МЕНЮ
Количка

Натурални храни

Производител: FIT SPO
FIT SPO 3 Chocolate Crispy Layered High Protein Bar е продукт, който е създаден само и единствено с мисъл към крайния клиент, който ще го консумира. Основната персона, към която се стремим, е запознат с тънкостите на храненето фитнес ентусиаст, който със сигурност може да изчисли своя прием на въгле..
2.99 лв.
без ДДС:2.99 лв.
Производител: BEZZO
Представете си тренировките на ежедневна база. Те заемат една немалка част от деня ви, а в неговия край е добре да сте заредени с енергия. Ако искате да се заредите моментално с нужната доза протеин, който да забави катаболните процеси в организма, то едно 80-грамово протеиново барче BEZZO 30% BEZZ..
2.80 лв.
без ДДС:2.80 лв.
Производител: FIT SPO
Активен човек сте и имате нужда от постоянен прилив на енергия, за да можете да изпълнявате стриктно всичко онова, което сте си заложили по план в залата? Желаете ли да имате възможността да тренирате с разширен обем, амплитудата на упражненията ви да е по-широка и всичко в залата да минава с лекота..
2.79 лв.
без ДДС:2.79 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Искате ли да получавате лесно и бързо всичко, от което имате нужда? Става дума не само за различни продукти (суплементи, аксесоари и фитнес уреди) – питаме ви директно за хранителните вещества, които ви трябват, за да изградите тялото си по най-добрия начин. Те са изключително важни, за да може орг..
4.50 лв.
без ДДС:4.50 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Залата е вашето хоби и бавно усещате, че се превръща в начин на живот? Искате да получавате винаги най-доброто, защото давате най-доброто от себе си за вашето тяло? Тогава просто се доверете на професионалната ни преценка и оставете на нашата намеса да поправи някои от грешните практики и навици, к..
4.00 лв.
без ДДС:4.00 лв.
Производител: Cvetita Herbal
Търсите още по-вкусна и хранителна алтернатива, с която да заситите организма си с необходимите вещества? Искате вашият външен вид да се влияе от сладки десертчета? Търсите точното сладко десертче, което всъщност да не е точно захарно изделие, а по-скоро да е „сладко“? Ние от онлайн магазина, създа..
4.00 лв.
без ДДС:4.00 лв.
Производител: DYMATIZE
Много производители на различни артикули, независимо от тяхното приложение, както и без значение дали са хранителни или нехранителни като тип стока, славят себе си, че са на върха в производството, в качеството и в доставянето на изделията. Така ли е в действителност? Истината е някъде в средата. В..
1.45 лв.
без ДДС:1.45 лв.
Производител: FIT SPO
Желаете ли да впечатлявате със своето тяло? Искате ли всички да са заслепени от вида, по който изглеждате, без това да влияе на начина ви на хранене с последствия, породени от резки промени и куп ограничения, чийто смисъл невинаги е напълно ясен? Днес ще ви запознаем с FIT SPO Fit Spo Crunchy! Защ..
3.80 лв.
без ДДС:3.80 лв.
Производител: DYMATIZE
Тренировките във фитнеса никога не са били по-важни. Предвид заседналия начин на живот, който водим днес, важно е да имаме системно движение, което да ни поддържа във форма и кондиция за нещата, които постоянно ни заливат като отговорности. Ангажиментите, които чакат на нас, понякога са доста повеч..
4.50 лв.
без ДДС:4.50 лв.
Производител: FIT SPO
Ако прекарвате часове във фитнес залата, то най-вероятно поне веднъж сте си задавали въпроса защо да разчитате да разчитате на протеинови барове, за да изглеждате добре. Е, знаете ли, че има хора, които запълват своите междинни хранения именно с протеинови десерти, от какъвто тип е и FIT SPO Flap Ja..
2.29 лв.
без ДДС:2.29 лв.
Производител: FIT SPO
Много хора свързват тренировките с мъки и тежки усилия. Приемат ги като задължение, сякаш някой им е заповядал да ходят определен брой пъти във фитнеса и да правят определен брой серии за бицепс. При вас обаче е различно – щастливи сте, че е дошъл денят за тренировка. Нямате търпение да покажете на..
3.00 лв.
без ДДС:3.00 лв.
Производител: FIT SPO
Протеиновите барове са известни с това, че имат високо съдържание на протеин, но това далеч не е всичко, което могат да ви дадат тези невероятни продукти. Благодарение на всички свои благоприятни за тялото ви свойства, продукт от този тип е изключително подходящ за хората с натоварено ежедневие и им..
3.49 лв.
без ДДС:3.49 лв.
Производител: BEZZO
Поредната тежка тренировка минава, а вие сте изтощени? Залата е изцедила всяка капка сила, пот и енергия от вас и в момента се чувствате меко казано като парцал? Напълно нормално е да изпитвате нужда от това да си възвърнете част от изгубените макронутриенти, а и малко приятен вкус на протеинов бар..
2.80 лв.
без ДДС:2.80 лв.
Производител: FIT SPO
Да отслабваш с лакомо похапване на десерти? Да си винаги готов и възстановен само с постоянното похапване на десерти? Интересували ли сте се някога как можете едновременно да похапвате вкусотии и мускулите ви да растат? Ако ние от Workout.bg ви кажем, че можете да го правите? Готови ли сте за това ..
2.49 лв.
без ДДС:2.49 лв.
Производител: FIT SPO
Какво е нужно, за да изваете перфектните форми на тялото? Упоритост – със сигурност. Подходяща среда – несъмнено. Изригваща енергия – определено. Последният споменат елемент е вероятно и най-необходимият, за да могат усилните тренировки да ви се отплатят максимално. Ако изразходвате голяма част от..
3.79 лв.
без ДДС:3.79 лв.
Производител: BEZZO
Поредната тежка тренировка, нали? Чувствате неземна умора, защото залата ви е поставила на колене и този път! Иззела е от вас всяка възможна молекула гориво и в следствие на това сега не можете да се помръднете? Нормално. Имаме решение точно за теб! Протеиновият бар е най-често плодов десерт с огр..
27.00 лв.
без ДДС:27.00 лв.
Производител: FIT SPO
Липсата на енергия по време на тренировки може да бъде голям проблем. Особено след като сте пробвали всички методи, за да може тялото ви да е заредено напълно за дните, в които сте решени, че ще дадете всичко от себе си във фитнес залата. Не се отказвате, знаете какво искате и какво можете, знаете,..
3.50 лв.
без ДДС:3.50 лв.
Производител: FIT SPO
Искате ли да сте много по-подвижни? Ами по-фини? Ако с първите две не сме уцелили, то със сигурност със следващото ще познаем точно какво искате да направите със себе си. Тренирате от доста време и все едно и също ви проваля? Най-вероятно това са междинните хранения, когато просто „нещо огладнеете“..
3.30 лв.
без ДДС:3.30 лв.
Производител: FA Nutrition
В забързаното ежедневие, не винаги можем да набавим нужното ни количество протейн, което ни е необходимо. Тук на помощ ни идва именно WOW! Protein Bar / Low Sugar – протеинов бар с ниско съдържание на мазнини и високо съдържание на протейн и въглехидрат той е подходящ  за хора с високо физическ..
4.45 лв.
без ДДС:4.45 лв.
Показва 1 до 19 от 19 (1 страници)
В 21-ви век все повече хора започват да мислят сериозно за своето здраве. Това масово явление започна да се проявява откакто излязоха логични и необорими доказателства в подкрепа на твърденията, че в ресторанти и хранителни магазини се продават все повече и повече храни с неясен произход.

