BCAA

Olimp Sport Nutrition BCAA Mega Caps 1100 120 К състав
Olimp Sport Nutrition BCAA Mega Caps 1100 120 К

38.00 лв.

Аминокиселините са органични съединения, които са нужни на организма за предотвратяване и задвижване на много процеси, които са в плюс за нашето здраве и красота. Някои от тези аминокиселини се набавят единствено от външни източници, защото тялото н..

Olimp Sport Nutrition BCAA Mega Caps 1100 300 К състав
Olimp Sport Nutrition BCAA Mega Caps 1100 300 К

75.00 лв.

При редовни и усилени тренировки, понякога може да се случи обратен ефект на този, който желаете. Причината в това е, че тялото ви има недостиг на важни за него хранителни вещества, които причиняват мускулен разпад, хронична умора или просто въпреки ..

Olimp Sport Nutrition BCAA XPLODE 10 Г състав
Olimp Sport Nutrition BCAA XPLODE 10 Г

2.00 лв.

Няма спортист, който да не приема допълнителна доза аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и да разчита единствено, че храната е достатъчна. Когато тялото ежедневно се подлага на стресови обстоятелства, то се нуждае от повече от аминокиселини и еди..

Olimp Sport Nutrition BCAA XPLODE 500 Г състав
Olimp Sport Nutrition BCAA XPLODE 500 Г

69.00 лв.

За една невероятно експлозия на тялото, използвайте Olimp Sport Nutrition BCAA XPLODE 500 Г аминокиселини под формата на хранителна добавка, която съдържа невероятно количество от най-важните аминокиселини с разклонена верига (БСАА). Като плюс на вс..

OstroVit BCAA 20:1:1 400 Г състав
OstroVit BCAA 20:1:1 400 Г

38.95 лв.

OstroVit BCAA 20:1:1 400 Г е прахообразен продукт, който спомага на организма да произвежда повече енергия и сила в период на трениране и подлагане на тялото на стресови за него обстоятелства, като същевременно задейства важни за организма процеси. ..

OstroVit BCAA 2:1:1 Powder 200 Г състав
OstroVit BCAA 2:1:1 Powder 200 Г

22.45 лв.

Известните полски производители от компанията за хранителни добавки OstroVit, създадоха един качествен и невероятно полезен продукт, който ще се превърне в най-добрият ви съюзник по време на тренировъчен и хранителен режим - OstroVit BCAA 2:1:1 Powde..

OstroVit BCAA 8:1:1 Powder 200 Г състав
OstroVit BCAA 8:1:1 Powder 200 Г

21.95 лв.

Висококачествената хранителна добавка на OstroVit съдържа в нея три от най-важните аминокиселини за всички, които са отдали живота си на повече активност и се стремят към тяло с перфектни форми и добро здраве. OstroVit BCAA 8:1:1 Powder 200 Г е BCAA..

OstroVit BCAA Instant Powder 400 Г състав
OstroVit BCAA Instant Powder 400 Г

45.95 лв.

Колкото и да е силна мотивацията и волята на един човек да тренира непрестанно и да се храни правилно, винаги идва моментът, в който тялото ви се обажда че е изтощено, изпитва болка или просто тренирате твърде много и резултати няма. Тези моменти до..

OstroVit BCAA Plus 400 Г състав
OstroVit BCAA Plus 400 Г

32.45 лв.

OstroVit BCAA Plus 400 Г е висококачествена хранителна добавка, в която формула се съдържат незаменимите аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и към плюс на невероятните им ползи, специалистите от известната марка OstroVit са добавили и чудесните ..

SWEDSIH Supplements BCAA Engine 4:1:1 състав
SWEDSIH Supplements BCAA Engine 4:1:1

47.95 лв.

Това, от което се нуждае всеки един спортист освен редовните тренировки, е храна богата на полезни вещества. Именно затова няма атлети, бодибилдъри и спортисти от всяко една дисциплина, които не са взели решението да обогатяват хранителния си режим с..

USP Labs Modern BCAA Plus състав
USP Labs Modern BCAA Plus

90.00 лв.

