МЕНЮ
Кошница

Витамин C

28.00 лв. 35.00 лв.
Купи
22.99 лв.
Купи
29.00 лв.
Купи
55.20 лв. 69.00 лв.
Купи
31.88 лв. 37.50 лв.
Купи
9.60 лв. 12.00 лв.
Купи
21.56 лв. 26.95 лв.
Купи
40.00 лв. 50.00 лв.
Купи
5.56 лв. 6.95 лв.
Купи
26.00 лв.
Купи
31.00 лв.
Купи
1.78 лв.
Купи
12.99 лв.
Купи
9.00 лв.
Купи
13.60 лв. 17.00 лв.
Купи
26.40 лв. 33.00 лв.
Купи
17.96 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 32 (2 страници)

Едва ли има човек, който да не държи блистер витамин C в шкафа с лекарствата. Това е задължителна хранителна добавка, особено за периода на настинките, която подпомага цялостното здравословно състояние.

Витамин C е един от най-основните и често приемани витамини, които имат изключително благоприятно действие за организма. Не случайно са изписани много статии за неговите ползи и не случайно решихме да допълним портфолиото си с висококачествени продукти със съдържание на витамин C.

Този елемент има доказана сила в борба с настинките, грипа и всички здравословни неразположения. Ежедневието ни е изпълнено със стрес, а болести дебнат отвсякъде. Един от най-добрите начини да подпомогнете изграждането на силна защитна преграда, пред която всяка бактерия да спира е да включите приема на витамин C в ежедневния си хранителен режим.

Изключителните ползи на витамин C

Витаминът C, също известен като аскорбинова киселина, е водоразтворим витамин и е изключително важен за здравето на организма. Неговото действие се изразява в подпомагането на някои важни процеси, които са от ключово значение за здравето.

Подобрява функциите на имунната система

Този елемент е много известен със своето действие за подобряване на функциите на имунната система, което го прави задължителен за прием при настинка или грип. Той подпомага производството на бели кръвни клетки, които играят ключова роля в борбата с инфекции и болести. Подсилването на имунната система често води до по-бързо възстановяване и намаляване на инфекции.

Осигурява антиоксиндатна защита

Едно от най-известните качества на витамин C са мощните му антиоксидантни свойства. Това подпомага освобождаването на свободните радикали от организма като по този начин се предотвратява стареенето на клетките.

Поддържа здравето на кожата

Витамин C има ключово действие за синтеза на колаген, което подпомага здравето на кожата и възстановяването на рани. Антиоксидантните свойства на витамин C са важен фактор за намаляването на бръчките.

Подпомага абсорбцията на желязо

Приемът на витамин C е важен за хора, които страдат от анемия, защити този елемент подпомага абсорбцията на желязо.

Богата селекция от качествени хранителни добавки със съдържание на витамин C

В нашето портфолио сме подбрали висококачествен асортимент от продукти, чрез които може да си набавите витамин C под различна форма.

При нас ще намерите следните разфасовки:

  • Витамин c 1000 мг;
  • Витамин c 500 мг;
  • Витамин c на прах;

Препоръчителната дневна доза витамин c варира в зависимост от различни фактори, които най-често са възраст, пол, физическа активност, здравословно състояние, наличие на бременност. Най-общо можем да кажем, че оптималната дневна доза витамин c за мъжете е 90 милиграма на ден, а за жените 75 мг.

Нашият асортимент включва продукти, които са представени от световно известни марки в бранша с хранителните добавки. Ние се доверяваме на тяхната професионална експертиза и доказано качество.

Препоръчваме ви някои от най-добрите продукт, които може да си поръчате от нас:

  • OSTROVIT AQUA KICK / ADVANCED HYDRATION WITH VITAMIN C;
  • NATURAL FACTORS VITAMIN C EXTRA + QUERCETIN 250 MG;
  • NATURALICO ADVANCED GREEN TEA EXTRACT;
  • NUTREND IMUNOOXI;

Всеки един продукт съдържа описание на начините за прием и очакваните ползи.

Workout.bg – експерти по хранителните добавки

Сами може да се убедите в нашата професионална експертиза след като разгледате богатото ни портфолио от продукти. Ние предлагаме изключително голямо разнообразие от суплементи, чиято основна цел е да подпомогнат представянето ви в спорта и вашето здраве.

Ние целим да доставим на българския пазар хранителни добавки от асортимента на световни известни производители на достъпна цена. Разгледайте нашето портфолио и изберете тази подкрепа, от която се нуждаете. След това направете поръчка. Останалото оставете на нас.

В кратък период от време ще получите доставка на посочен от вас адрес. Ние гарантираме професионално обслужване, бърза доставка и достъпни цени. Без значение от коя точка на страната сте, ние ще ви осигурим нужната подкрепа за здравето в най-кратък срок от време.

Богати на витамин С са цитрусовите плодове, чушките, ягодите, касисът, броколите, картофите и брюкселското зеле.

Витамин С е едно от най-ефективните хранителни вещества. Той е полезен за имунната система, сърдечно-съдови заболявания, очни болести и много други. Витамин С помага при заздравяването на рани и поддържа кожата, кръвоносните съдове и костите здрави.

Възрастните се нуждаят от 40 мг витамин С на ден. Може да получите достатъчно ако се храните здравословно, с храни които са богати на витамина. Тъй като той не се съхранява в тялото е необходимо да си го набавяте ежедневно.

Витамин С е водоразтворим, така че всеки излишък обикновено се отделя с урината, а не се съхранява в тялото. Приемът на големи количества витамин С може да причини стомашни болки и диария. Симптомите изчезват, след като спрете добавките. Малко вероятно е да получите странични ефекти, но въпреки това винаги приемайте добавките в препоръчителните количества.

Приемът на витамин С едва ли ще предотврати настинка, но има изследвания, които доказват, че редовният му прием е от полза ако вече сте настинали. Той ще помогне за облекчаване на симптомите на болестта и за по-бързото възстановяване.

4.48 / 208