МЕНЮ
Кошница

Противовъзпалителни добавки и билки

46.00 лв.
Купи
56.92 лв. 84.95 лв.
Купи
68.00 лв. 85.00 лв.
Купи
96.00 лв. 120.00 лв.
Купи
22.36 лв. 27.95 лв.
Купи
30.40 лв. 38.00 лв.
Купи
10.80 лв.
Купи
19.79 лв.
Купи
18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
6.36 лв. 7.95 лв.
Купи
32.00 лв. 40.00 лв.
Купи
26.36 лв. 32.95 лв.
Купи
42.36 лв. 52.95 лв.
Купи
52.00 лв. 65.00 лв.
Купи
56.00 лв. 70.00 лв.
Купи
55.20 лв. 69.00 лв.
Купи
10.55 лв.
Купи
26.00 лв.
Купи
65.60 лв. 82.00 лв.
Купи
22.32 лв. 27.90 лв.
Купи
52.00 лв. 65.00 лв.
Купи
22.36 лв. 27.95 лв.
Купи
18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
30.96 лв. 38.70 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 84 (4 страници)

Все повече и повече хора, които се занимават със спорт в своето ежедневие, страдат от различни травми. Дали са хронични, или моментни такива, те са получени по различни поводи.

Едни са дошли от неразумни тренировки, а други са се появили от години грешни навици. Едно е сигурно – травмите са плод на възпаления от различен произход и е наше задължение да се погрижим за тях.

За да се погрижим за нещо, обаче трябва да знаем отлично характеристиките и „номерата“ на тялото си и да можем ясно да разграничим едно нещо от друго. Е, това се случва само и единствено с помощта на правилно разучаване на механизмите и процесите, възникващи в тялото ни, за което е необходимо дълго години разузнаване.

Как да преборим възпаленията ефективно

В настоящия текст, част от онлайн магазина на Workout.bg, вие ще разберете за продукти, които ще ви избавят от възпалението в различни части на организма. Те са силно проблемни за повечето спортисти, така че не се притеснявайте ако видите себе си в текста.

Ако страдате от хронични болки в ставите, то ние можем да ви предложим най-различни комплексни вещества, които да ви помогнат в това да заобиколите постоянното чувство на умора в тези проблемни зони.

Още нещо – ако страдате от постоянно чувство на липса на тонус и енергия, то това може да се дължи на ниски нива на магнезий. По-голямо количество енергия не е единственият плюс на оптималните количества на магнезий.

Важното е да бъдете достатъчно отпочинали, за да преборите всякакви възпаления. Магнезият ще ви помогне и за набавянето на достатъчно сън, както и за бодрото ставане сутрин.

Workout.bg – имаме всичко за крепкото ви здраве

Забелязали ли сте как всеки иска да постигне крепкото си здраве, но наистина малко хора проявяват реален интерес към това да го направят реалност? Точно така, не е лесно човек да бъде навсякъде в ежедневието си и именно заради това трябва силна воля по отношение на спазването на различни диети и всякакви видове ограничения, когато се върне изморен от работа, например.

За да бъдете наистина добри в това, което правите, вие трябва да спазвате една най-простичка култура спрямо организма си и тя е свързана с това да му давате ако не оптималните, то поне минималните препоръчителни количества на нужните му вещества.

Ако за дълъг период от време не го правите, то тогава има сериозен шанс да не успеете да развиете своя абсолютен потенциал, което в един момент може да си е и проблем. Ето защо не е лоша идея да се стегнете от днес или от утре и да прочетете повече в Workout.bg за това какво ви е необходимо още в старта на вашето подобряване.

Успехът зависи от отдадеността и от вашето редовно полагане на труд. Няма значение какво правите ако го правите успешно, нали?

Ето защо не трябва да се вълнувате дали искате да отслабнете или искате да качите килограми – всичко е въпрос на правилна преценка и особено на упоритостта, която влагате в нещата. Ние ще изпълним нашата част от плана и ще ви дадем възможността да избирате между куп вещества, които ще ви помогнат във всеки един случай, независимо от целите ви.

Възпалението е реакция на тялото при инфекции и наранявания. Добавките, които съдържат ресвератрол, куркуми, цинк, зелен чай, джинджифил и спирулина имат много ползи за здравето и подобряват възпаленията.

Ефекта при добавките не е толкова бърз като при лекарствата. Няма да получите незабавно облекчаване на болката, тъй като в повечето случаи отнема време докато добавките подействат на възпалението. Те ще ви помогнат, но не бива да очаквате ефекта веднага.

Алфа липоевата киселина е антиоксидант и предпазва клетките от увреждане. Тя играя ключова роля за метаболизма и производството на енергия. Освен това алфа липоевата киселина намалява възпаления, свързани с инсулинова резистентност, чернодробни заболявания, сърдечни проблеми и други.

Куркуминът е много полезен за здравето. Той намалява възпаленията при диабет, , сърдечни заболявания и възпалителни процеси при остеоартрит и ревматоиден артрит.

Има два вида много полезни омега-3 мастни киселини с противовъзпалителен ефект. Това са ейкозапентаеновата киселина (EPA) и докозахексаеновата киселина (DHA). DHA, по-специално, е доказано, че има противовъзпалителни ефекти, които намаляват нивата на цитокини и насърчават здравето на червата. Това може също да намали възпалението и увреждането на мускулите, които се появяват след тренировка.

4.49 / 322