МЕНЮ
Кошница

BCAA аминокиселини с разклонена верига на топ цени

23.16 лв. 28.95 лв.
Купи
17.96 лв. 22.45 лв.
Купи
27.16 лв. 33.95 лв.
Купи
31.16 лв. 38.95 лв.
Купи
17.56 лв. 21.95 лв.
Купи
Мнения за ефекта от BCAA 6400
BCAA 6400
Ново -20 %
24.80 лв. 31.00 лв.
Купи
18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
51.96 лв. 64.95 лв.
Купи
25.96 лв. 32.45 лв.
Купи
Мнения за ефекта от BCAA PRO
BCAA PRO
Ново
75.95 лв.
Купи
2.40 лв. 3.00 лв.
Купи
1.60 лв. 2.00 лв.
Купи
31.96 лв. 39.95 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
64.60 лв. 76.00 лв.
Купи
42.50 лв. 50.00 лв.
Купи
52.00 лв. 65.00 лв.
Купи
3.20 лв. 4.00 лв.
Купи
60.80 лв. 76.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 57 (3 страници)

Какво е BCAA? Това са три незаменими аминокиселини, които получиха уникална популярност във фитнес средите и спортните суплементи, благодарение на забележителното им действие по отношение на мускулното възстановяване и представянето в залата. Трите аминокиселини BCAA се открояват от останалите есенциални с тяхната разклонена верига, откъдето идва и самото съкращение (от английското branched-chain amino acids).

Освен, че знаем достатъчно за BCAA аминокиселините, в Workout.bg подхождаме с особено внимание в селектирането на най-добрите хранителни добавки, разчитащи на есенциалните компоненти. Разгледайте специалната ни селекция и поръчайте още днес, за да се убедите от опит в ефективността на трите ключови БЦАА.

Ползи от приема на BCAA – до къде се простира потенциалът им

До тази страница те е довело търсенето на конкретните BCAA ползи? Нека да ги обобщим накратко за всеки заинтересован.

Основната полза е позитивният ефект върху мускулите. От трите най-голям потенциал за синтезиране на мускулен протеин има левцинът, който изиграва ключова роля в процеса при силови тренировки. Левцинът отключва сигнален път, който отговаря за мускулния растеж и затова е от особена помощ за хора, които имат за цел да изградят чист и здрав мускул.

Целият комплекс от BCAA разпалва тялото като един двигател за създаване на мускули, който работи изключително ефективно по време на сесията в залата.

Изследвания показват, че аминокиселините с раклонена верига намаляват възприеманата мускулна болка след тренировка. Искаш след силов ден за крака да ходиш по-лесно? За това ще се погрижат качествените БЦАА добавки, които допринасят за намаляване на схващанията и болките и ще ти помогнат да продължиш да използваш стълбите, вместо асансьора на прибиране към вкъщи.

Ако искаш да увеличиш и да поддържат добра мускулна маса, тези аминокиселини ще са ти нужни и за ограничаване процеса на мускулен разпад – разграждане на мускулния протеин, когато например дълго време не приемеш добра храна. Затова са ключова добавка в периоди на отслабване и изчистване на масата.

По време на тренировка комплексът може да допринесе и като допълнителен енергиен източник. Когато нивата на мускулния гликоген се изчерпят, аминокиселините може да бъдат разградени в мускулите, за да произведат енергия, а това забавя мускулната умора и подобрява издръжливостта.

BCAA прием и мнения – практическата страна на нещата

Добавките с БЦАА се усвояват лесно и бързо се просмукват в кръвта и от там – мускулите, което ги прави подходящи за прием преди или по време на тренировъчна сесия. Действието им е доста скоростно и като цяло не причиняват стомашен дискомфорт. Може да се комбинират с повечето спортни добавки като креатин, аминокиселината глутамин и кофеин.

Когато говорим за редовна употреба на BCAA мненията са еднозначни – най-много хора изпитват положителен ефект в областта на издръжливостта и удължената продължителност на тренировките с повече енергичност и концентрация.

В Workout.bg може да оставите и своето мнение за закупената добавка или за нашето обслужване. Напиши своя отзив и ни помогни да продължим да правим най-доброто за своите клиенти.

ВСАА са аминокиселини с разклонена верига, състоящи се от левцин, изолевцин и валин. Едни от най-популярните приложения на ВСАА са за увеличаване на мускулния растеж, намаляване на болките в мускулите и умората след тренировка.

ВСАА се намират в изобилие в много храни. Най-добрите източници са месото, рибата, яйцата, сиренето, млякото, ядките и киноата. Ако диетата ви е богата на протеини, няма нужда да приемате и добавки с ВСАА.

Да, добавките се отразяват добре на състоянието на хора с чернодробни заболявания. BCAA могат също да бъдат ефективни за намаляване на умората и подобряване на качеството на съня при лица с чернодробни заболявания.

Консумацията на добавки с ВСАА може да помогне за намаляване както на физическата, така и на психическата умора. Това от своя страна води до подобряване на тренировките и предпазва мускулите от увреждания.

Добавките с ВСАА помагат за поддържането на нормални нива за кръвна захар. Изолецинът и левцинът увеличават секрецията на инсулин и намаляват нивата на кръвната ви захар.

4.48 / 313