МЕНЮ
Кошница

Хидролизат

93.50 лв. 110.00 лв.
Купи
159.96 лв. 199.95 лв.
Купи
169.95 лв.
Купи
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Нека ви предложим уникална селекция от превъзходни хранителни добавки с протеин хидролизат, които са специално създадени да отведат фитнес приключението ви до много по-успешно ниво. Независимо дали си изявен атлет, посветен на залата ентусиаст или тепърва започваш да навлизаш в средите на здравословния начин на живот, този каталог с уникални предложения на Workout.bg ще ти помогне да посрещнеш фитнес целите си с прецизност и лекота.

Защо да избереш хидролизиран протеин

Качественият хидролизиран протеин е скритото оръжие на множество успешни спортисти, маниаци на здравата физика и любители на здравословните навици по цял свят. Тази специфична форма на протеин е създадена при процес на разграждане на протеиновите молекули на по-дребни и от там – по-лесни за преработване и усвояване пептиди. А какъв е резултатът от това?

  • По-бърза абсорбация;
  • Подобрена бионаличност;
  • Редукция на риска от поява на храносмилателен дискомфорт.

Макар че се предлагат различни видове хидролизат, най-популярната форма е на суроватъчен протеин хидролизат. Причините са няколко и ще ги раздробим по-долу.

Уникалните предимства на протеин хидролизата парче по парче

Суроватъчният протеин отдавна си е завоювал мястото на най-добрия протеин за изграждане и поддържане на мускулна маса и подкрепа на възстановителния процес в мускулните влакна. При немалко хора обаче той активира храносмилателни проблеми, а при други дори признаци на нетолерантност.

При по-чувствителните стомаси обикновеният протеин може да подразни храносмилателната система и да доведе до появата на подуване, газове и разстроен стомах. При хидролизата обаче нещата не стоят по същия начин.

За създаването на хидролизат се използват ензими или киселини, които обработват пептидните връзки в структурата на протеините. На практика процесът представлява ефективно предварително смилане на протеина до по-малки компоненти, които не изискват същото усилие на храносмилателната система за тяхното оптимално усвояване.

Освен това процесът може да доведе и до намаляване на лактозното съдържание, а това е от полза за хората, които развиват чувствителност към компонента. Раздробяването на протеина на по-малки фрагменти намалява и шансовете за алергична реакция.

Пептидните вериги и аминокиселини в протеин хидролизата са значително по-малко от молекулите в класическия протеин. Това им предоставя повече пространство спрямо обема им, което ги прави по-леснодостъпни за храносмилателните ензими, които трябва да ги обработят. Така се намалява храносмилателното натоварване, тъй като организмът не трябва да разгражда дълги вериги на по-малки пептиди или аминокиселини, защото те вече са в тази форма.

Това допринася за по-бърза абсорбация в тънкото черво и скоростно навлизане в кръвния поток, от където пептидите достигат до цялото тяло.

И всичко това го прави идеалния избор за хората, които искат да използват предимствата на най-добрия протеин като добавки. А в Workout.bg определено можем да ви предложим най-доброто от най-доброто и то на изгодна цена, което с лекота може да включиш в режима си за постигане на отлични резултати.

Хидролизираният протеин е вид сурватъчен протеин, които е уникален поради концентрацията на малки пептиди. Той става все по-популярен, тъй като е лесно смилаем и не предизвиква храносмилателни проблеми.

Хидролизираният протеин подпомага възстановяването на мускулите, повишва имунитета, подобрява усвояването на храната и здравето на червата. Той е подходящ за хора, които имат алергии към млякото и имат трудности с храносмилането.

Когато тренирате интензивно и се стремите да изграждате мускули е трудно да получите всички необходими хранителни вещества от храната. Сурватъчният хидролизат е чудесен за всеки, които търси висококачествени източници на протеини. Той спомага за увеличаване на мускулната маса и същевременно намалява мазнините.

Сурватъчният хидролизат може да се приема по всяко време на деня и много хора го приемат както преди, така и след тренировка. Консумирането му преди тренировка гарантира, че ще получите достатъчно количество аминокиселини. Консумацията след тренировка подпомага възстановяването и изграждането на мускулите.

Страничните ефекти са като при всеки друг сурватъчен протеин. Като цяло негативните ефекти са рядко срещани, тъй като усвояването му от организма е много лесно.

4.51 / 160