МЕНЮ
Кошница

Витамини за бременни и кърмещи

38.40 лв. 48.00 лв.
Купи
52.80 лв. 66.00 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Бременността е красив период от живота на всяка жена, която мечтае да стане майка. Въпреки промените, които настъпват в тялото, дамите споделя, че 9-те месеца, в които бебето расте в тях са много любимо изживяване за тях.

Още щом видят 2 чартички в теста за бременно, много жени се заемат да променят ежедневните си навици, да откажат цигарите и алкохола и да започнат да се хранят здравословно. Женският организъм е единственият източник на хранителни вещества за ембриона и поради тази причина хранителните навици на майката са много важни за развитието на плода.

През този период в тялото на майката възникват много промени. Възможно е да настъпи дефицит на някои важни витамини и минерали, тъй като развитието на бебето се нуждае от тях.

Майката се нагърбва с тежката задача да осигури на бебето достатъчен прием на хранителни вещества. Не си представяйте, че това ще ви ограничи в приема на любими ваши храни. Стига те да съдържат количество витамини и минерали може да похапвате всичко, което ви се дояде.

Нормално е през периода на бременността да обръщате повече внимание на здравословното си състояние. Ние от workout.bg ви предлагаме подкрепа под формата на витамини и хранителни добавки за бременни и кърмещи.

Чрез приема на суплементите, които ви представяме ще си набавите полезни хранителни вещества по лесно усвоим начин.

Какви витамини за бременни предлагаме

Продуктите, които ще откривате в категория Витамини за бременни и кърмещи предлагат комбинация между любов и нежност чрез съдържание на най-важните за здравето на майката и бебето хранителни вещества.

Ние се доверихме на суплементи от портфолиото на световно известни марки хранителни добавки. Те са посветили своето време в разработването на формули между различни витамини, които да подобрят здравето на майката и да доставят ценни елементи за развитието на плода.

Now foods hyaluronic acid with msm предлага лесното набавяне на комбинация между хиауронова киселина метилсулфонилметан. Тези елементи доставят подкрепа на опорно-двигателната система. Продуктът е подходящ за бременни жени, защото укрепва мускулите и костите и помага на тялото да износи плода, особено през последните месеци на бременността.

Друг продукт в категорията витамини за бременни и кърмещи е Now foods prenatal + dha. Чрез неговия прием към тялото се доставят много ценни макро и микронутриенти. Съдържанието на суплемента е представено от докозахексаенова киселина, фолиева киселина и завишено количество калций.

Трите компонента са много важни за здравето на майката и развитието на нейното бебе. Продуктът се предлага под формата на гел капсули, които доставят витамини на организма по много бързо усвоим начин.

Грижа за здравето на майката и бебето от Workout.bg

Вярно е, че нашият онлайн магазин е създаден от посветени на тренировките и спорта активни атлети. Това обаче не означава, че предлагаме подкрепа само на хора, които спортуват и имат активен начин наживот.

В нашия асортимент ще намерите разнообразие от продукти предназначени за различни групи хора, включително и бъдещите майки.

За тях е особено важно да водят здравословен начин на живот, защото вече мислят и се хранят за двама. Витамините за бременни и кърмещи са чудесен начин да доставите ценни хранителни вещества на вашето тяло, докато в него расте вашето бебче.

Фолиевата киселина се препоръчва както за всички бременни, така и за жените които се опитват да забременеят. Тя е много важна, за предотвратяване на вродени дефекти, известни като дефекти на нервната тръба. Някои храни като зелените листни зеленчуци и бобените растения съдържат фолиева киселина, но често се препоръчват и добавки.

Ако сте бременна трябва да избягвате добавки и мултивитамини, съдържащи витамин А, тъй като той може да навреди на развитието на вашето бебе.

Не всички бременни имат нужда от добавки с желязо. Желязото е важно за образуването на червените кръгли клетки. Те пренасят кислород до вашите органи и тъкани и до бебето. Тъй като по време на бременност количеството на кръв се увеличава, често се получават анемии. За да разберете дали е необходимо да вземате добавки, трябва да се направят кръвни изследвания. В зависимост от резултатите, вашият лекар ще ви предпише добавки.

Най-добрият вариант е да започнете прием поне месец преди зачеването и да продължите по време на цялата бременност. Много често бременността е непланирана и приемът започва след като бъде установена.

Има много видове витамини, които се различават по количествата хранителни вещества, които съдържат. Най-често лекарят, който проследява бременноста дава насоки какви витамини и минерали да изберете.

4.50 / 290