МЕНЮ
Кошница

Артишок

24.90 лв.
Купи
10.80 лв.
Купи
Показва 1 до 3 от 3 (1 страници)

Холестерол, затлъстяване, проблеми с наднорменото тегло и такива, породени от него. Няма как да бъдем сигурни кога ще ни сполети нещо, което се дължи изцяло на проблемите, свързани с килограмите.

Повече от ясно е, обаче, че ако не се заемем сериозно със здрав хранителен режим сега, ще изгубим адски много време след това, за да възвръщаме ниво на физическо развитие. Нали никой не желае да губи адски много време в разправяне с учене на различни техники и други неща, свързани с тренирането и правилното хранене, когато вече е твърде късно?

Заради това не си позволявайте да се отпускате за прекалено дълъг период от време. Бъдете последователни толкова, колкото можете – всеки ден по малко и ще усетите разликата, която постигате.

Само малка промяна в начина на хранене и по-чести тренировки ще се отразят толкова добре, колкото не сте и предполагали. С времето ще започнете да се представяте все по-добре и по-добре, а това ще се отразява на вашата физика – нещо безценно.

Най-после имате сигурен съюзник в целта си да изваете перфектното тяло. Не всеки може да ви даде това, което можем ние от Workout.bg, защото ние се стремим да постигнем вашия информиран избор.

Защо точно артишок

Артишокът е една от най-комплексните хранителни добавки, която човек може да приема. Тя е онова, което всеки иска, но малко изпълняват.

Дайте нужното време и научете повече за артишока, за да бъдете истински здрави и най-важното – за да знаете защо сте здрави. Много хора постигат някакви спортни резултати, спазват някакви супер добри хранителни режими, но не са на 100% сигурни защо са го постигнали.

Нашата цел е да знаете не само как да го направите, но като го постигнете да знаете заради кое точно имате специално тези резултати. Артишокът изчиства толкова много проблеми от тялото, че едва ли ще ви е лесно да си представите колко точно.

Екстрактът от листата на артишок може да имат изключително благоприятен ефект върху нивата вредния или „лошия“ холестерол. Този вид холестерол може да се окаже изключително вреден за нормалното функциониране на някои от процесите, протичащи в тялото.

Редовният прием на хранителната добавка може да доведе до спада на този вид холестерол заради това, че съдържа лутеин. Това е вид антиоксидант, който пречи генерално на образуването на излишен холестерол в организма.

Освен всичко останало, имаме и цинарин, който стимулира организма да обработва холестерола по начин, който е доста по-ефективен, за да може всички усилия да са в името на спада на общите му нива в тялото.

Нормализирането на високото кръвно налягане също е нещо, с което може да се похвали артишокът. Не е лесно да се постигне подобно нещо, а това хранително вещество го прави с лекота.

Чрез експерименти е доказано, че чрез редовна употреба на артишок се нормализира диастоличното и систоличното налягане. Високото съдържание на калий е нещото, което „виновно“ за този вид действие на веществото артишок.

Workout.bg – мястото за здрави хора

Самочувствието е едно от най-важните неща, които трябва да притежава човекът в наши дни. То седи в основата на правилното развитие на хората и в останалите аспекти от живота им.

За да нямаме проблеми в който и да е аспект от житейския ни път, самочувствието трябва винаги да стои балансирано между възможности и приказки за нас. Е, как да постигнем едновременно нормално изглеждащо тяло, но и заедно с това да не правим непосилни диети или да попадаме в робството на различни ограничения?

Тактиката е много лесна – опознайте себе си и продуктите, които приемате. Това може да стане само и единствено с четенето на адски много статии, които имат за цел да ни образоват в името на здравето ни.

Ако сте решили наистина да правите промени, трябват много жертви, но те са в смисъла на постигането на вашата по-добра версия – нещо, което не всеки може да се опита да направи. Ако вие сте хора, които желаят да се превърнат в наистина максималния потенциал на самите себе си, то тогава е време да влезете в нашия онлайн магазин за хранителни добавки Workout.bg.

Тук ще научите както адски много за различни хранителни добавки, така и ще разберете защо постигате или по-важното – не постигате желаните резултати. Това, което прави разликата между нас и останалата част от конкуренцията, е свързано с това, че във всеки един продукт сме се опитали да направим всичко възможно в името на информирания избор.

Подобряваме състоянието на тялото и кондицията на всеки наш клиент е нашата мисия от първия момент, в който сме стъпили на пазара за хранителни добавки в България. Опитът ни сега, когато се мина време и разбрахме какво иска масовият клиент, ни насочва да бъдем достатъчно убедени, че знаем какво да правим в следващия момент.

Когато видим, че един потребител е наистина доволен от това, което първо прочита, а след това прилага, тогава всяка рана ни минава. Няма как да не сме доволни, когато и вие – нашите клиенти сте.

Знаем, че сме правили и грешки, но именно те ни дадоха възможността да стигнем дотук.

Добавките, които съдържат артишок стават все по-популярни. Ползите за здравето са подобряване на храносмилането, намаляване на нивата на кръвна захар, подобряване на здравето на сърцето и черния дроб.

Артишокът е с ниско съдържание на мазнини, богат е на фибри, витамини и минерали. Той е един от най-богатите източници на антиоксиданти.

Екстрактът от листа на артишок има много положителен ефект върху нивата на холестерол. Редовното приемане на добавки с артишок води до намаляване на „лошия холестерол“. Това се случва благодарение на антиоксидантите, които предотвратяват образуването му и насърчават тялото да го обработва по-ефективно.

Ежедневната консумация на артишок, както и редовният прием на добавки намалява диастолното и систолното кръвно налягане. Артишокът е добър източник на калий, който също помага за регулирането на кръвното.

Добавките с артишок са богати на фибри. Те ни помагат да поддържаме храносмилателната си система здрава и действат като пребиотик. Ако имате проблеми с подуване на корема, гадене и киселини, артишокът ще ви помогне да облекчите тези симптоми.

4.44 / 268