МЕНЮ
Кошница

Женшен

36.01 лв.
Купи
23.16 лв. 28.95 лв.
Купи
10.32 лв. 12.90 лв.
Купи
52.00 лв. 65.00 лв.
Купи
32.41 лв.
Купи
41.79 лв.
Купи
65.00 лв.
Купи
77.02 лв. 114.95 лв.
Купи
22.40 лв. 28.00 лв.
Купи
19.79 лв.
Купи
22.36 лв. 27.95 лв.
Купи
Показва 1 до 14 от 14 (1 страници)

Често ли се чувствате изключително отпаднали? Често ли имате нужда от повече от три кофеиносъдържащи напитки?

Кафето най-добър приятел до живот ли ви е? Защо си причинявате това всеки ден да сте все по-заспали от предния?

Нужно ли е винаги да се чувствате тотално подтиснати и жестоко уморени? Защо да е просто поредна вечер не сте успели да си легнете рано и да имате достатъчно време, в което да регенерирате нужните за вас сили?

Така, днес ще поговорим за един продукт, едно растение, един източник на живот и безспорен враг на умората и приятел на високите постижения. Това растение е известно като такова, което жените използват, за да се чувстват невероятно уверени, красиви и силни, но нека не ограничаваме аудиторията.

Днес ще говорим заженшени неземно благоприятните му влияния върху организма на човека. Добре дошли в Workout.bg!

Какъв ще е ефектът на женжен върху организма

Ако засилите приема наженшенв организма си, вие ще получите невероятен постоянен прилив на сили.

Разбира се, тази хранителна добавка със сигурност не е заместник на здравословния сън, но все пак е нещо, което ще ви помогне да се вдигнете достатъчно за кратко време.

Този начин за повишаване на енергичността е използван от древността, когато това растение тепърва е прохождало в културите по света. Според експерти, тази хранителна добавка влияе върху инсулиновата чувствителност на организма, което я прави страшно полезна и желана.

Това влияние специално не е доказано на 100% и заради това ние не можем да се ангажираме с абсолютни твърдения в тази насока. Все пак тази хранителна добавка е нещото, което можете да изберете ако имате необходимост от допълнителни сили.

Workout.bg – грижата към клиента е грижа към самите нас

Сещате ли се да дадете пример на магазин, който не се отнася адекватно със своите клиенти? Сещате ли се за магазин, в който сте се чувствали пренебрегнати? А излъгани?

Ако на горните въпроси отговаряте положително, то вие най-вероятно имате нужда от това да смените магазина, в който пазарувате. Не, че нещо, но 21-ви век не е времето, нито мястото, в което човек да се чувства пренебрегнат от хората, които трябва да спечелят от неговите потребности.

Какво се случва със съвременния бизнес не е особено ясно. Всъщност не е особено ясно и това, което се случва с хората, които пазаруват от магазините, участващи в съвременния бранш за хранителни добавки и спортни аксесоари.

Най-често купуващата персона е млад човек, който желае да промени живота си или просто да поддържа промяната жива дълго време и се нуждае от необходимите материали, за да го постигне. Ние, разбира се, разполагаме с всичко, което може да ви потрябва някога.

Пътя към по-добро "Аз" минава през женшен

Казват, че пътят към собственото си Аз е най-дълъг и най-труден. Казват също, че това да бъдеш успешен в тренировките е едно от най-сложните неща, които някога са съществували като занимание.

Според вас вярно ли е, че тренирането е занимание само за избрани? Истината е някъде в средата.

Всъщност, избраните много често са същите онези, които са готови да бъдат максимално отдадени и готови да вложат всички онези усилия в себе си. Това е цената, която се плаща, за да бъдеш добър в това, което правиш, независимо с какво е свързано то.

Идеята на това да правиш тялото си все по-добро и по-добре с всеки изминал ден е добра. Честичко, обаче ни спестяват всъщност колко големи жертви е необходимо да стори човек, за да бъде на максимум продуктивен.

Всички онези ранни лягания и още по-ранни ставания за и от сън, всички онези пропуснати вкусни, мазни ястия, които ни доставят удоволствие, но носят и излишни килограми. Сетете се за всеки път, в който сте помирисали някоя вкусотия, но не сте можели да похапнете от нея – защо?

Естествено, ограниченията в храненето винаги са били най-бърз вариант за постигане на успехи в тренировките. Поддържането на здрав и редовен сън подпечатва успехите.

Съществуват много видове женшен, но най-популярните са американският и азиатският. Те се различават по концентрацията на активни съединения и въздействие. Американският женшен действа успокояващо, докато азиатският има ободряващ ефект.

Женшенът има антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Женшенът помага и за подобряване на паметта и се отразява добре на психическото здраве и настроението. Женшенът помага за енергийно стимулиране когато се чувствате слаби и изморени и подобрява когнитивната функция.

Женшенът е безопасен, но ако приемате лекарства трябва да бъдете внимателни, тъй като добавките могат да взаимодействат с тях. Женшенът не се препоръчва за деца и бременни жени. Възможните нежелани реакции са главоболие, храносмилателни проблеми, проблеми със съня, нервност и раздразнителност.

Женшенът може да понижи кръвната захар и да подпомогне лечението на диабет. Той повлиява на производството на инсулин и подобрява инсулиновата резистентност. Ако приемате и лекарства за диабет, трябва да следите нивата на кръвната си захар, тъй като женшенът също ги намалява.

Активните съставки в различните добавки варират значително, затова няма как да се определи стандартна доза. Приемайте добавките съобразно описаните дози на всеки продукт.

4.51 / 245