Yandex
МЕНЮ
Кошница

Зрение

28.42 лв.
Купи
40.00 лв.
Купи
70.00 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
42.00 лв.
Купи
70.00 лв.
Купи
10.55 лв.
Купи
22.91 лв.
Купи
35.80 лв.
Купи
28.00 лв.
Купи
49.95 лв.
Купи
12.99 лв.
Купи
43.00 лв.
Купи
9.00 лв.
Купи
9.45 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 34 (2 страници)

Все повече и повече хора се оплакват от недобро зрение, което ги прави в един или друг смисъл недостатъчни за изпълнение на ежедневните им задължения. Тоз проблем става все по-неприятен и все по-голям.

В глобален мащаб хората сякаш са свикнали да нямат перфектна връзка с очите си и лошото е, че някак си са се примирили с това очите им да им изневеряват понякога. Това не е никак дребен проблем и със сигурност не е добра идея да се неглижира.

Колкото по-рано се вземат мерки с поправянето на проблемите, свързани с очите, толкова по-добре и по-качествено ще се оправят те. Правилният подход е важен и е добре да се отчете това, че колкото по-здраво се работи в посока да се изгладят проблемите, свързани с всички неясноти около зрението, толкова по-добре за човека, който е поел тези стъпки.

Важно е да имате отлично зрение

В днешно време е лесно да постигнеш добро зрение и да поддържаш такова. С целия ни асортимент от хранителни добавки, които работят успешно в посока поддържане на орлов поглед, вече за всеки клиент е изключително лесно да постига невероятни резултати в тази посока.

Ние никога не сме правили компромиси с качеството на нашите хранителни добавки и няма и да си позволим да го направим, за да знаем, че даваме само най-доброто на нашите клиенти. Този аспект от нашата работа оценяваме най-много в моментите, в които работим с нашите клиенти и се стремим да удовлетворяваме техните желания.

Станете част от нашето огромно семейство и по този начин ще сте винаги успешни в спортните и лайфстайл заниманията си. Важно е ежедневието на съвременния човек да бъде колкото се може по-лесно и подсигурено – това е нашата задача, а от вас се иска просто да изглеждате добре.

Workout.bg – вашите нужди са наше задължение

Колкото повече време прекарваме в съвременния пазар за хранителни добавки и спортни стоки, толкова повече започваме да опознаваме своите клиенти. Този процес на взаимно познаване е бавен, методичен и изисква най-вече постоянно попиване на ценен опит.

Всеки един от нашите лоялни потребители изпитва нужди от различен характер. От нас се изисква да можем да познаваме отлично тези нужди и да ги удовлетворяваме.

Спортът е дейност, която кара тялото да се приведе във великолепен вид, но за да бъде постигнат този ефект, в организма ни трябва да навлизат различни полезни вещества, за които се знае, че творят чудеса. Ето защо клиентите ни постоянно искат най-разнородни по вид и характер неща, за които е известно, че дават най-доброто на тялото ни.

Правим всички тези неща поради само една причина – искаме нашите клиенти да са възможно най-успешни в своите занимания. Ето защо по никакъв начин не се опитваме да понижаваме качеството и да повишаваме цената на продуктите, предлагани от нас.

За да можем да се славим с нещата, които правим, не трябва да си позволяваме каквито и да са компромиси. Основната идея е да правим всичко по най-добрия начин и се радваме, че и вие сте до нас в това развитие, на което се радваме вече толкова време.

Заповядайте в семейството на Workout.bg, където ще преоткриете себе си. Очакваме ви в нашия онлайн магазин, в който ще намерите всичко най-необходимо, за да превърнете себе си в истинска машинка.

Има различни витамини, много от които тялото произвежда естествено и които могат да се приемат като добавки за да запазим и подобрим здравето на очите ни. За по-добро зрение се препоръчва прием на витамин С, витамин Е, цинк, лутеин и зеаксантин.

Омега-3 мастните киселини намаляват риска от сухота в очите и предпазват от очни заболявания. Освен това, ако вашата диета не е в състояние да ви осигурява всички витамини, от които се нуждаете, е подходящ момент да започнете да приемате добавки като рибено масло, зеленчукови омега, цинк или витамин C, които поддържат здравето на очите.

Боровинките са богати на антиоксиданти и могат да помогнат за подобрение на нощното зрение. Имайте предвид, че ако имате проблеми със зрението е важно да посетите лекар и не започвате самолечение. За да се погрижите за здравето на очите си, трябва да се лекувате правилно.

Има случаи на хора, които не усвояват правилно определени хранителни вещества. Недостигът на някои витамини може да доведе до затруднения със зрението и сухота в очите. За да поддържате очите си здрави се хранете здравословно и приемайте витамини.

За да имате добро зрение трябва да наблягате на плодовете, зеленчуците, пълнозърнестите храни и млечните продукти. За съжаление повечето хора не се хранят достатъчно здравословно и по този начин увреждат не само зрението си, но и цялото здраве. Приемането на добавки може да ви помогне да предпазите очите си от заболявания.

4.50 / 220