Сън


В днешния динамичен свят на обикновения, отруден и неспиращ се човек му е все по-трудно да си осигури адекватните 7-8 часа сън през нощта. От толкова много работа не ни остава време да се забавляваме, а петък или събота вечер със сигурност не са за пропиляване.

През делничните вечери не можем да заспим рано заради ангажименти, та какво ни остана в крайна сметка? Всъщност, остават ли поне две или три вечери, в които да заспим в приемлив час и това да ни осигури нужната за правилно развитие и укрепване дажба?

След като вече знаете защо сънят е важен, нека ви разкажем за уникалните му приноси за развитието конкретно на мускулатурата.

Защо сънят е естествен анаболен стероид

Едно от най-важните качества на сънят е неговият анаболен прозорец. Всъщност, това не означава да станете и да си инжектирате тестостерон през нощта, а по-скоро подсказва за това, че тялото само може да синтезира вещества, отговорни за значителен мускулен синтез.

Всичко сочи към това, че всеки може да постигне невероятна мускулна маса за доста по-кратък период от време ако към хранителния си режим и спартанските тренировки добави и нужната доза сън. Това ще ви изхвърли в Космоса откъм тренировъчен аспект и постиженията ви ще се увеличат напълно осезаемо.

За сън, ако не можете да си го набавите естествено, разбира се, ние от онлайн магазина на Workout.bg можем да ви предложим качествени хранителни добавки, които да ви направят истински повелители на собствения си сън.

Всичко, което трябва да направите, е да ни посетите и да намерите къде сме разположили в сайта си това, което ви е необходимо за сън. Разбира се, ако имате трудности, винаги можете да се обърнете към наш служител на линия.

Workout.bg – проблемите пред вас са наш стимул

Всеки иска големи мускули и много сериозен външен вид, но това имайте предвид, че не се постига никак лесно. Трябва време, търпение, много труд и най-вече – постоянство, което да влагате ежедневно.

Независимо дали е тренировъчен или нетренировъчен ден, вие трябва да сте на 100% концентрирани върху това, което правите днес, за да сте една по-добра своя версия утре. Не бъдете напълно сигурни, че нищо не зависи от вас днес.

Надяваме се, че с днешното си въведение в това колко е важен сънят за правилното развитие на организма, вие разбрахте защо е толкова необходимо да имате високи показатели именно през нощта. Спокойствието и покоят на тялото оформят правилното възстановяване, а не сериозните спартански тренировки в залата.

Едни от най-важните и сериозни изследвания по темата, свързана с растежа на мускулите доказват, че именно сънят е онази част от възстановяването, която най-много може да повлияе на вашия мускулен синтез. Ето защо нощните заведения и дискотеките не са най-доброто и подходящо място за изграждане на сериозна мускулатура.

Ако все пак вие смятате, че вашето място през нощта не е в леглото и с удоволствие бихте го заменили със скитане по улиците или силна музика в нощен клуб, то ние можем да се намесим. Онлайн магазинът на Workout.bg може да ви предложи всички необходими вещества, от които тялото ви се нуждае, за да поддържа адекватни показатели по време дори и на кратък нощен сън.

Всичко, което се очаква от вас, е да ни се доверите. Чакаме ви с готовите си решения в онлайн магазина ни!

4.47 / 299