МЕНЮ
Кошница

Лизин

3.65 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
23.95 лв.
Купи
22.70 лв.
Купи
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Все повече и повече в днешния свят, ние имаме нуждата от захранващи съставки, за да отговаряме адекватно на динамичните промени на ежедневието ни. Именно тази динамика ни прави да изглеждаме възможно най-слаби и всъщност тя ни прави такива.

Заради това ние трябва да сме възможно най-сериозни, когато става дума за набавяне на всички онези есенциални или неесенциални съставки, отговорни за нормалното протичане на различни процеси в тялото ни.

За да сме възможно най-можещи и за да можем да съчетаваме най-разнородни дейности в ежедневието си, ние трябва да имаме всички онези необходими съставки в организма си. Ако правите това добре, то тогава наистина няма какво да ви спре по пътя към успеха ви не само в спорта, но и в различните други аспекти от деня ви.

Доброто количество на разнообразни съставки в тялото ви ще ви направи успешни и в професионалната ви кариера. Ще ви направи успешни в отношенията ви със заобикалящите ви хора, което от своя страна ще ви направи да изглеждате и да се чувствате доста по-уверени.

Веществото лизин е едно от онези вещества, които помагат на един от трите основни макронутриента да се синтезират в организма. До края на този текст вие ще разберете за най-важното нещо, което прави лизинът в тялото ви.

Лизинът – най-добрият приятел на протеиновия синтез

Протеинът или белтъчините (става въпрос за едно и също вещество) се свързват в спортните среди най-вече с положителния си ефект върху мускулатурата ни. Това е нещото, което ни прави активни, кара ни да се чувстваме свежи и ни превръща в добре изглеждащи хора.

Протеинът, обаче е съставка, която трябва да бъде подпомагана, за да се синтезира в достатъчно количество в организма. Нещо повече – протеинът трябва да бъде приеман и външно (под формата на храна или хранителни добавки).

Ако динамичното ви ежедневие не ви позволява да бъдете последователни в това да приемате достатъчно протеин, то приемът на една друга хранителна добавка – лизин ще ви направи способни да синтезирате вътре в тялото си достатъчно протеин, за да растете в аспект мускулна маса.

Workout.bg – коя е най-важната съставка за успеха

След като вече разбрахте кое е най-важното, за да растете на мускули, то нека се потопим в това, което е най-важно, за да изградите цялостен успех в живота си. Добрата храна, достатъчният набавен сън и правилните и разумни тренировки са само една малка част от това, което ви е необходимо, за да бъдете неотразими.

Добрите отношения между търговец и клиент минават през установяване и следване на еднаквата гледна точка и от двете страни. Ето защо ние от Workout.bg се стремим при нас да имате всичко, което ви е необходимо, за да постигате успехи в различен аспект от вашия живот.

Посредством продуктите, които предлагаме в онлайн магазина ни, вие можете да постигнете успехи в следването на правилна диета, в набавяне на достатъчно количество сън през нощта, както и най-важното – можете да изглеждате добре по време на тежки тренировки от всякакъв тип.

Посредством спортните аксесоари в нашия онлайн магазин вие можете да постигнете добри силови анаеробни и кардио аеробни тренировки. Всичко, което се иска от вас, е просто да имате желанието да ни се доверите.

Добавките с лизин са много полезни за намаляване на безпокойството и стреса. Стресът отслабва нашата имунна система и често води до болести. Добавките могат да помогнат за успокоение и възстановяване. Лизинът е ефективен и при лечение на херпеси. Той помага на тялото да усвоява калций, желязо и цинк и поддържа имунната система.

Лизинът е незаменима аминокиселина, която тялото ни не произвежда и затова трябва да си я набавяме чрез храна. Лизинът помага за транспортирането на мазнините през клетките. Той се използва от спортистите за подобряване на спортните постижения.

Лизинът се съдържа в по-големи количества в месото и млечните продукти и в по-малки в растителните храни. Хранителни източници на лизин са говеждото и пилешкото месо, рибата, млякото и сиренето. От растителните храни, лизин може да си набавите от авокадо, картофи, чушки, бобови растения и ядки.

Страничните ефекти на добавките с лизин включват диария и болки в корема. Малко вероятно е лизинът да взаимодейства с лекарства, но ако приемате някакви, уведомете вашият лекар, за да ви посъветва дали комбинацията е добра. Избягвайте и употреба по време на бременност и кърмене.

Ако не получвате достатъчно лизин може да сте по-уморени и раздразнителни, да имате косопад, анемия и проблеми с репродуктивната система. Това могат да бъдат симптоми и на други дефицити в организма, но добавките с лизин може да ви накарат да се чувствате по-добре.

4.50 / 305