Yandex
МЕНЮ
Кошница

Ръкохватки

3.40 лв. 4.00 лв.
Купи
20.00 лв. 25.00 лв.
Купи
9.56 лв. 11.95 лв.
Купи
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)

В залата има голямо разнообразие от уреди, които хората използват за различни цели. Някои от тях са по-сложни заради свободната тежест, а други са значително по-лесни заради пасивната такава.

При някои уреди имаме и придърпване и отпускане, което се извършва в малко по-рисковани пози на тялото. Това крие известни опасности за тялото ни, защото невинаги сме готови да правим сложни завъртени движения, които да не оставят отпечатък върху физическото ни състояние.

Ние познаваме болежките на активните хора, така че трябва да им дадем възможности да се предпазват от проблемите, които ги грозят още преди да са ги навестили. Знаем и това, че се нуждаят от различен вид удобства във фитнеса, защото те от своя страна осигуряват безопасност.

Ако вие сте активно трениращ човек, но все още не сте се сдобили със средства за предпазване, бъдете сигурни, че ще се наложи да използвате такива. Не се притеснявайте – ние сме тук, за да ви дадем необходимото.

Онлайн магазинът на Workout.bg е зареден с всички възможни уреди и аксесоари, осигуряващи удобства за тях, които може да са ви от полза по време на тежките тренировки в залата. Днес ще ви запознаем с точно един такъв тип удобства – ръкохватките, които осигуряват нещо повече от комфорт, осигуряват ви контрол над тежестите, с които тренирате в момента.

Защо да използвате ръкохватки

Употребата на ръкохватки не е била много разпространена преди време. Тогава се е разчитало повече на въжени накрайници, където трениращият хваща и пречупва въжето.

Това, естествено не пречи по никакъв начин да се тренира по този начин, но след известно време подобен вид уреди, рязко хората са открили, че съществува и един доста по-ефективен метод, по който да се установява връзка между атлет и уред. Този въпросен метод са били ръкохватките.

Те са правили нещата много по-лесни, споделят трениращи и до днес. Въпросната ръкохватка най-често се е правила от метал – здрав и удобен материал.

Някои модели имат извивки за пръстите, а други са си в напълно правилна форма. Всички тези разновидности са напълно нормални, когато говорим за толкова разпространен уред, какъвто вече са ръкохватките.

Ние знаем, че търсиш вариант да получиш по-голям контрол върху тежестите, с които работиш. Ето защо ти даваме не само ръкохватки, а и цели уреди, които ще засилят твоето представяне в спорта.

Довери се в качествените стоки, които можем да ти предложим. Няма по-добър от онзи търговец, който се раздава на максимум за своите клиенти.

Обичаме да виждаме резултатите си под формата на клиентски усмивки. Щом вие сте доволни, това означава, че и ние сме щастливи!

Workout.bg – проблемите пред днешния трениращ

Активността при хората се измерва в повторения в залата, в избягани километри и други видове дейности. Други хора не могат да си позволят да тренират супер тежко и при тях се налагат някои специфични неща, които ще доведат до определен, методично постигнат прогрес, на който ще се радват.

Този прогрес, тези средства са супер полезни в процеса на постепенната работа в залата, а и извън нея. Спортът винаги е учил хората да мислят в перспектива, да са дисциплинирани и т.н. – все неща, които не се учат в учебниците или в ежедневие без активност.

4.45 / 253