USP Labs Modern BCAA Plus 535 Г е чудесен за хора, които са включили аминокиселините към ежедневното си хранително меню, но не искат да съдържат излишни консерванти, оцветители и аромати. Оцветителите и ароматите са част от почти всички останали вид..

Показва 1 до 11 от 11 (1 страници)

Драги читатели, да започнем от това, че не всеки познава тялото си до степен, в която да бъде максимално ползотворен през деня, да бъде максимално удовлетворен от своето телосложение, да чувства, че има властта да променя съдбата си във всеки един момент.

Това става, когато нямаме нужната информация за света около себе си. Това се случва, когато не четем достатъчно, но за липсата на адекватна информация, не са виновни потребителите в повечето случаи.

Виновна е индустрията, която показва всичко най-хубаво на своите продукти, но случайно или не забравя и негативните функции на своите произведения. Да прибавим и това, че не всеки има навика да чете етикета на онова, което закупува – резултатът е ужасяващ.

Днес ще ви представим един продукт, част от колекцията на Workout.bg, който ще завърши главите ви. Той ще ви накара да се замислите над своите цели и постижения до този момент.

Този продукт ще ви накара да помислите и над въпроса дали давате достатъчно за себе си и своето физическо развитие. Е, готови ли сте да научите малко повече ценна информация за една от най-известните хранителни добавки на света – BCAA.

Какво се крие зад абревиатурата BCAA

Branched Chain Amino Acids(BCAA) е съставена от три есенциални аминокиселини. В човешкото тяло има общо 20 аминокиселини, които помежду си изграждат стотици, ако не и хиляди протеинови вериги.

В организма, обаче девет от тези 20 аминокиселини, са напълно есенциални, което ще рече, че ние не можем да ги произведем натурално, т.е. тялото не може да ги секретира. Тогава трябва да се намесим ние – собствениците на тези тела.

Тези девет есенциални аминокиселини се набавят чрез храната и чрез хранителни добавки. Дотук нищо трудно – просто адекватен хранителен режим и подходящ подбор на суплементи.

Три от тези девет есенциални аминокиселини се намират в BCAA. Този суплемент ще подкрепи снабдяването ви с важните есенциални аминокиселини и ще накара тялото ви да израсте чисто физически – ще се развиете.

Не е сложно, не е невъзможно – става бързо. Това сме ние – Workout.bg – хората, които ги е грижа какво ще стане с вас!

Workout.bg – проблемите пред днешните спортисти са нашите решения

Каквото и да говорим, това подзаглавие казва достатъчно. Ние сме готови с решенията, но сме готови днес.

Преди време не бе така. Тогава тепърва прохождахме и за нас бе абсолютно немислимо да се представяме толкова добре в аспект обслужване на клиенти, работа с хора и цялото това ангажиране на потребители с нашата преценка.

За да можеш да си позволиш да кажеш на някого кое е добре и кое не е добре за него, трябва много голямо ниво на компетенция, която смеем да твърдим, че имаме. Кое, обаче ни липсваше тогава, когато не бяхме във вида, в който ни познавате днес?

Всъщност, представлявахме група хора, която желае най-после във фитнес средите в България да се въдвори някакъв ред. Искахме да има спокойствие и тишина, за да се чува единствено и само онова, което хората трябваше да научат.

Не ни трябваха всички онези грешни мнения, не искахме да чуваме некомпетентността, не искахме да усещаме мнителността на хората в едни от най-големите светила в България на тема фитнес.

Индустрията имаше нужда от това – хората да знаят коя тубичка какво ще направи в тялото им, кои връзки ще разклони, какво ще промени, как ще постъпи с организма им. Най-важното бе да могат да се предсказват резултати, а не да се мислят само и единствено планове за телата ни.

Време се мина и ние усетихме, че най-сетне е време за действие – не можехме да си позволим да се бавим повече със създаването на нещо, което да бъде задвижено до степен, в която хората да ни се доверяват лесно.

Искахме да направим така, че всеки да може да си позволи във всеки един момент да бъде една по-добра версия на себе си. Е, мислим, че успяхме.

Ако искаш и ти да си част от нашето голямо семейство на активни и целеустремени хора – заповядай!

Ние те очакваме!

4.49 / 311