец ще бъде до вас в моментите, когато се затруднявате какво точно да закупите.

Проблемите винаги започват в погрешната комуникация, така че – ние сме тук, за да говорим, за да обсъждаме, за да сме наясно с вашите трудности и да ви предадем решението.

Този избор се свежда предимно до вашите лични предпочитания. Определящо е и мястото, където искате да облекчите болката. Спрейовете са чудесни за употреба на труднодостъпни места и се справят бързо с болката след наранявания. Мехлемите са полезни за по-тъпи болки. Те не бива да се използват за облекчение на хронични болки.

Спрейовете и мехлемите ще ви облекчат в рамките на минути. Те намаляват възпаленията и помагат при общи мускулни болки, болезнени мускулни спазми, скованост, артритни заболявания, натъртвания и навяхвания.

Болкоуспокояващите спрейове са различни видове, но най-често съдържат арника, ментол, капсацаин, камфор и различни билкови и етерични масла. Някои от продуктите имат изцяло естествени съставки.

Най-често те предизвикват усещане за охлаждане или затопляне. Това зависи от вида на продукта, който сте избрали и съставките му. Спрейовете, които съдържат ментол охлаждат, докато мехлемите с капсацин затоплят мястото, където е болката.

Важно е да използвате продуктите според указанията. Случаите на нежелани странични ефекти са изключителна рядкост, но въпреки това прочетете внимателно етикета на продукта, който ще използвате. Ако получите обрив или болката се влуши, спрете да употребата на спрея. Не се препоръчва да се използват от бременни жени.

4.50 / 237