МЕНЮ
Количка

Женшен

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Често ли се чувствате изключително отпаднали? Често ли имате нужда от повече от три кофеиносъдържащи напитки?

Кафето най-добър приятел до живот ли ви е? Защо си причинявате това всеки ден да сте все по-заспали от предния?

Нужно ли е винаги да се чувствате тотално подтиснати и жестоко уморени? Защо да е просто поредна вечер не сте успели да си легнете рано и да имате достатъчно време, в което да регенерирате нужните за вас сили?

Така, днес ще поговорим за един продукт, едно растение, един източник на живот и безспорен враг на умората и приятел на високите постижения. Това растение е известно като такова, което жените използват, за да се чувстват невероятно уверени, красиви и силни, но нека не ограничаваме аудиторията.

Днес ще говорим заженшени неземно благоприятните му влияния върху организма на човека. Добре дошли в Workout.bg!

Какъв ще е ефектът на женжен върху организма

Ако засилите приема наженшенв организма си, вие ще получите невероятен постоянен прилив на сили.

Разбира се, тази хранителна добавка със сигурност не е заместник на здравословния сън, но все пак е нещо, което ще ви помогне да се вдигнете достатъчно за кратко време.

Този начин за повишаване на енергичността е използван от древността, когато това растение тепърва е прохождало в културите по света. Според експерти, тази хранителна добавка влияе върху инсулиновата чувствителност на организма, което я прави страшно полезна и желана.

Това влияние специално не е доказано на 100% и заради това ние не можем да се ангажираме с абсолютни твърдения в тази насока. Все пак тази хранителна добавка е нещото, което можете да изберете ако имате необходимост от допълнителни сили.

Workout.bg – грижата към клиента е грижа към самите нас

Сещате ли се да дадете пример на магазин, който не се отнася адекватно със своите клиенти? Сещате ли се за магазин, в който сте се чувствали пренебрегнати? А излъгани?

Ако на горните въпроси отговаряте положително, то вие най-вероятно имате нужда от това да смените магазина, в който пазарувате. Не, че нещо, но 21-ви век не е времето, нито мястото, в което човек да се чувства пренебрегнат от хората, които трябва да спечелят от неговите потребности.

Какво се случва със съвременния бизнес не е особено ясно. Всъщност не е особено ясно и това, което се случва с хората, които пазаруват от магазините, участващи в съвременния бранш за хранителни добавки и спортни аксесоари.

Най-често купуващата персона е млад човек, който желае да промени живота си или просто да поддържа промяната жива дълго време и се нуждае от необходимите материали, за да го постигне. Ние, разбира се, разполагаме с всичко, което може да ви потрябва някога.

Пътя към по-добро "Аз" минава през женшен

Казват, че пътят към собственото си Аз е най-дълъг и най-труден. Казват също, че това да бъдеш успешен в тренировките е едно от най-сложните неща, които някога са съществували като занимание.

Според вас вярно ли е, че тренирането е занимание само за избрани? Истината е някъде в средата.

Всъщност, избраните много често са същите онези, които са готови да бъдат максимално отдадени и готови да вложат всички онези усилия в себе си. Това е цената, която се плаща, за да бъдеш добър в това, което правиш, независимо с какво е свързано то.

Идеята на това да правиш тялото си все по-добро и по-добре с всеки изминал ден е добра. Честичко, обаче ни спестяват всъщност колко големи жертви е необходимо да стори човек, за да бъде на максимум продуктивен.

Всички онези ранни лягания и още по-ранни ставания за и от сън, всички онези пропуснати вкусни, мазни ястия, които ни доставят удоволствие, но носят и излишни килограми. Сетете се за всеки път, в който сте помирисали някоя вкусотия, но не сте можели да похапнете от нея – защо?

Естествено, ограниченията в храненето винаги са били най-бърз вариант за постигане на успехи в тренировките. Поддържането на здрав и редовен сън подпечатва успехите.

Съществуват много видове женшен, но най-популярните са американският и азиатският. Те се различават по концентрацията на активни съединения и въздействие. Американският женшен действа успокояващо, докато азиатският има ободряващ ефект.

Женшенът има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Женшенът помага и за подобряване на паметта и се отразява добре на психическото здраве и настроението. Женшенът помага за енергийно стимулиране когато се чувствате слаби и изморени и подобрява когнитивната функция.

Женшенът е безопасен, но ако приемате лекарства трябва да бъдете внимателни, тъй като добавките могат да взаимодействат с тях. Женшенът не се препоръчва за деца и бременни жени. Възможните нежелани реакции са главоболие, храносмилателни проблеми, проблеми със съня, нервност и раздразнителност.

Женшенът може да понижи кръвната захар и да подпомогне лечението на диабет. Той повлиява на производството на инсулин и подобрява инсулиновата резистентност. Ако приемате и лекарства за диабет, трябва да следите нивата на кръвната си захар, тъй като женшенът също ги намалява.

Активните съставки в различните добавки варират значително, затова няма как да се определи стандартна доза. Приемайте добавките съобразно описаните дози на всеки продукт.

4.51 / 245