МЕНЮ
Количка

Carborade Recovery Bar

Carborade Recovery Bar
Carborade Recovery Bar
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Carborade Recovery Bar
1.45 лв.
без ДДС: 1.45 лв.

Опции

Купи
БЪРЗА ДОСТАВКА ДО ВРАТА
ВИСОКО КАЧЕСТВО
ПОДАРЪЦИ СЪС ВСЯКА ПОРЪЧКА
НАЙ-ДОБРИ ЦЕНИ

Много производители на различни артикули, независимо от тяхното приложение, както и без значение дали са хранителни или нехранителни като тип стока, славят себе си, че са на върха в производството, в качеството и в доставянето на изделията. Така ли е в действителност?

Истината е някъде в средата. Всъщност, повече от нормално и естествено е марките да хвалят единствено себе си – това е в основата на рекламирането им. Проблем е, обаче, ако съществува несъответствие между обещаното на клиента и това, което той получава в края на веригата.

Защо да приемаме Carborade Recovery Bar

Постоянната нужда от повдигане на нивото на тестостерон при трениращите мъже, както и стимулирането на жените да постигат резултати и да преминават граница след граница в залата прави задачата ни да ги подпомогнем още по-трудна. Именно това постоянно изискване от самите вас, ни кара да търсим нови и нови варианти, с които да ви помогнем адекватно.

Workout.bg – ние познаваме твоите нужди

Колкото се може по-бързото доставяне на продуктите, от които имате нужда също ни движи в посока към разрастване и подобряване на услугите, които можем да предложим. Правилото ни е било винаги на първо място да застават нуждите на клиента.

Именно заради това всекидневно се борим със самите себе си, за да можем да повишим доверието ви в нас, да видите, че наистина сме толкова компетентни, колкото се представяме, както и да осъзнаете, че можете да ни имате доверие. Заповядайте в нашето немалко семейство, където всичко е от значение – всяка наша малка победа на ежедневна база означава много!

Очакваме ви в нашето семейство!

Информация за продукта
Разфасовка 40 Г
Производител FA Nutrition
Дозировка
Една доза 40 Г
Дози в опаковка 1 доза
Препоръчителен дневен прием 1-2 дози
Хранителни стойности
Калории 202 ккал
Белтъчини
Протеин 3.6 Г
Въглехидрати
Фибри 1.0 Г
Въглехидрати 22.8 Г
От които захари 16.5 Г
Мазнини
Мазнини 10.5 Г
От които наситени 2.4 Г
Сол
Сол 0.01 Г

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър