МЕНЮ
Кошница

Витамини за бременни и кърмещи

48.00 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Едно от най-големите чудеса на света продължава да бъде жената. Тя дава живот, тя извършва най-важното захранване на плода първите месеци след появата му в утробата на женския организъм.

Жените правят продължаването на рода възможно. Без тяхната дарба да създават хора и да ги превръщат в човеци, нямаше да бъде възможно нищо от това, което сме постигнали като човешка раса.

Именно заради всичко това, което изброихме до този момент, за нас от Workout.bg е от голяма важност да поддържаме нежната част от клиентската си аудитория възможно най-здрави. Това включва редовен спорт (за който осигуряваме екипировката) и устойчиво възстановяване след физически натоварвания (за което осигуряваме качествени хранителни добавки).

Това, което се изисква от нас, сме го направили, но можем и повече и заради това не сме се колебали да го направим – да предлагаме хранителни добавки и подсилващи витамини за жени, които са в период на бременност.

Износването на плода е едно от най-важните неща и събития в живота на една жена. Заради това е важно тогава тя да остане възможно най-спокойна и да бъде добре обгрижвана както от мъжа си, така и от нейния търговец на спортни стоки и хранителни добавки.

Ако преди да забременее жената е била физически активна, то тогава нейният магазин за хранителни добавки трябва със сигурност да може да ѝ осигури необходимия потребителски избор за хранителни добавки.

Защо съществуват витамини за бременни

Когато видите витамини за бременни, не бързайте да станете подвластни на навиците си и да се вгледате продължително в цената. Това не е важно – важно е качеството.

А стойността на всички витамини за бременни е наистина на високо ниво. След като вече ние от Workout.bg ви споделихме за това, което мислим за жената като създание, би трябвало да ни се доверите на избора, който сме решили да ви дадем в нашия онлайн магазин по отношение на витамините за бременни жени.

Те дават много повече сили на бъдещата майка и правят възможно нейното солидно предпазване от лоши фактори и нежеланите последствия.

Workout.bg – решаваме проблеми при всички поколения

Дали сте на 15-годишна възраст или пък миналата седмица сте празнували юбилей – за нас това няма значение. Уважението, с което подхождаме и при двете възрастови групи е еднакво поради една единствена причина – вие сте наши клиенти и към вас трябва да се подхожда с уважение.

Ние знаем, че щом сте при нас – в онлайн магазина на Workout.bg, вие сте осъзнали, че имате нужда от доста сериозна помощ и подкрепа по отношение на физическото си развитие. Нямаме намерение да хабим времето ви, защото отдавна са го правили преди вас.

Това не е в наш стил и заради това сме готови директно да пристъпим към вашите проблеми. Всеки път се опитваме да даваме това да се разбере ясно на всеки, който чете нашите текстове, описващи всяка една категория.

За нас няма значение дали сте с болки в кръста или с контузия от последния футболен мач или последната тренировка във фитнеса – ние имаме решението, което да ви помогне да се изправите и отново да поемете по пътя на победата, който ви очаква.

Нямаме нищо излишно в нашия онлайн магазин, а дори напротив. Някои споделят мнение, че разполагаме с твърде малък асортимент.

Онези, които разбират от какво точно имат нужда, обаче знаят, че асортиментът ни е напълно достатъчен и купуват най-необходимата си стока на супер достъпни цени. Като заговорихме за цени – да, знаем, че са ниски, но нима това представлява проблем?

Разбира се, че не. Това е именно онзи фактор, който е привлякъл толкова много хора при нас, че семейството ни се е увеличило с няколко стотин души само заради престъпно ниските цени, които предлагаме на своите стоки с ненадминато качество.

Тези цени са сформирани след дълги години поддържане на солидни приятелски и бизнес отношения с нашите партньори – производители на едни от най-известните имена хранителни добавки в бранша, в който сме.

Ето защо сме толкова едновременно и нетърпеливи, и горди да можем да ви представим и да ви поканим в нашия онлайн магазин, където знаем, че ще намерите всичко, от което се нуждаете, за да бъдете здрави!

Очакваме ви!

Фолиевата киселина се препоръчва както за всички бременни, така и за жените които се опитват да забременеят. Тя е много важна, за предотвратяване на вродени дефекти, известни като дефекти на нервната тръба. Някои храни като зелените листни зеленчуци и бобените растения съдържат фолиева киселина, но често се препоръчват и добавки.

Ако сте бременна трябва да избягвате добавки и мултивитамини, съдържащи витамин А, тъй като той може да навреди на развитието на вашето бебе.

Не всички бременни имат нужда от добавки с желязо. Желязото е важно за образуването на червените кръгли клетки. Те пренасят кислород до вашите органи и тъкани и до бебето. Тъй като по време на бременност количеството на кръв се увеличава, често се получават анемии. За да разберете дали е необходимо да вземате добавки, трябва да се направят кръвни изследвания. В зависимост от резултатите, вашият лекар ще ви предпише добавки.

Най-добрият вариант е да започнете прием поне месец преди зачеването и да продължите по време на цялата бременност. Много често бременността е непланирана и приемът започва след като бъде установена.

Има много видове витамини, които се различават по количествата хранителни вещества, които съдържат. Най-често лекарят, който проследява бременноста дава насоки какви витамини и минерали да изберете.

4.50 / 290