Yandex
МЕНЮ
Кошница

Берберин - най-доброто срещу висока кръвна захар и холестерол

Показва 1 до 8 от 8 (1 страници)

Търсите чист берберин за ефективно отслабване на атрактивна цена?

Берберинът е естествено разпространен алкалоид, който може да бъде открит в различни растения, включително Орегонско грозде, Златна пръчица и Берберис (Кисел трън). Има богата история в рамките на народната медицина и особено в Аюрведа и Китайската източни практики.

Натуралната съставка предлага впечатляващ набор от предимства за ентусиастите на тема „здраве“ и хората, стремящи се да постигнат отлична форма.

А щом предлага преимущества за активните хора, то значи, че се предлага и в любимият ви онлайн магазин за хранителни добавки Workout.bg, защото ние знаем какво работи, както и че работещите решения са това, което прави нашите клиенти щастливи.

Разгледайте селекцията ни от висококачествени добавки с берберин, в която представяме най-доброто от пазара със суплементи за здраве, тонус и фитнес визия на пазара в България.

Берберин на ниски цени от Workout.bg

Как действа съставката берберин на човешкото тяло

Неслучайно биоактивната съставка се препоръчва нерядко от лекари. Едно от най-изразените свойства на отличително жълтия берберин е свързано с действието му да повишава инсулиновата сензитивност.

Берберинът помага на тялото да отговаря по-ефикасно на инсулина, който има ролята да регулира нивата на захарта в кръвта. Така повишената инсулинова чувствителност е преимуществена за хората, които имат инсулинова резистентност или диабет от втори тип.

Изследване показва, че вземането на 1 гр. берберин на ден намалява кръвната захар на гладно с 20%. Някои изследвания стигат още по-далеч като предполагат, че той може да се окаже дори толкова ефективен, колкото някои лекарствени средства за диабет като метформин и глипизид.

Компонентът може да увеличи ефективността на инсулина, да повиши гликолизата, която разгражда захарите в клетките, да понижи производството на захар в черния дроб, да забави разграждането на въглехидратите в стомаха и да повиши броя на полезните бактерии в него.

Също така съставката активира AMPK ензима, който е критично важен за контрола на енергийния метаболизъм в клетките на човешкото тяло. Активацията на този ензим води до повишаване на поемането на глюкоза от клетките, подобряване на метаболизма на мазнините и митохондриалната функция.

Всичко това реално допринася за продуцирането и съхраняването на повече енергия в тялото.

Друг основен аспект, в който берберинът спечели вниманието на потребителите е потенциалът му в подкрепа на здравословното намаляване на теглото. Изследвания показват, че съставката може да повлияе на различни фактори, свързани с преработката и изчистването на мазнините, включително редукция на апетита и стимулация на горенето на калории в рамките на активирана термогенеза, както и ускорен метаболизъм.

Изследвания показват, че приемането на съставката може действително да доведе до понижаване на Индекса на телесната маса и здравословна загуба на мазнини в областта на корема.

Съставката има изключително безопасен профил. Страничните ефекти се свързват с храносмилането като при някои хора берберинът предизвиква констипация, подуване или разстройство.

Качествен берберин на страхотна цена от Workout.bg

В Workout.bg ще откриеш най-популярните форми на съставката, включително сулфат и хидрохлорид.

Избери най-добрия берберин на най-добрата цена от нас, а ние ще изпратим поръчката директно до твоя дом.

2.83 / 9