МЕНЮ
Кошница

BCAA

29.49 лв.
Купи
71.99 лв.
Купи
36.99 лв.
Купи
28.95 лв.
Купи
33.95 лв.
Купи
38.95 лв.
Купи
21.95 лв.
Купи
22.95 лв.
Купи
5.45 лв.
Купи
5.45 лв.
Купи
64.95 лв.
Купи
45.95 лв.
Купи
42.00 лв.
Купи
32.45 лв.
Купи
3.00 лв.
Купи
2.00 лв.
Купи
39.95 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 54 (3 страници)

Драги читатели, да започнем от това, че не всеки познава тялото си до степен, в която да бъде максимално ползотворен през деня, да бъде максимално удовлетворен от своето телосложение, да чувства, че има властта да променя съдбата си във всеки един момент.

Това става, когато нямаме нужната информация за света около себе си. Това се случва, когато не четем достатъчно, но за липсата на адекватна информация, не са виновни потребителите в повечето случаи.

Виновна е индустрията, която показва всичко най-хубаво на своите продукти, но случайно или не забравя и негативните функции на своите произведения. Да прибавим и това, че не всеки има навика да чете етикета на онова, което закупува – резултатът е ужасяващ.

Днес ще ви представим един продукт, част от колекцията на Workout.bg, който ще завърши главите ви. Той ще ви накара да се замислите над своите цели и постижения до този момент.

Този продукт ще ви накара да помислите и над въпроса дали давате достатъчно за себе си и своето физическо развитие. Е, готови ли сте да научите малко повече ценна информация за една от най-известните хранителни добавки на света – BCAA.

Какво се крие зад абревиатурата BCAA

Branched Chain Amino Acids(BCAA) е съставена от три есенциални аминокиселини. В човешкото тяло има общо 20 аминокиселини, които помежду си изграждат стотици, ако не и хиляди протеинови вериги.

В организма, обаче девет от тези 20 аминокиселини, са напълно есенциални, което ще рече, че ние не можем да ги произведем натурално, т.е. тялото не може да ги секретира. Тогава трябва да се намесим ние – собствениците на тези тела.

Тези девет есенциални аминокиселини се набавят чрез храната и чрез хранителни добавки. Дотук нищо трудно – просто адекватен хранителен режим и подходящ подбор на суплементи.

Три от тези девет есенциални аминокиселини се намират в BCAA. Този суплемент ще подкрепи снабдяването ви с важните есенциални аминокиселини и ще накара тялото ви да израсте чисто физически – ще се развиете.

Не е сложно, не е невъзможно – става бързо. Това сме ние – Workout.bg – хората, които ги е грижа какво ще стане с вас!

Workout.bg – проблемите пред днешните спортисти са нашите решения

Каквото и да говорим, това подзаглавие казва достатъчно. Ние сме готови с решенията, но сме готови днес.

Преди време не бе така. Тогава тепърва прохождахме и за нас бе абсолютно немислимо да се представяме толкова добре в аспект обслужване на клиенти, работа с хора и цялото това ангажиране на потребители с нашата преценка.

За да можеш да си позволиш да кажеш на някого кое е добре и кое не е добре за него, трябва много голямо ниво на компетенция, която смеем да твърдим, че имаме. Кое, обаче ни липсваше тогава, когато не бяхме във вида, в който ни познавате днес?

Всъщност, представлявахме група хора, която желае най-после във фитнес средите в България да се въдвори някакъв ред. Искахме да има спокойствие и тишина, за да се чува единствено и само онова, което хората трябваше да научат.

Не ни трябваха всички онези грешни мнения, не искахме да чуваме некомпетентността, не искахме да усещаме мнителността на хората в едни от най-големите светила в България на тема фитнес.

Индустрията имаше нужда от това – хората да знаят коя тубичка какво ще направи в тялото им, кои връзки ще разклони, какво ще промени, как ще постъпи с организма им. Най-важното бе да могат да се предсказват резултати, а не да се мислят само и единствено планове за телата ни.

Време се мина и ние усетихме, че най-сетне е време за действие – не можехме да си позволим да се бавим повече със създаването на нещо, което да бъде задвижено до степен, в която хората да ни се доверяват лесно.

Искахме да направим така, че всеки да може да си позволи във всеки един момент да бъде една по-добра версия на себе си. Е, мислим, че успяхме.

Ако искаш и ти да си част от нашето голямо семейство на активни и целеустремени хора – заповядай!

Ние те очакваме!

ВСАА са аминокиселини с разклонена верига, състоящи се от левцин, изолевцин и валин. Едни от най-популярните приложения на ВСАА са за увеличаване на мускулния растеж, намаляване на болките в мускулите и умората след тренировка.

ВСАА се намират в изобилие в много храни. Най-добрите източници са месото, рибата, яйцата, сиренето, млякото, ядките и киноата. Ако диетата ви е богата на протеини, няма нужда да приемате и добавки с ВСАА.

Да, добавките се отразяват добре на състоянието на хора с чернодробни заболявания. BCAA могат също да бъдат ефективни за намаляване на умората и подобряване на качеството на съня при лица с чернодробни заболявания.

Консумацията на добавки с ВСАА може да помогне за намаляване както на физическата, така и на психическата умора. Това от своя страна води до подобряване на тренировките и предпазва мускулите от увреждания.

Добавките с ВСАА помагат за поддържането на нормални нива за кръвна захар. Изолецинът и левцинът увеличават секрецията на инсулин и намаляват нивата на кръвната ви захар.

4.48 / 313