МЕНЮ
Кошница

За деца

Няма добавени продукти в тази категория.

Децата са нашето бъдеще и като такова, то трябва да бъде максимално обгрижено. Трябва да се погрижим за тяхното здраве, за техните усмивки и най-вече за техните желания.

Няма нито едно дете, което да не иска да играе на воля, да не иска да се чувства добре и най-важното – да не иска да е здраво. Вие, в ролята си на родители и ние, в ролята си на логичен избор за всеки родител, сме факторите, които трябва да се отразят възможно най-много в живота на децата.

Ето защо е важно да бъдем винаги на правилното място в правилния момент, за да можем да сме първата инстанция в изпълнението на детските нужди. Като специалист по хранителните добавки, ние ви препоръчваме мултивитамини за деца, които ще бъдат истински допинг в техния живот.

Какви мултивитамини за деца предлагаме

Предлагаме всякакъв вид мултивитамини за деца, които са напълно конкурентноспособни да бъдат солиден източник на вещества, които детето трудно може да си набави само чрез храната. Знаем много добре, че вредните храни винаги са били изключително привлекателни за подрастващите и сега можем да ви предложим вариант, с който те да не се налага да ги спират.

Не се притеснявайте да дадете на детето си чипс, кола или любимите пуканки. Ако то е набавило важните витамини и минерали от лека, напълно разграждаща се хранителна добавка, тогава умереното количество вредна храна нито ще се отрази на неговото телесно състояние, нито на стомашната му флора.

Workout.bg – грижим се не само за възрастните

От всичко, което се изказа до момента, става ясно едно – възрастните водят изключително динамичен начин на живот. Дотук добре, но децата също имат нужда от подкрепа, за да растат правилно, за да растат здрави и най-важното – да се чувстват енергични и укрепнали.

В един момент, когато те пораснат, ще трябва да поемат нещата в свои ръце, а за да бъдеш възрастен се изисква едно много важно нещо – енергия, за да се справяш всички ежедневни неволи. Ето защо ние от Workout.bg правим всичко по силите си, за да караме не само възрастните да се чувстват добре.

Правим и всичко по силите си, за да може и децата на нашите клиенти да бъдат достатъчно способни да спортуват, да играят весели игри, когато е времето за това – един от най-важните периоди в живота, а именно детството. Картините и пейзажите, които се откриват пред децата, са едно от най-важните неща, които те ще запомнят и ще пренесат в битието си по-нататък.

Животът е низ от различни събития, с които човек е добре да се справя възможно най-бързо и ако започне от рано да изгражда навици на дисциплина и самоконтрол, това вече е едно хубаво нещо. Ние се стремим именно към това – с работата си да изградим едно стабилно и здраво поколение, което занапред ще става още по-добро и по-добро.

Няма проблеми ако сега не сте сигурни дали ние сме най-добрият избор за децата ви – просто изпробвайте нашите мултивитамини за възрастни и след това вземете и детската ни серия. Очакваме ви в нашия онлайн магазин за хранителни добавки и спортни аксесоари и стоки от всякакъв произход и приложение.

Има някои витамини, които изглеждат като бонбони и се случва децата да приемат повече от тях. Симптомите при предозиране са гадене, повръщане, болки в стомаха, зачервяване на кожата, проблеми с кървенето и мускулна слабост. Рядко може да има сериозни последици от приема на твърде много витамини, но не бива да се съхраняват на място достъпно за децата.

Има деца, които не се хранят редовно и пълноценно. Много деца се хранят с преработени храни, приемат лекарства за хронични заболявания или спазват диети. При тях педиатрите препоръчват мултивитамини, за да се насърчава нормалния растеж и развитие.

Потребностите на децата зависят от тяхната възраст, пол, растеж и ниво на активност. Добре е да се консултирате за точните количества с вашия лекар, за да ви ориентира какво е препоръчително да приема детето според възрастта му.

Децата се нуждаят от повечето витамини, които и възрастните приемат, но в по-малки количества. За тях е много важно да получават достатъчни количества калции и витамин D, защото те са ключови за изграждането на здрави кости. Освен това за своето правилно развитие, те се нуждаят от желязо, цинк, витамин А, В6 и В12.

Витамините обикновено са излишни за здрави деца, които се хранят балансирано. Ако децата ядат достатъчно плодове, зеленчуци, зърнени храни и млечни продукти, те вероятно не се нуждаят от витамини.

4.46 / 278