МЕНЮ
Кошница

Берберин - най-доброто срещу висока кръвна захар и холестерол

19.16 лв. 23.95 лв.
Купи
17.59 лв. 21.99 лв.
Купи
32.79 лв. 40.99 лв.
Купи
27.96 лв. 34.95 лв.
Купи
31.96 лв. 39.95 лв.
Купи
50.98 лв.
Купи
Берберин
Берберин
НАЙ-ПРОДАВАН -30 %
69.30 лв. 99.00 лв.
Купи
15.96 лв. 19.95 лв.
Купи
Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Търсите чист берберин за ефективно отслабване на атрактивна цена?

Берберинът е естествено разпространен алкалоид, който може да бъде открит в различни растения, включително Орегонско грозде, Златна пръчица и Берберис (Кисел трън). Има богата история в рамките на народната медицина и особено в Аюрведа и Китайската източни практики.

Натуралната съставка предлага впечатляващ набор от предимства за ентусиастите на тема „здраве“ и хората, стремящи се да постигнат отлична форма.

А щом предлага преимущества за активните хора, то значи, че се предлага и в любимият ви онлайн магазин за хранителни добавки Workout.bg, защото ние знаем какво работи, както и че работещите решения са това, което прави нашите клиенти щастливи.

Разгледайте селекцията ни от висококачествени добавки с берберин, в която представяме най-доброто от пазара със суплементи за здраве, тонус и фитнес визия на пазара в България.

Берберин на ниски цени от Workout.bg

Как действа съставката берберин на човешкото тяло

Неслучайно биоактивната съставка се препоръчва нерядко от лекари. Едно от най-изразените свойства на отличително жълтия берберин е свързано с действието му да повишава инсулиновата сензитивност.

Берберинът помага на тялото да отговаря по-ефикасно на инсулина, който има ролята да регулира нивата на захарта в кръвта. Така повишената инсулинова чувствителност е преимуществена за хората, които имат инсулинова резистентност или диабет от втори тип.

Изследване показва, че вземането на 1 гр. берберин на ден намалява кръвната захар на гладно с 20%. Някои изследвания стигат още по-далеч като предполагат, че той може да се окаже дори толкова ефективен, колкото някои лекарствени средства за диабет като метформин и глипизид.

Компонентът може да увеличи ефективността на инсулина, да повиши гликолизата, която разгражда захарите в клетките, да понижи производството на захар в черния дроб, да забави разграждането на въглехидратите в стомаха и да повиши броя на полезните бактерии в него.

Също така съставката активира AMPK ензима, който е критично важен за контрола на енергийния метаболизъм в клетките на човешкото тяло. Активацията на този ензим води до повишаване на поемането на глюкоза от клетките, подобряване на метаболизма на мазнините и митохондриалната функция.

Всичко това реално допринася за продуцирането и съхраняването на повече енергия в тялото.

Друг основен аспект, в който берберинът спечели вниманието на потребителите е потенциалът му в подкрепа на здравословното намаляване на теглото. Изследвания показват, че съставката може да повлияе на различни фактори, свързани с преработката и изчистването на мазнините, включително редукция на апетита и стимулация на горенето на калории в рамките на активирана термогенеза, както и ускорен метаболизъм.

Изследвания показват, че приемането на съставката може действително да доведе до понижаване на Индекса на телесната маса и здравословна загуба на мазнини в областта на корема.

Съставката има изключително безопасен профил. Страничните ефекти се свързват с храносмилането като при някои хора берберинът предизвиква констипация, подуване или разстройство.

Качествен берберин на страхотна цена от Workout.bg

В Workout.bg ще откриеш най-популярните форми на съставката, включително сулфат и хидрохлорид.

Избери най-добрия берберин на най-добрата цена от нас, а ние ще изпратим поръчката директно до твоя дом.

4.75 / 2