Естествено, напразно е да казваме дори, че качеството на тези хранителни продукти е изключително съмнително. Именно заради това да се доверяваме на такъв тип стоки може да бъде дори опасно.

Няма как да бъдете в сигурни ръце ако сами не се пазите. Най-ефективната превантивна мярка, с която да опазите и себе си, и близките около вас е да не се доверявате с лека ръка на различни хранителни вещества, чийто произход е напълно неясен.

Вместо това, защо не пробвате нещо различно? Защо не инвестирате в името на по-добра форма, на по-свеж външен вид и най-вече на стилно, изваяно тяло.

Направете така, че промяната в навиците ви, за които ще говорим по-късно, да се променят още днес. След като вече сте на правилното място – в магазина на Workout.bg, направете и правилния избор в името на здравето.

В настоящия текст ще разберете за ползите на натуралните храни, ще бъде включен и основният им недостатък, а най-накрая ще разберете защо да закупите цялата гама от натурални храни и хранителни продукти от нас. Опитът ни ни подсказва, че ви трябва съвсем малко, за да пристъпите напред към здравето си!

С какво ще ни помогнат натуралните храни

Първо, за да разберем с какво помагат натуралните храни, нека разберем какво са те. Всеки активно трениращ казва, че знае какво точно означават, но рядко хората разбират, че натуралните хранителни продукти не са просто храна, а начин на мислене, начин на живот.

Какво е натурален хранителен продукт? На този въпрос отговорът е дълъг, а вие нямате време и заради това ние ще се опитаме да ви спестим подробностите.

Краткият отговор на този въпрос вместихме в този текст. Най-важното, което трябва да знаете за натуралните хранителни продукти, е в онлайн магазина Workout.bg.

Най-лесно ползите от едно ново нещо се разбират, когато го сравним с нещо, което е добре познато. Истината е в това, че натуралните продукти са всичко онова, което можете да искате от една храна.

Да вземем за пример хляба. Той носи в себе си всички онези български традиции, които ние помним от старото време.

Тогава, обаче, хората са хапвали хляб, но тежката работа на полето ги е изцеждала до костите и те са успявали чрез труда си да превърнат хляба от тежка, въглехидратна храна в лесно смилаема такава, даваща им всичко онова, от което са се нуждаели. Няма спор, заради ежедневната си работа на полето хората едно време са изглеждали супер стройни.

