МЕНЮ
Кошница

Кофеин и Зелено кафе

114.95 лв.
Купи
12.95 лв.
Купи
12.00 лв.
Купи
28.80 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
28.95 лв.
Купи
25.49 лв.
Купи
29.95 лв.
Купи
3.00 лв.
Купи
51.95 лв.
Купи
66.00 лв.
Купи
50.00 лв.
Купи
31.00 лв.
Купи
17.00 лв.
Купи
13.45 лв.
Купи
37.95 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 36 (2 страници)

Все повече и повече в днешното забързано ежедневие имаме нуждата от енергия. Независимо от това как се набавя – понякога дори и прекомерен прием на сладко и всякакви захарни изделия (знаем за ритуала с любимата ви вафла в следобедните часове) върши добра работа.

Та, независимо от начина, по който се набавя, енергията е необходима дори и да спим. Всяко нещо изхабява нашите запаси от този показател и единствено от нас зависи ние да го поддържаме колкото се може по-пълен.

Не се притеснявайте, когато рязко се уморите, обаче, защото причините може да са наистина безброй. Една от тях, например е да сме хапнали повечко на обяд.

Нали не си мислихте, че обилната порция, която изядохте на обяд ще остане безнаказана? Е, няма и знайте – ще ви се доспи.

Причината – повече кръв отива от мозъка към стомаха, за да може храната, която сте поели, да бъде усвоена от организма. Това колкото и простичко да звучи (повярвайте ни, дадохме всичко от себе си, за да го обясним възможно най-елементарно) не е никак лесен процес.

Защо да приемаме Кофеин и Зелено кафе като хранителни добавки

Когато говорим за системно недоспиване, за резки промени в часовата зона, но едновременно с това да нямате право да заспите поради ангажименти, вие трябва да имате възможността да презаредите сили.

Тогава идват на помощ екстрактите от кофеин и зелено кафе, които като истински войници могат да се справят срещу умората. Ако приемате кофеин и зелено кафе под формата на хранителни добавка могат спокойно да бъдат намерени в нашия онлайн магазин, където ще откриете и куп други суплементи, които да ви избавят от натрапчивата и досадна нужда за сън.

Просто ни се доверете, че ние имаме точното решение за всеки ваш проблем.

Workout.bg – правим мечтите реалност

Да знаеш, че можеш да дадеш на потребителите онова, което желаят да имат, си е истинско щастие. Да го осъзнаваш, че е възможно наистина да го направиш си е ценно нещо.

Представете си го сякаш един човек осъзнава напълно собствените си възможности. Осъзнаването на възможностите ни като онлайн магазин бе дълъг и методичен процес – почти като този, който протича и при всяка една човешка личност.

За нас бе не по-малко трудно да разберем нещата, в които ни бива. Това, в което сме добри е свързано изцяло с даряването на мечтаните фигури на хората.

Те, нашите активно спортуващи клиенти, мечтаят безспирно, правят планове за бъдещето, мислят всеки един аспект от него и смятат, че никога няма да могат да постигнат своята перфектна форма. След това се появяваме ние – Workout.bg и правим всичко онова, което е изглеждало нереално – напълно достижимо.

Е, може да ви звучи като супер драматична сцена от известен филм, но ние наистина можем да си позволим да правим нещата толкова лесни за постигане. Сякаш никога преди не сте стигали до това ниво, сякаш нищо не е било толкова лесно и сякаш мечтите наистина започват да приемат статут на постижими такива.

Всеки наш ход, свързан със собственото ни осъзнаване и в последствие развитие е извършван възможно най-плавно и премислено. Нещо повече – понякога дори се допитваме до своите клиенти, за да можем да фигурираме по-добре в ума си какво точно да направим с нашия онлайн магазин.

Целта? Тя винаги е била и ще бъде да се превръщаме в лесен за употреба каталог за хранителни добавки, спортни облекло и аксесоари, в който всеки да може да открива само онова, което търси.

Разбира се, без досадни реклами, постоянно изскачащи съобщения, които да се адресират „само“ до вас. Всеки изпитва нуждата да намира лесно онова, което търси, нали?

Е, защо най-после да не го направи – доверете ни се, ние сме хората за постигнатите цели и устойчивото развитие. Очакваме ви в нашето голямо семейство, в което всеки е добре дошъл и бива приет топло.

Зеленото кафе е кафе, което все още не е изпечено. Самият процес на печене на зърната кафе намалява количеството хлорогенова киселина, която е много полезна за здравето. Хората приемат зелено кафе, когато имат проблеми със затлъстяване, диабет, високо кръвно налягане и бактериални инфекции.

Добавките със зелено кафе имат многобройни ползи за здравето. Те засилват метаболизма, понижават кръвното налягане и са чудесен избор за всички, които искат да отслабнат.

Екстрактът от зелено кафе съдържа по-малко кофеин отколкото печеното кафе. Едно кафе съдържа около 100 мг. кофеин, докато едно зелено кафе има само 20 мг. Кофеинът може да причини нервност, безпокойство, безсъние и стомашни проблеми. Добавки със зелено кафе могат да имат различни количества кофеин, а някои изобщо нямат, така че преглеждайте внимателно съдържанието на продуктите.

Зеленото кафе е много популярно, благодарение на това, че подпомага отслабването. То съдържа хлорогенова киселина, която има редица ползи за отслабването. Тя подобрява нивата на холестерола, понижава кръвната захар и помага на тялото да изгаря телесни мазнини. Освен това, кофеинът засилва метаболизма и ви помага да поддържате здравословно тегло.

Екстрактът от зелено кафе притежава много антиоксидантни свойства. Благодарение на тях се забавя стареенето на кожата. Затова и много козметични компании, добавят екстракта към продуктите си.

4.50 / 294