МЕНЮ
Количка

Билки

Производител: Bioherba
Започнали сте неравната битка с килограмите? Или искате да продължите да поддържате заветните килограми, които най-после сте заковали? За да изравните силите, може да се обърнете към… билките. В Bioherba 17 Herbs For Weight Loss [100 капсули, 33 Дози] са събрани 17 благотворни билки, които са съчет..
13.60 лв.
без ДДС:13.60 лв.
Производител: Bioherba
Възможно ли е да стимулираме функциите на имунната система чрез природни средства? Могат ли билките да бъдат използвани не само като вкусни ароматни чайове, но и като здравен помощник? Ефективно средство ли са натуралните продукти за превенция и борба с неприятни медицински състояния? Андрографисът ..
15.60 лв.
без ДДС:15.60 лв.
Производител: Bioherba
Артишокът е растение, чиито листа, стебло и корени се използват, за направата на екстракти, съдържащи висока концентрация на полезните вещества на бодила. Екстрактът от артишок се използва като лекуващо средство, тъй като има лечебни свойства. Голяма част от полезните свойства на артишока се дължат..
10.80 лв.
без ДДС:10.80 лв.
Производител: Bioherba
Астрагалът е билка, която има широко приложение в традиционната китайска медицина, където е известен като „жълт лидер“. Коренът от астрагал съдържа много активни растителни съединения, които се смята, че са основните отговорници за потенциалните ползи от приема на билката под различни форми. Поради..
12.00 лв.
без ДДС:12.00 лв.
Производител: Bioherba
Светът на здравето нямаше да е същият без лечебните продукти с натурален произход. Понякога подценяваме силата на естествените суровини, които природата ни предлага и изпускаме предимствата, които те биха ни дали за цялостното ни здраве. А кой не иска да запази здравословното състояние, без да „заре..
10.80 лв.
без ДДС:10.80 лв.
Производител: Bioherba
Горчивият пъпеш носи това име, тъй като се слави като най-горчивият зеленчук. Екстрактът от горчив пъпеш е доверено лечебно средство в Аюрведа практиките, поради полезните свойства на натуралната съставка. Потенциалът му се дължи на съдържащите се в него подкрепящи здравето компоненти, сред които с..
10.80 лв.
без ДДС:10.80 лв.
Производител: Bioherba
Наименованието на билката Котешки нокът идва от начина, по който изглеждат тръните на растението, тъй като поради извитостта им наподобяват котешки нокти. Растението произхожда от амазонските тропически гори и други тропични зони в Южна и Централна Америка. Употребата на Котешкия нокът (наричан същ..
19.20 лв.
без ДДС:19.20 лв.
Производител: Bioherba
Канелата е подправка, която често използваме в ежедневието си, за да подобрим вкуса на ястията и да прибавим така приятната канелена ароматна нотка. Но само за подправяне на храната ли е полезна канелата или има други ползи, с които природата я е надарила, заедно със страхотния ѝ вкус и мирис? Изпо..
10.80 лв.
без ДДС:10.80 лв.
Производител: Bioherba
Dong Quai или Angelica Sinesis е древен китайски лек, който се използва вече хиляди години, поради ползите, които има за човешкото здраве. Билката е известна още като женски женшен, тъй като много напомня за неговите благоприятни свойства, направили го изключително популярен в алтернативната медицин..
13.20 лв.
без ДДС:13.20 лв.
Производител: Bioherba
Най-вероятно вече сте чували за мощния естествен доказан имуностимулатор – Ехинацея. Страхотното действие на природната съставка я прави една от най-разпространените алтернативи за укрепване на имунната система и зареждане на тялото с необходимите живителни сили. Ако действията на повечето останали..
10.80 лв.
без ДДС:10.80 лв.
Показва 1 до 10 от 10 (1 страници)
Още преди хилядолетия са били забелязани силните лечебни свойства на някои от билките. Интересен факт е това, че някои от тези билки се използват и до ден днешен.

Все повече хора се убеждават в невероятните способности на т.нар. бабешки методи за лечение, които често се оказват в ситуация на осмивани сериозно от трениращите.

Всеки човек, който иска бързи резултати във фитнес залата, оборудвана от онлайн магазин за фитнес уреди, би заложил единствено и само на синтетични хранителни добавки, за да постигне мускулен обем, оформено тяло и т.н.

Едва ли ще убедите висок и едър мъж да използва зелен чай, артишок, сау палмето или някой друг по-екзотичен продукт. Идеята е, че тези хора са силно резервирани спрямо плюсовете, които им дават тези хранителни вещества, а повярвайте, те са бонусите за нашето тяло са много.

В настоящия текст ще научите за плюсовете, които носят за здравословното ни състояние едни от най-известните хранителни добавки с екстракти на билкова основа. Един от основните им минуси е това, че за да подействат активно в тялото, им е необходимо голямо насищане в организма.

Това спира и много от хората, които биха желали да ги приемат. Всяка една билкова хранителна добавка, която ви опишем днес, можете да намерите в нашия онлайн магазин за хранителни добавки Workout.bg.