Какво става днес? Репутацията на хляба е все същата, но хората са се променили и с тях промяна е отнесло и тяхното ежедневие.

Спор няма – българският хляб е вкусен и богат на хранителни вещества, но също така е изключително обилен източник на глутен, който се „лепи“ директно на проблемните зони в телата и на мъжете (долната част на корема), и на жените – бедра, дупе и коремче. Навиците ни са се променили из основи и сме станали доста по-застояли същества.

Според доста съвременни проучвания, много от хората, които работят в офис, им се насъбират рекордно ниските 7,000 крачки на седмична база. Това е изключително малко изразходване на енергия и калорийни запаси, което означава неимоверно по-висок процент подкожни мазнини.

Няма човешко тяло, което да не складира мазнини при толкова малко движение и при неправилно ядене (на хляб, например).

Именно заради тези навици в днешно време и трудното отказване на хляба от страна на хората, производителите е трябвало да измислят алтернативен вариант, в който едновременно и да хапваме любимите си тестени хранителни продукти, и да трупаме мускулна маса или да сваляме килограми.

Решението е било да се патентова рецепта за такъв вид хляб, който да съдържа ценни хранителни вещества, но в същото време да притежава свойството да ни засища със същата тестена текстура. Това е ситуацията с протеиновия хляб – едно от най-любимите неща на всеки активно трениращ или здравословно мислещ човек.

Кои натурални храни ще са ни от най-голяма полза

След като вече разбрахте принципа, на който са базирани всички натурални храни, вече можем да ви предложим едни от най-полезните такива. Длъжни сме да ви споменем, че всяка една от споменатите супер храни, каквото е и друго интересно название на натуралните храни, присъства в онлайн магазина Workout.bg.

Високопротеиновите диети изискват да поемате достатъчно белтъчини и това е възможно само с допълнителен прием на протеин под различни форми (протеинови пудри или високопротеинови храни). Месните деликатеси също ще ви бъдат сигурен помощник що се отнася до високопротеиновите диети.

Протеиновите барове са едно от най-обичаните неща от спортуващите хора заради възможността да ги приемат в динамичното си ежедневие. Дори на работа можете да вземете нужната си доза от протеин под формата на вкусно десертче, което да ви подсили до края на работния ден.

Различните диетични храни, от своя страна, ще ви помогнат да свалите ненужните килограми, които толкова много ви пречат да бъдете с формата, която желаете силно. Е, не всеки, обаче, понася техният вкус, защото понякога той е доста особен заради липсата на изкуствените подсладители и синтетичните продукти в тях.

„Трай, бабо, за хубост!“ е казал народът и това важи в пълна сила що се отнася до диетичните храни, които нямат различни примеси в себе си. За сметка на това при техния прием дори и да се отпуснете и да прекалите няма как да се случи нещо кой знае колко опасно за фигурата ви.

Защо да изберем онлайн магазин Workout.bg

Дългогодишният ни опит ни помага в ежедневието, когато се налага да съветваме нашите клиенти за това дали се нуждаят от дадена стока или не. Няма как да скрием, че се справяме добре с това и никога няма да ви препоръчаме да закупите нещо ако реално нямате нужда от него.

Именно заради тази малка подробност, ние можем да се наречем лоялен към потребителите си търговец на важни продукти като хранителни добавки или други нехранителни артикули, свързани със спорта.

Workout.bg е вашето място ако желаете да бъдете здрави, да изглеждате добре, да сте концентрирани и да водите пълноценен начин на живот.

Не бива да очаквате, че консумацията на протеинов хляб, сама по себе си ще доведе до отслабване. В сравнение с нормалния хляб, протеиновият хляб има повече мазнини и калории и по този начин се получава по-голяма консумация на калории. Безспорен факт остава фактът, че човек губи тегло само когато изгаря повече енергия, отколкото поема.

Протеиновите барове се предлагат в много разнообразни варианти и са чудесен вариант за междинна закуска след тренировка. Съдържанието на захар при някои от тях е доста високо. Ако внимавате колко захари и протеини приемате ви препоръчваме да преглеждате хранителната информация на всеки продукт.

Протеините са много полезни за организма. Ако се храните балансирано и приемате правилното количество ще се чувствате добре и ще контролирате килограмите си лесно. Високопротеиновите храни са пиле, свинско месо, риба, телешко, боб, леща, мляко, сирене, семена, ядки и яйца.

За да бъде полезно пестото е много важно съставките, които се използват за направата му да бъдат качествени. Най-ключовата съставка в пестото е босилекът. Той е много богат на витамин Е и витамин С. Пестото съдържа витамини и минерали, които са важни за здравето на костите. Богато е на калций, желязо и калий.

Хлябовете, които са приготвени от киноа, овес, ръж и ленена семена са много богати на протеини и са подходящи за всички, които се хранят здравословно. Препоръчваме ви внимателно да прочитате етикетите за хранителна стойност на пакетираните хлябове, за да направите разумен избор.

4.55 / 289