Yandex
МЕНЮ
Кошница

Левцин

9.60 лв. 12.00 лв.
Купи
60.80 лв. 76.00 лв.
Купи
2.92 лв. 3.65 лв.
Купи
27.16 лв. 33.95 лв.
Купи
27.96 лв. 34.95 лв.
Купи
20.76 лв. 25.95 лв.
Купи
38.25 лв. 45.00 лв.
Купи
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Все повече и повече в днешно време хората се замислят за това как да помогнат на тялото си да бъде една идея по-добро и по-здравословно изглеждащо. Някои от хората прибягват до прием на сериозни хранителни добавки, които наистина помагат изключително много и карат организма да се чувства великолепно.

Това, най-често са аминокиселини – някои от които тялото не може да синтезира само и трябва да му се помогне. Ние предлагаме много видове аминокиселини, но една от всички тях е изключително важна за правилното развитие на тялото, косвеното повишаване на мускулната маса и най-вече енергията по време на тренировка.

Днес ще говорим за аминокиселината левцин – добавката, която наистина е в състояние да преобърне представите ви за начина на трениране и развитието ви по пътя към постигането на наистина перфектна форма. Очакваме ви в нашия онлайн магазин, за да можем заедно да извървим пътя на избора ви.

Каква е задачата на веществото левцин в организма

Аминокиселината левцин е част от BCAA – аминокиселините с разклонена верига. Освен днешната ни тема, там са още и изолевцин и валин.

Характерно за това амино-трио е фактът, че той се разгражда още на територията на мускулите, а не в черния дроб, както много други хранителни добавки. Ето защо енергията ви по време на физическа активност ще скочи до небето.

Левцинът се счита за основната от трите съставка на BCAA, което носи ползи на човешкия организъм. Той е и най-подробно и стриктно изследваната съставка в това трио – ето защо всеки уважаващ себе си учен, който има поглед върху хранителните добавки, заявява, че приемът на BCAA е изключително важен за развитието ни дори и като любители спортисти.

Защо да изберете Workout.bg

Задачата на съвременния търговец на хранителни добавки е изключително сложна, защото преди всичко друго, той трябва да е същинско гуру в адаптацията. Ние, като такъв, също трябва да се нагаждаме всекидневно към желанията на потребителя и да изпълняваме неговите изисквания без да задаваме особено много въпроси.

Всъщност, да си потребител на хранителни добавки в свят като днешния също не е от най-лесните неща. Трябва да внимаваш адски много за това кой започва комуникацията си с теб на база някакви добри чувства, добро отношение и кой – за да вземе и последната доза останало доверие у теб.

Разбира се, трябва да умееш да отсяваш добрите от лошите търговци и да си внимателен за нещата, които ти се случват, да четеш знаците в комуникацията си с единия и с другия тип.

Никога не се притеснявай прекалено много, но и никога не се доверявай прекалено бързо, за да не получава ефектът на лошата изненада и след това да съжаляваш и да се чудиш как нещата да се оправят. Не се обвинявай ако поредният недоброжелател навлезе в живота ти и там сътвори отвратителни неща – да ти предлага некачествени продукти и т.н.

Най-сигурното, което можеш да направиш за себе си, това е да проверяваш добре източниците си на хранителни добавки и спортни аксесоари - ще ти даде сигурност, че се доверяваш на възможно най-правилния спортен магазин. Ще се чувстваш адски спокоен и винаги на ниво, подготвен до най-последния детайл.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин, в който ще намерите стотици примамливи оферти за вашето здраве!

Левцинът е много популярен сред спортистите, които правят силови тренировки. Той е основна незаменима аминокиселина, която тялото не произвежда. Той помага да се предотврати разграждането на протеини и загубата на мускулна маса.

Протеиновите добавки, съдържащи големи количества левцин са по-ефективни от другите при задействането на синтеза на мускулна маса. Консумацията на левцин помага за стимулиране на синтеза на мускулни протеини както по време на тренировка, така и докато се възстановявате.

Всички 3 BCAA имат различен ефект върху метаболизма. Сред тях левцинът е ключова аминокиселина за производството на енергия и синтеза на мускулни протеини. Левцинът е единствената аминокиселина, която задейства пътя на протеиновия синтез, важна стъпка за възстановяване и растеж на мускулите.

Левцинът може да помогне за намаляване на наддаването на килограмите при хора, които вече са с наднормено тегло, но е малко вероятно да предотврати напълняването при тези, които нямат такова.

Най-добре е да се консумира сутрин, за да се увеличат максимално неговите ползи. Левцинът, независимо дали се консумира чрез протеинова диета или добавки, работи най-добре в условията на метаболитен стрес. Метаболитен стрес се създава с промяна на възрастта, когато растем, отслабваме или напълняваме.

4.46 / 291