МЕНЮ
Кошница

Астрагал

26.48 лв.
Купи
25.00 лв.
Купи
32.00 лв.
Купи
21.80 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
72.20 лв.
Купи
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Едно от най-важните неща, от които човек се нуждае, за да става все по-добър с всеки изминал ден, това несъмнено е крепкото здраве. Невъзможно е да се движим докато сме болни, та какво остава да тренираме, да тичаме за удоволствие и т.н.

Динамиката е възможна само и единствено за здравите организми. Заради това днес ще хвърлим поглед върху един продукт, който ще се погрижи вие винаги да сте здрави и можещи.

Днес ще поговорим за астрагал и неговото приложение върху организма. Той се използва от хората най-вече заради успешното справяне на продукта с различни сърдечни проблеми, проблеми с матката при жените, възпаления и вирусни атаки към организма.

Защо да засилим приема на астрагал

Всеки иска да е здрав и силен, но не всеки знае как да го постигне. Разбира се, това не е проста задача, но ние знаем как да ви помогнем и в тази ситуация.

Това, което можете да направите със себе си в тази насока, е да се сдобиете с астрагал, за да можете да подкрепите организма си в борбата с неприятните симптоми на настинки, вирусни инфекции и всичко, което изброихме и по-горе.

Астрагалът също така помага и при проблеми с храносмилателната система като едновременно с това забързва и обмяната на веществата. Няма спор – това е едно от най-мултифункционалните вещества, с които разполагаме в своя онлайн магазин.

Заповядайте при нас, за да преоткриете здравето си!

Workout.bg – нещата, които трябва да имаме

Когато се опитваш да си водещо име на пазара или по-скоро имаш сериозни намерения към това, с което се занимаваш, то тогава нямаш право на каквито и да е било компромиси. Няма значение в каква посока се развиваш – трябват ти умения и експертиза, които се придобиват само и единствено с много неспирна работа и постоянен труд.

Тези две неща, които посочихме по-горе, плашат голям процент от хората, но каквото и да е основанието да не ги свършат, то резултатът е един и същ – работата не е приключена и резултатите няма да са такива, каквито се очакват.

За да бъдеш успешен в българския бизнес, трябва да си нещо повече от останалите. Нямаш право да се примиряваш с някакви си ценности, с някакъв морал – трябва да създадеш нещо, да покажеш на потребителите, че те бива в това, което вършиш.

Разбира се, добре е да правиш нещата така, че да не пречат на останалите. Това е може би най-важното нещо, към което е добре да се стремиш, когато говорим за бизнес.

Ние от Workout.bg вече дълго време спазваме този начин на работа и не можем да се оплачем от това какво сме постигнали до този момент. Напротив – гордеем се с всеки един продукт, който можете да видите в онлайн магазина ни за хранителни добавки и спортни стоки.

Нещо повече – не само, че се гордеем, но и продължаваме всеки един следващ ден да даваме възможно най-доброто от себе си, за да можете и вие, нашите верни потребители да сбъдвате желанието си за промяна.

Очакваме ви тук, при нас, за да продължим заедно да се борим по постигането на най-доброто, на което сме способни всички. Добре дошли при нас!

Билката астрагал се използва в традиционната китайска медицина от векове. От корена на растението се произвеждат добавки под различна форма- като таблекти, екстракти и чайове. Добавките с астрагал най-често се използват при настинки, алергии, умора и сърдечни заболявания. Те помагат за укрепване на имунната система и намаляване на възпаленията.

Астрагалът е една от най-използваните билки за лечение на диабет. Той подобрява метаболизма на захарите и понижава нивата на кръвната захар.

Рядко се срещат странични ефекти. Може да има нежелани реакции като обрив, сърбеж, хрема или гадене. Добавките не бива да се приемат по време на бременност и кърмене, тъй като няма достатъчно направени проучвания за безопасността му. Хора с автоимунни заболявания също трябва да ги избягват.

Дозата зависи от различни фактори. Винаги следвайте указанията за дозиране върху етикета на продукта. Препоръчителните дози са различни за различните видове добавки, чайове и тинктури.

Добавките с астрагал стимулират производството на кръвни клетки и подобряват нивата на хемоглобин в организма. Добавките са ефективни и безопасни, но ако приемате лекарства трябва да се консултирате с лекар, за да сте сигурни, че няма да получите нежелани взаимодействия.

4.58 / 158