Yandex
МЕНЮ
Кошница
Dymatize Grip Pads
-15 %

Dymatize Grip Pads

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Grip Pads
  • Добавен на: 2022-05-13
  • SKU: 1060
До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
3.40 лв.
4.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Продуктът е от групата на спортните аксесоари за осигуряване на по-добро сцепление и усъвършенстване на захвата, когато става въпрос за вдигане на тежести и използване на лостове за различни видове упражнения. Определено при този сорт продукти се разчита на супер семпли решения, които обаче носят значителни предимства на трениращия.

Какво представлява фитнес аксесоарът Dymatize Grip Pads

Dymatize Grip Pads е специален фитнес аксесоар, представляващ ръкохватки или подложки за хват, които са предназначени за осигуряване на добър захват по време на работа с тежести и лостове вкъщи или във фитнеса. Как е възможно това?

Ръкохватките на Dymatize са изработени от специален материал, който осигурява добър комфорт и захват от страната, към която ръцете се допират и добро сцепление от другата страна, където подложките докосват лоста.

Това е изключително семпъл продукт, който може да замени успешно не само талка, но в някои отношения и фитнес ръкавиците.

Пробвали сте да тренирате с фитнес ръкавици или ръкавици, специално предназначени за вдигане на тежести, но изпитвате неудобство при употребата им? Избирали сте какви ли не скъпи ръкавици, изработени от висококачествени дишащи материи, но ръцете ви продължават да се изпотяват в тях и искате най-после да елиминирате това неприятно усещане по време на тренировка?

Тези семпли ръкохватки на Dymatize са идеалната алтернатива за вас, която освен че ще подобри захвата ви, ще даде необходимата свобода на ръцете и ще предотврати неприятното изпотяване, което е така характерно при изпълнението на фитнес активности с ръкавици. При използването на ръкавици, пръстите ви все пак се докосват до лоста, но при използването на тези подложки това няма да е така.

Подложките са в правоъгълна форма, за да може да бъдат използвани както за по-големи, така и за по-малки лостове. Когато обиколката на лоста е по-голяма може да използвате по-дългата част на подложките, а при по-малки лостове късата страна ще ви свърши страхотна работа.

С какво Dymatize Grip Pads ще промени вашите тренировки

Използвайки Dymatize Grip Pads ще си осигурите по-добро сцепление при използване на лостове, ще елиминирате плъзгането и ще направите захвата си по-стабилен, така че работата ви с тежести да бъде технически улеснена за правилно изпълнение на всяко едно упражнение. Освен това подложките ще ви помогнат да предотвратите образуването на мазоли, вследствие триенето в грапавата повърхност на лостовете.

Нищо не ви пречи да добавите продукта на изключително ниска цена в количката си, допълвайки своята поръчка в Workout.bg Изпробвайте приложимостта на подложките Dymatize и установете дали това не е захватът от който винаги сте се нуждаели за безупречно изпълняване на набирания и мъртва тяга, както никога досега.

Информация за продукта
Производител Dymatize

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от стабилизиране на захвата по време на изпълнението на упражнения както със собствено тегло, така и с външно.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Подложките на Dymatize ще ви помогнат за:

  • Усъвършенстване захващането за лостовете;
  • Подобряване на сцеплението;
  • Превенция образуването на мазоли;
  • Елиминиране потенето на ръцете.

Този тип продукти са предназначени за употреба при силови упражнения, изискващи нуждата от сигурен хват.