МЕНЮ
Кошница

Теанин

64.00 лв.
Купи
19.95 лв.
Купи
62.49 лв.
Купи
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Едно от най-важните вещества, с които всеки онлайн или физически магазин трябва да бъде снабден, това е теанин. Няма друг такъв суплементарен метод, който да дава подобни резултати.

Хубавото на тази хранителна добавка е, че дава резултати, сходни с тези на някои медикаменти, но без вредата от лекарствения продукт. Хранителната добавка е напълно органична и вие ще усещате, че приемате някакво помощно средство, но в това време вие просто приемате вещество, от което тялото ви така или иначе има нужда.

Кога ни е необходим теанин

Теанин е вещество, което много умело и успешно може да се включи в суплементарния план на човек, който няма добри показатели на организма по време на сън.

На практика, ако изпитвате някакви симптоми преди заспиване като тревожност, продължително въртене в леглото и т.н., то теанин или Л-теанин (напълно едно и също) ще ви помогне да възвърнете уменията си да заспивате изключително лесно и да спите дълго и пълноценно. Помнете, че на сутринта ще се будите свежи, а от това има ли по-хубаво?

Защо да закупим хранителна добавка от Workout.bg

Да купиш хранителна добавка от който и да е онлайн магазин си е рискована задача. Мероприятието включва в себе си комплекс от неща, които са от решаваща необходимост, за да бъде изпълнено то по най-добрият възможен начин.

Ако вие сте от хората, които наистина могат да се доверят на онлайн магазин за суплементи и други стоки, свързани със спорт, то тогава ние сме вашето място, което ще ви накара да се чувствате наистина удовлетворени от пазаруването. Няма спор – да си един от най-добрите в даден бранш ти дава както успокоение, така и много сериозни ангажименти към потребителите.

Тях трябва да поддържаш доволни, на тях си длъжен да дадеш цялата си налична енергия, която е необходима, за да потвърдиш думите си, с които си им обещал, че няма друг, който да е по-добър от теб. На практика, всеки един човек, който ти е повярвал, е твой потенциален клиент, но се изисква и да си наистина отдаден на идеята да го направиш лоялен, за да се превърне той в такъв.

Ние сме отдадени не само на идеята за успех, но и на идеята за постигане на върхове, което пък да са успехи, които да ни карат да се чувстваме удовлетворени от това, че сме себе си. Нямаме нужда от това да си помагаме с нечестни методи – можем и по честния път да се превърнем в най-добрата версия на онлайн магазин в България.

Очакваме ви да ни подкрепите по пътя, по който сме поели!

Теанинът е аминокиселина, която се съдържа в зеления чай и в някои гъби. Той се приема за понижаване на кръвното налягане, намаляване на тревожността и стреса, при хиперактивност и за подобряване на мозъчната дейност и настроението.

Има проучвания, които са установили, че при редовен и продължителен прием на теанин се подобрява качеството на съня. Това се дължи на успокояващия ефект на добавките, които намаляват нивата на стрес. Ако нарушенията в съня се дължат на депресии и тревожност ще усетите подобрение от добавките.

Страничните ефекти от предозиране с добавки могат да включват главоболие, раздразнителност и стомашни неразположения. Добавките не бива да се приемат от бременни, кърмещи жени и от деца.

Добавките с теанин помагат за стимулиране на различни конгнитивни умения. Когато се комбинира теанин с кофеин се подобрява концентрацията и паметта.

Теанинът повишава нивата на мозъчни химикали, които имат успокояващ ефект. Това насърчава релаксацията, помага за по-добър сън, регулира емоциите и увеличава концентрацията. Добавките с теанин намаляват нивата на химикалите, които имат възбуждащ ефект и предпазват мозъчните клетки от стрес и увреждания.

4.48 / 162