Кои са най-полезните видове билки

Тъй като все повече хора започват да се доверяват на хранителните добавки с екстракти от конкретна билка, трябва да успокоим аудиторията ни, че се водят все по-голям брой проучвания върху тези растения, за да може учените да са сигурни, че всичко е безопасно за масовия потребител. Разлики между билка и билка има и не е тайна, че изучаването на техните ползи се е превърнало в цяла наука за човечеството.

Ако трябва да започнем по ред и масовост, безапелационен водач на класацията са различните видове билкови чайове. Те са един от основните войници срещу сезонните болести като вируси и грипове.

Естествено, тук става въпрос, че билковите чайове се борят единствено срещу първоначалните симптоми на болестите, а не срещу техните усложнения и тежки форми, което е още един недостатък на билките. Те се явяват слаб съюзник, когато говорим за постигане на сериозни ефекти за кратко време.

Именно заради това персонажите от началото на текста (едрите, високи, снажни мъже) може би са прави за това, че щом се иска бърз ефект, не може да се разчита особено на билки. Нека спрем да обръщаме толкова внимание на билковите чайове, а да насочим вниманието си към може би вожда на всички чайове – зеленият.

Няма друг такъв вид чай, който да помага на организма толкова бързо и толкова качествено. Няма човек, който да е тренирал в известен период от живота си и да не е разбрал за чудотворните ефекти на зеления чай.

Това е главният виновник, който можете да държите виновен за това, че някои хора ядат всичко, без да се съобразяват и не пълнеят. Да, всички познаваме поне един такъв човек и можете да бъдете сигурни, че те имат тайна (не, не е бърз метаболизъм, с който се закърмени).

Заради силния си детокс ефект, зеленият чай заема сериозно място в много диети и най-вече се препоръчва на хора, които са в процес на продължително сваляне на килограми. Зеленият чай гарантира, че така противният и нежелан йо-йо ефект няма да ни посети.

Да се насочим към друг от основните виновници за правилното протичане на повечето жизнени процеси в организма на хората. Това е мака – екзотично, непознато вещество, което обаче човечеството е успяло да „опитоми“ по най-добрият възможен начин.

По своята същност, това е растение с високи стойности на хранителни вещества и минерали, което е с перуански произход.

Основните приноси за човешкото здравословно състояние са толкова много, че един текст едва ли ще стигне, за да опише всяка една от тях от край до край. В общи линии, цялото тяло комплексно ще бъде благоприятно повлияно ако засилите приема на този дар на планетата, изпратен от Бог.

Аминокиселини, стероли, мастни киселини, витамини, ензими и минерали са само някои от многото основни съставки на това растение, което при редовен прием може да свърши буквално чудеса с вашето тяло. Колкото и да хвалим това растение, трябва все пак да започнем отнякъде да караме функциите поред на важността им.

Мака съдържа трите основни макронутриента (въглехидрати, протеини и мазнини) плюс фибри, желязо, магнезий, селен и все по-ценния в 21-ви век калций. Да, сега забравете всяка реклама на зърнена закуска, която сте гледали, когато сте били деца.

Нито в млякото, нито в който и да е пакет със зърнена закуска се намира толкова калций, колкото в многоуважаемото растение мака.

Сау Палмето е следващата билка, която е може би най-добрият приятел на мъжа след една определена негова възраст. Всеки мъж има нужда от помощ при достигане на един момент от живота си.

След преминаването на един праг на възрастта дотогава здравото като бик мъжко тяло започва да се предава, да губи малко от чара си, възможно е да се натрупат малко излишни килограми – започва вторият пубертет за мъжете, съзнанието им се изменя и им се иска да са все така млади джентълмени.

За жалост, обаче, те трябва да приемат, че годините са минали не в тяхна полза и е нужно да се адаптират към това.

По своята същност, основният помощник на мъжа, Сау Палмето, е една мъничка палма, чиято родина са районите на югоизточното крайбрежие на Северна Америка. Някъде бихте могли да я срещнете и под наименованието „сереноа репенс“.

Описвана е като чудодеен природен дар, тази билка е това, което всеки зрял мъж би искал. Има тъмни плодове, които са ползвани за храна и лечение на конкретни симптоми на някои болести, смятани в миналото за тотално неизлечими.

В днешно време с високото ниво на медицината, този продукт все още бива редовно предписван на мъже, страдащи най-вече от проблеми с простатата. Те са може би едни от най-разпространените неразположения, от които, според проучванията, страда един на всеки 4-ма мъже.

Защо да изберем онлайн магазин Workout.bg

След като кликовете са ви довели до нашия онлайн магазин, следва най-важното – да ви разкажем за себе си, за да познавате хората, на които сте на път да се доверите за важни продукти, каквито са хранителните добавки.

Многогодишният опит на Workout.bg е от изключителна помощ във всекидневната комуникация с клиентите.

Те стават все по-знаещи, все по-можещи и това помага на хора като нас – такива, които искат да се усъвършенстват с всеки изминал ден. Workout.bg – достъпното здраве.

4.51 / 249