Yandex
МЕНЮ
Кошница

Л Лизин

3.65 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
23.95 лв.
Купи
22.70 лв.
Купи
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Представяме ви богато портфолио от хранителни добавки със съдържание на лизин. Все още не знаете какво е лизинът и как приемът му може да подобри резултатите ви във фитнес залата?

Ние от Workout.bg ще ви разкажем малко повече за тази аминокиселина и защо приемът и е важен за активните спортисти. Ние също сме посветили живота си на постигането на спортни цели. Знаем, че тази задача не е лесна и затова всеки спортист, бодибилдър и активен атлет се нуждае от адекватна подкрепа.

Хранителните добавки са най-добрия начин да снабдите тялото си с ценни вещества и елементи, които да подобрят вашето физическо и здравословно състояние.

Поддържането на оптимално здраве е ключово за всеки атлет. Ако тялото ви е здраво ви ще може да вложите повече в изпълнение на вашите спортни цели.

L-лизин: строителен блок на мускулите

Лизинът е една от неесенциалните аминокиселини. Това са онези аминокиселини, които организмът не може да произвежда сам, но са много важни за по-бързия мускулен растеж.

Поради тази причинна, всеки който се е заел с качването на мускулна маса и изграждането на мускулна тъкан трябва да приема L-лизин от външни източници. Най-добрият начин за това си остават хранителните добавки, защото тези суплементи предлагат бързо усвоими формули.

Вече споменахме, че аминокиселината е много важна за активно спортуващите. Това се дължи на участието ѝ в синтеза на протеини, който отговаря за растежа на мускулната тъкан.

Лизинът също изпълнява още важни функции като ускоряване на регенерацията на тъканите, синтезиране на колагена и усвояване на калция. Всички изброени процеси имат значение за поддържане на здравословно състояние, а и не само.

Аминокиселината подпомага по-бързото възстановяване на мускулите след физическо натоварване и допринася за по-добрата издръжливост.

От гледна точка на здравословното състояние, лизинът доставя важна подкрепа за имунната система. Аминокиселината подсилва организма и осигурява по-добра защита срещу вируси и инфекции.

Хранителни добавки с лизин за по-добри спортни резултати

Ако вече се убедихте, че трябва да включите суплементи със съдържанието на лизин във вашия режим, то е време да направите своя избор сред най-добрите продукти на пазара.

В текущата категория ви представяме хранителни добавки с лизин, които ви гарантират бързо усвоим и качествен прием на аминокиселината на достъпни цени.

Now foods l-lysine 1000 mg е една от най-качествените формули със съдържание на лизин, които ще намерите в нашето портфолио. Приемът и стимулира производството на хормона на растежа, което допринася за по-бързото качване на мускулна маса.

Продуктът Ostrovit lysine powder предлага аминокиселината в прахообразна форма. Приема се по една доза мерителна лъжичка предварително разтворена във вода по 2-3 пъти на ден преди хранене.

Ако искате да гарантирате скоростно качване на мускулна маса, ви предлагаме преди тренировка да се подкрепите с Amix nutrition monster beef protein.

Разгледайте и другите продукти в категорията хранителни добавки с лизин и направете вашия избор. С развитието на онлайн търговията достъпа до качествени продукти за здраве става все по-лесен. Възползвайте си и си подарете подходящата подкрепа, която ще ви помогне за по-бързо и ефективно постигане на вашите спортни цели.

Направете поръчка от Workout.bg. Ние предлагаме достъпни цени и качествена доставка на територията на цялата страна.

Добавките с лизин са много полезни за намаляване на безпокойството и стреса. Стресът отслабва нашата имунна система и често води до болести. Добавките могат да помогнат за успокоение и възстановяване. Лизинът е ефективен и при лечение на херпеси. Той помага на тялото да усвоява калций, желязо и цинк и поддържа имунната система.

Лизинът е незаменима аминокиселина, която тялото ни не произвежда и затова трябва да си я набавяме чрез храна. Лизинът помага за транспортирането на мазнините през клетките. Той се използва от спортистите за подобряване на спортните постижения.

Лизинът се съдържа в по-големи количества в месото и млечните продукти и в по-малки в растителните храни. Хранителни източници на лизин са говеждото и пилешкото месо, рибата, млякото и сиренето. От растителните храни, лизин може да си набавите от авокадо, картофи, чушки, бобови растения и ядки.

Страничните ефекти на добавките с лизин включват диария и болки в корема. Малко вероятно е лизинът да взаимодейства с лекарства, но ако приемате някакви, уведомете вашият лекар, за да ви посъветва дали комбинацията е добра. Избягвайте и употреба по време на бременност и кърмене.

Ако не получвате достатъчно лизин може да сте по-уморени и раздразнителни, да имате косопад, анемия и проблеми с репродуктивната система. Това могат да бъдат симптоми и на други дефицити в организма, но добавките с лизин може да ви накарат да се чувствате по-добре.

4.50 / 305