Yandex
МЕНЮ
Кошница

Натурални масла

Показва 1 до 24 от 34 (2 страници)

Помните ли как на времето имахме моменти, в които ни се дояждаше филийка, намазана с масло и сол? Да, хапвали сме сладко, сладко подобни неща, които не са били „украсени“ с почти никакви продукти.

Този начин на хранене би бил неприемлив в наши дни, на тези години, които повечето от семейството на Workout.bg са навършили. Тук всички гоним някаква форма, искаме да постигаме резултати постоянно и винаги се стремим да намерим вариант – правилен път към успеха.

Няма да лъжем, че не винаги успяваме да намерим решението, което клиентите изискват от нас, но хайде да не се залъгваме – хората в 21-ви век искат всичко тук, сега и веднага, а времето за адаптация става все по-малко.

С годините развихме именно това у себе си, а днес ще ви представим някои от най-полезните масла, които ще закрепят здравето ви без съмнение.

3 от най-полезните познати натурални масла

Бадемовото натурално масло е едно от най-добре познатите на съвремието масла, които имат многобройни напълно доказани благоприятни ефекти върху човешкото тяло. Една от най-големите му полезни функции е това, че то успява да превърне сухата кожа в истинско кадифе.

100-процентовите бадемови натурални масла са истинска панацея за съвременната ароматерапия.

От авокадото може да се извлече невероятно натурално масло. Това растение е уважавано както от мъже, така и от жени и е нещото, което със сигурност ще искате да изпробвате върху себе си тогава, когато имате нужда от регенерация на кожата си.

Дори сухата до повехналост кожа може да се повлияе доста добре от това хранилище за наситени, естествени мазнини.

Натурални масла от ленено семе - последният вид, който ще разгледаме в този текст. Той се характеризира със сравнително приятен аромат.

Всички негови невероятни свойства се дължат на съдържанието на линоловата и алфа-линоленовата киселини. Това са и основните източници на полезни ефекти.

Workout.bg – знаем, че желаете само най-доброто

Като клиенти, възпитани от 21-ви век и неговите устои, вие най-вероятно сте доста взискателни към търговците, които се подвизават на всеобхватния пазар. България, за щастие може да се похвали с разнообразен откъм аспекти пазар, който да превърне и най-скептичния клиент в истински почитател на разнообразното пазаруване.

Разумът, понякога, обаче превръща клиентите в едни праволинейно мислещи консуматори, което се оказва проблем. Няма спор, че всеки човек търси винаги най-доброто нещо, което може да си позволи, но да бъдем искрени – кое е нещото, което отключва наистина доброто качество?

Естествено, това са растящите суми. Колкото повече пари вложим в дадено нещо, толкова по-успешни ще бъдем тогава, когато трябва да получим ефектите от него.

Така е с хранителните добавки, с уредите в спорта, с дрехите, които носим ежедневно, а и докато тренираме, с тежестите, които използваме, за да напълним мускула си с кръв. Всички тези неща човек може да сметне за тотално излишни като фактори и влияние, но да бъдем открити – те са важни и без да инвестираме достатъчно в тях, просто няма да се радваме на очакваните резултати.

Всеки човек, който се опита да превърне тренировката си в проста имитация на дейност рано или късно намира последствията в посредствено оформеното тяло, както и във възможните травми на различни места по тялото. Обичаме, когато при нас дойдат клиенти, които наистина са готови да инвестират колкото е необходимо, но насреща очакват 100-процентово качество.

Всеки, който има своя идея за това как трябва да изглежда, какво трябва да промени, къде трябва да наблегне като мускулна група и упражнения в програмата, може да очаква наистина велики резултати.

Естествено, трябва ви и добър партньор по пътя към постигането на адекватни резултати. Бъдете успешни и в името на постиженията си ни се доверете, защото ние от Workout.bg имаме решение за всеки ваш проблем.

Да влезеш в едно активно семейство, да станеш част от спортна общност, която да прави нещата лесно и без особени проблеми да изкачва стъпалата на живота в спортен аспект е сигурният път към успеха, който всички гоним. Очакваме ви!

Натуралните масла, които са приготвени от маслини, соя, слънчоглед, рапица и царевица са най-здравословните за приготвяне на храна. Има и други полезни варианти като специални масла от авокадо или сусам, но те по-скъпи и по-трудни за намиране. Някои от тях имат много характерен вкус, който не допада на всеки човек, така че опитайте няколко варианта, за да изберете това, което най-много ви допада.

Можете да приготвяте различни ястия с натуралните масла, точно както и с другите мазнини. Те заместват успешно всички твърди мазнини, олиа и маргарини. С тях могат да се приготвят сосове, салати и да се пекат различни ястия. С повечето може да се готви на висока температура и дори да се пържи,но това зависи от конкретния тип масло, което сте избрали и неговата димна точка.

За останат по-дълго свежи, съхранявайте маслата на тъмно и хладно място. Ако усетите, че след време маслото има неприятна миризма не го използвайте. Когато маслото седи твърде дълго отворено може да се окисли и да започне да гранясва. Затова е по-добре да купувате по-малки бутилки масла и да ги използвате докато са пресни.

Когато избирате натурално масло трябва да се съобразите преди всичко с начина, по който ще го използвате. Едно от най-важните неща е да имате предвид температурата, при която маслото започва да гори и да пуши, защото това не само уврежда вкуса му, но и много хранителни вещества в него се разграждат.

Това, че едно натурално масло е здравословно не означава, че не трябва да се използват умерено. Готварските масла са доста калорични и не бива да се консумират в твърде големи количества.

4.46 / 318