МЕНЮ
Количка

Суроватъчен протеин

Производител: AMIX Nutrition
2.00 лв.
без ДДС:2.00 лв.
Производител: Muscle Tech
120.00 лв.
без ДДС:120.00 лв.
Производител: RSN
110.95 лв.
без ДДС:110.95 лв.
100% Whey Professional 5000 Г
НАЙ-ПРОДАВАН
Производител: SCITEC
235.00 лв.
без ДДС:235.00 лв.
Производител: Universal Animal
128.00 лв.
без ДДС:128.00 лв.
Black Line Anabolic Double Impact
-12 %
Производител: Kevin Levrone
70.00 лв. 79.95 лв.
без ДДС:70.00 лв.
Производител: Kevin Levrone
89.95 лв.
без ДДС:89.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
85.95 лв.
без ДДС:85.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
2.45 лв.
без ДДС:2.45 лв.
Производител: Muscle Pharm
135.00 лв.
без ДДС:135.00 лв.
Производител: OstroVit
84.95 лв.
без ДДС:84.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
179.95 лв.
без ДДС:179.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
125.95 лв.
без ДДС:125.95 лв.
Производител: OstroVit
34.45 лв.
без ДДС:34.45 лв.
Производител: Hero.Lab
38.75 лв.
без ДДС:38.75 лв.
Производител: Dymatize
87.00 лв.
без ДДС:87.00 лв.
Производител: MUTANT
75.00 лв.
без ДДС:75.00 лв.
Производител: Genius Nutrition
3.20 лв.
без ДДС:3.20 лв.
Производител: Genius Nutrition
3.20 лв.
без ДДС:3.20 лв.
Производител: Kevin Levrone
154.95 лв.
без ДДС:154.95 лв.
Производител: Kevin Levrone
64.95 лв.
без ДДС:64.95 лв.
Показва 1 до 24 от 49 (3 страници)

В 21-ви век нещата доста се промениха. В повечето случаи дори става така, че нещата се променят ежедневно и от хората се изисква да се нагаждат спрямо тях.

Думата „нагаждат“ е малко груба и заради това ще използваме – адаптация. Тя стои в основата на оцеляването на вида ни вече хилядолетия наред.

Ние като най-висша форма на живот, която притежава разум и на която членоразделната реч ѝ помага да прави нещата далеч по-лесно, трябва да се опитваме и да изглеждаме добре, нали? Никой не иска да се отпуска до такава степен, в която нещата да се случват около нас без ние да участваме в тях, нали?

За да няма подобни случки, сме ви подготвили нещо, с което да направите тялото си годно да се впуска във всякакви ситуации, да е достатъчно калено и добре изглеждащо, за да можете да правите всичко с лекота.

Действия от ежедневието като това да бягате за автобуса, до усилени тренировки в залата ще бъдат детска игра за вас, така че не се бавете, а посетете Workout.bg, за да направите всичко онова, за което сте мечтали с тялото си, реалност.

Какви видове суроватъчен протеин предлагаме

Суплементът суроватъчен протеин е една от най-разпространените и използвани добавки на 21-ви век. Хората, обитаващи дори и най-отдалечените райони на света, знаят за съществуването на суроватката като източник на нужните за растеж и развитие белтъчини (протеини).

Суроватката е отпаден продукт от правенето на сирене. Чрез въздействието на процеси, подобни на хидролиза, тя може да се превърне в прахообразно състояние.

След това, прахообразната смес се разтваря в любимата ви напитка (сок, вода, мляко) и се получават добре познатите протеинови шейкове, чрез които човек може да набъбне значително. Всичко, което е необходимо да направите, е да посетите сайта ни и да изберете любимия си вкус суроватъчен протеин на прах.

Workout.bg – тайната на мускулната маса

Човек може да се опитва да прави всичко и може да успява да постига повечето от целите си, но все още едни от най-трудните неща в историята на човечеството се оказва покачването на чиста мускулна маса и свалянето на излишните килограми.

Тези занимания са толкова сложни може би защото успехът в тях зависи адски много от предварителната настройка и желанието на човека да се обърне срещу самия себе си. Това е толкова голямо предизвикателство, че за някои си е жив подвиг.

Е, нещата не са чак толкова трудни ако до себе си имаш на кого да се опреш в подобен момент. Че дори е доста по-лесно, когато можеш да разчиташ на някого, който знае какво прави, има нужната компетенция и най-важното – има необходимия ресурс от вещества, за да можеш ти да обърнеш играта в своя полза.

Ако знанията се учат, времето и парите се печелят, а формата рано или късно се постига, то веществата няма как да си ги набавите сами. Там идва и нуждата от този някой, който може да помогне с едно много солидно рамо.

Е, няма спор, че всеки активно трениращ човек търси своя онлайн магазин, от който да си набавя всички необходими му вещества, с помощта на които да постига поставените си цели. Ако вие все още не сте намерили този онлайн магазин – е, ние сме тук.

Workout.bg е проект, който ще ви даде всички онези необходими компоненти, които не само ще ви помогнат да постигнете, но и ще направят нужното, за да завършите своята телесна форма. Тук дори има и вещества под формата на хранителни добавки, които ще направят възможното буквално да нанесете последни щрихи върху своето тяло.

Когато на едно място се внесе тотална завършеност, тогава няма какво друго да се направи освен да се привлекат само добри впечатления. А кой не би желал тялото му да привлича само хубави погледи?

Заради това апелираме да ни посетите и да разберете за нещата, които можем да ви предложим – заповядайте!

Сурватъчният протеин е животински протеин, който съдържа два вида протеин: сурватка и казеин. Той е една от най-популярните хранителни добавки, които спортистите използват. Като страничен продукт от процеса на производство на сирене, суроватъчният протеин осигурява значителни количества от незаменими аминокиселини.

Сурватъчният протеин е висококачествен протеин. Той съдържа всички основни аминокиселини и насърчава мускулния растеж. Сурватъчния протеин е лесно смилаем и се абсорбира по-бързо от другите протеини.

Високото кръвно налягане е често срещан проблем, който един от рисковите фактори за сърдечно съдовите заболявания. Сурватъчният протеин помага за понижаване на кръвното налягане, благодарение на биоактивните пептиди, които съдържа.

Сурватъчният протеин е много засищащ и това го прави чудесно допълнение към вашата диета. Той подтиска апетита и води до намален прием на калории. Освен това засилва метаболизма, което също подпомага отслабването.

Винаги следвайте инструкциите за дозиране на протеините. Сурватъчните протеини се приемат добре от повечето хора. Ако имате непоносимост към лактоза не бива да приемате и сурватъчен протеин. При предозиране, може да имате проблеми с храносмилането, гадене, болка, диария и подуване на корема.

4.55 / 286