Yandex
МЕНЮ
Кошница

Кръвосъсирване

40.00 лв.
Купи
19.80 лв.
Купи
10.55 лв.
Купи
14.67 лв. 20.95 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
Показва 1 до 7 от 7 (1 страници)

Все повече и повече хора се притесняват от процесът кръвосъсирване. Това ни накара сериозно да се замислим дали пък не е дошъл моментът, в който да започнем да предлагаме хранителни добавки, които да го предизвикват, или пък да го възпрепятстват.

Кръвосъсирването е процес, който пряко зависи от състоянието на кръвта, така че приемът на такива хранителни добавки, които влияят директно върху кръвта, трябва да бъде съгласуван с мнението на лекар.

Кръвосъсирване – добро или лошо явление е

Ние от Workout.bg, обаче ви предлагаме място, откъдето можете да купите нещата, които са ви нужни, на изключително достъпна цена. Ние ви даваме различните разфасовки, разнообразните продукти и всичко най-добро за здравето ви.

Ние сме онези, които можем да ви направим силни, но не само тялом, но и духом. Можем го, защото сме добри в това, което правим, давайки и мотивация, и информация при прием на нова за нашия клиент хранителна добавка.

Истината е, че преди време на нас нямаше кой да ни каже как да го правим. Сега наша е отговорността да сте здрави вие и заради това ние ще свършим работата си подобаващо!

Workout.bg – защо да изберем един нов онлайн магазин

Новото невинаги е нещо лошо – напротив. Новото е нещо, което веднага може да бъде свързано с експеримент, с нещо много интересно и евентуално нещо много по-добро от всичко, видяно до този момент.

Ние може би сме точно онова ново, но изпитано нещо. Едновременно събираме в себе си всичко, което ти е до болка познато, но толкова неприятно и разочароващо подействало през годините, в които си губил времето си.

Различните търговци имат изключително еднакви методи. Всичко е толкова плоско, пошло и си личи отдалеч, че нещата се правят само и единствено за пари.

Изгодата е нещо, което се търси постоянно. За целта, човек прави нещата бързо, недообмислено, адски неконтролирано и целта е ясна – глухият успех, самозабравата, изхвърлянето на високо и падането от още по-високо.

След това идва ред на болката от всичко, което изброихме по-горе и накрая стигаме до нулата – болезнената нула, която предрешава съдбата занапред. Ние сме онези, които могат да ви спасят от всичко изброено и да ви направят изключително силни и сериозни хора, пазаруващи само и единствено от магазини, които ценят клиенти като вас – хора с изисквания и желание за развитие.

Потребителите, които имат изисквания, най-често имат и знанията, които им дават възможността да избират умно и разумно. Правим всичко с желание за вас и вашето развитие.

Поетапно започнахме да градим нещата с цел да сте удовлетворени преди, по време и след пазаруването си от нашия онлайн магазин за спортни стоки и хранителни добавки. Можем повече – времето е пред нас!

Очакваме ви!

Добавките, които съдържат джинджифил, омега-3 мастни киселини, куркумин, екстракт от гроздови семки, канела и чесън помагат за разреждане на кръвта и намаляват риска от образуване на съсиреци, които могат да доведът до инсулт.

Гинко билобата се използва от хиляди години за лечение на нарушения в кръвта и проблеми с паметта и концентрацията. Добавките разреждат кръвта и могат да разтворят кръвни съсиреци.

Бромелаинът е ефективно средство за лечение на сърдечно-съдови заболявания и високо кръвно налягане. Той има противовъзпалителни свойства, разрежда кръвта и намалява образуването на съсиреци. Добавките не бива да се приемат с лекарства за разреждане на кръвта, тъй като това може да увеличи риска от кървене.

Препоръчваме ви да приемате витамин Е. Той е мастноразтворим витамин, естествен антиоксидант. Витамин Е се препоръчва за хора, при които има риск от образуване на съсиреци и блокиране на вените.

Когато кръвта ни се сгъсти, образува съсиреци, които блокират притока на кръв през кръвоносните съдове. Най-често те се образуват в краката, белия дроб и сърцето. Причините могат да бъдат затлъстяване, пушене, нездравословно хранене, сърдечни заболявания и продължително седене. Образуването на съсиреци е причина номер едно за инфаркт.

4.44 / 302