МЕНЮ
Количка

Казеин

Производител: SWEDISH Supplements
69.95 лв.
без ДДС:69.95 лв.
Показва 1 до 2 от 2 (1 страници)

Все повече и повече хора имат нуждата да правят нещата колкото се може по-лесно. Няма спор, че лесният резултат е привлекателна идея и апетитна цел за постигане.

Лесният резултат е добър, но ако го комбинираме и с устойчивост, то тогава нещата стават още по интересни като крайна спирка. Ако и вие сте от хората, които искат да бъдат по-добре изглеждащи и да го постигнат възможно най-бързо, ние от Workout.bg имаме точното решение за тях.

Няма да ви лъжем – ще трябва сериозен труд, за да направите нещата, които се изискват, за да постигнете възможно най-добрата си потенциална форма, но не се притеснявайте – ние знаем и как точно да комбинирате хранителни добавки с режима си на хранене и тренировките ви. Имаме идея как та надхвърлите потенциала си.

Именно заради това можете да сте сигурни, че заслужваме доверието ви, а в замяна на това винаги можете да разчитате на нас за помощ, съвет и идея как да продължите. Не е нужно да ни имате за най-добрите, нужно е да ни се доверите поне веднъж.

Всеки има нуждата да изглежда добре, а ние знаем това, така че сме се подготвили за вашето търсене. Заповядайте в нашия онлайн магазин, чието име вече знаете – направете най-изгодните си покупки, които някога сте правили.

С какво ще ви помогне казеинът

Протеиновите пудри са едни от най-известните хранителни добавки. Те правят от тялото ни истински сработена машина, добре смазана, която може да направи същински чудеса тогава, когато някой прави и правилните неща, за да бъде тя поддържана адекватно.

С допълнителни дози протеин на дневна база тялото ни запълва мускулните депа на местата на разкъсванията, причинени от последната тренировка. В такива моменти ни се иска да бъдем възстановени прилично, но това няма как да стане освен ако не приемаме някаква хранителна добавка, която да засили процеса на регенерация на мускулите.

През деня, обаче всичко е наред – тялото се възстановява, работи самостоятелно върху себе си, разпределя усилия, подхранва се, инвестира в регенерация. Какво става, обаче, когато тялото трябва да се приведе в състояние на покой?

Тогава усилията се разпределят по доста по-интересен начин – такъв, който позабравя възстановяването, а се фокусира върху изграждането на мускулна маса (анаболен процес). Точно в този анаболен прозорец ние трябва да сме дали необходимите вещества, от които тялото да вземе необходимото.

Ето защо суплементът казеин, наречен още нощен протеин, е едно от най-добрите вещества, които могат да се погрижат за нас в моментите, когато тялото просто взима от наличното, за да изгражда мускулна маса.

Workout.bg – нещата, които ви правят по-успешни

Наред с казина, съществуват и още куп хранителни добавки, които могат активно да подсилят възстановяването на организма ни. Съвсем спокойно проблемите с умората си отиват, а рязко ние се събуждаме свежи и готови за активност.

Забавеното освобождаване на казеин е едно от най-добрите му качества. Точно заради това той е подходящ за прием преди заспиване.

Вечер тялото е подсилено и е абсолютно свободно да изгражда мускулна маса, правейки ни здрави, свежи и спокойни по време на сън. Ето защо е добра идея да посетите Workout.bg и да откриете своята форма на казеина, която ще ви свърши най-много работа.

Дозирането на добавките зависи от целите, които сте си поставили и колко протеини приемате от други източници. Дозировката се определя и от начина ви на живот и дали спортувате активно или водите заседнал начин на живот. Няма общо ръководство и трябва да спазвате дозите, върху етикета на добавката, която сте избрали.

Най-добре е да приемате казеин преди лягане. По този начин осигурявате аминокиселини за възстановяване на мускулите и ги предпазвате през нощта, когато не получавате протеини от храна. Сънят е чудесен за възстановяване и растеж на мускулите и приемът на казеин ще ви помогне да поддържате мускулите си.

И двата протеина са получени от мляко, но имат съществени разлики. Сурватъчният протеин се абсорбира по-бързо. Той стимулира процеса на изграждане на мускули повече от казеина. Казеинът и сурватъчния протеин съдържат различни биоактивни съединение и са много полезни за здравето по множество начини. Не е необходимо да избирате между тях, може да приемате и двата вида.

Казеинът се абсорбира бавно от организма и ви кара да се чувствате сити дълго време. Той съдържа всички основни аминокиселини. Много е полезен за имунната и храносмилателната система. Бавното му усвояване е основната причина, за да бъде препоръчван при диети.

Казеинът е протеин направен от мляко. Той съдържа калций и фосфор, които са важни за здравето на костите и зъбите. Добавките с казеин са чудесен начин, за да останат здрави зъбите ни.

4.49 / 270