Yandex
МЕНЮ
Кошница

Спортни и фитнес аксесоари

10.36 лв. 12.95 лв.
Купи
7.96 лв. 9.95 лв.
Купи
17.95 лв.
Купи
11.45 лв.
Купи
44.00 лв. 55.00 лв.
Купи
36.00 лв. 45.00 лв.
Купи
4.76 лв. 5.95 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 168 (7 страници)

Все повече хора са в тренировъчен режим – период, характеризиращ се със сериозни диети, много ограничения, но най-вече завършващ с адски голяма награда, а именно постигнатите резултати, които толкова много сме чакали. Какво, обаче, е необходимо да се направи, за да може хората да получат максимална лекота по време на този тежък период?

Защото са ни необходими спортни и фитнес аксесоари

За да отслабнем наистина бързо, безпроблемно и въпреки това да е напълно в рамките на безопасното, ние трябва да започнем да се храним възможно най-правилно. Заради това е добре да се научим да готвим вкусни и балансирани ястия, които да ни служат вярно в борбата със сваляне на килограмите.

Няма, обаче, човек, който да може да си позволи важните хранителни продукти, които да влизат в състава на вкусните ястия-помощници без да работи. Животът е динамичен (нищо, че сме на диета) и ние трябва да се напасваме към него.

Често се случва така, че за да не ядем „лоши“ храни в офиса, например, ние трябва да си носим домашно приготвена храна, която да хапнем набързо, на бюрото в обедната почивка. Хубаво и полезно е човек да не яде основно сандвичи, суха храна и най-вече тестена такава.

Те са безопасни от гледна точка на разливане в чантата, пълна с важни документи, но не е полезна за нас. Втечнената храна, тип манджа, много по-лесно би могла да се превърне във фактор, който да провали съдбоносната среща, защото ще изцапа всички документи при разливане от съда, в който е положена.

Само хората, на които им се е случвало, могат да си представят болката, която се изпитва в такъв момент. Бъдете сигурни, че не е никак приятно да се откажеш да живееш здравословно само заради неудобството да носиш прясно приготвена в домашни условия храна.

За щастие, в онлайн магазина Workout.bg вече можете да откриете невероятното разнообразие от различни кутии за храна, в които да настанявате грижливо своите свежи, питателни храни докато ви се налага да сте на път. Бъдете грижовни към храната, за да може тя да ви даде най-доброто, на което е способна.

Случвало ли ви се е да станете сутрин и да ви се прииска леко да се разтегнете, защото се чувствате сковани? Е, сега си представете как лягате на земята постепенно започвате да стягате и отпускате различни мускулни групи от тялото си, но на твърдия и студен под вкъщи някак си не се получава да се разгрее както трябва.

Неслучайно, за тази задача са измислени йога постелките, които да ни предоставят необходимото удобство по време на тренировките вкъщи. Естествено, в онлайн магазините се предлагат универсални размери, за които се внушава, че потребителят може да използва за всичко, свързано със спорта.

Нещата не седят точно така и е необходимо хората да получат информация относно различните видове йога постелки. Всеки вид (в зависимост от своята задача) има различни дебелина, дължина и широчина.

Това се прави, за да може всеки човек да съобрази успешно своята задача с това, което ще си закупи. Резултатът е невероятна помощ по отношение на тренировъчния процес дори и вкъщи.

По стара фитнес традиция, шейкърът е най-добър приятел на фитнес ентусиаста. Той му помага пълноценно да се разтварят всички видове хранителни добавки и от просто пудра, премесена с вода, да се превърнат в една невероятно полезна и вкусна напитка, която с удоволствие да се консумира.

Няма явление, което да спре неразривната връзка между шейкъра и трениращия. Тази връзка винаги е била изключително специална и някак си е показателна за дисциплината и духа, който изгражда фитнесът и тренировките - това са старшите спортни и фитнес аксесоари.

Всеки човек има своя максимален потенциал на развитие и той рано или късно бива достигнат. Тогава трябва да бъдат измислени бързи и безопасни варианти, за да може трениращият да надскочи самия себе си.

Природата също греши за нас понякога и си мисли, че човек може да се примири кротко с тялото, което му е дадено. Естествено, при достатъчно желание, всеки би могъл да се развие до степен, в която да промени дори и предварително предначертаното му телосложение.

За да не робувате на природните закони, сдобийте се с тежести за цялото тяло, с които да започнете да повдигате силата и издръжливостта си, когато вече личното тегло и тежестите в залата не са достатъчни. Тази техника е използвана от десетилетия от фитнес ентусиастите, за да увеличават възможностите си и да надскачат своите спортни постижения.

Тежестите за гръб, за крака, за ръце и за врат ще увеличат натоварванията съответно върху зоната, за която са предназначени. Това ще спомогне адски много за развитието на тези мускулни групи и ще предотврати катаболните процеси, които започват да властват над мускулатурата ни, когато спрем да увеличаваме постепенно натоварването върху тях.

Няма как да оставим без нужното внимание и царицата на всички мускулни групи, толкова желаната от всички – коремната преса. Там се изисква огромно старание, за да се поддържат лесно видими коремни мускули.

Т.нар. „плочки“ винаги са били най-голямата цел и най-голямото старание на всеки спортуващ активно човек. Именно заради това трябва да подходим с огромно уважение и внимание към детайлите, когато говорим за коремна преса.

Освен правилни тренировки, за тази мускулна група е необходима и продължителна, стриктна диета, която да уравновеси баланса на приема на мазнини в човешкото тяло, за да може то да започне само да регулира подкожните си мазнини и плочките ни да са видими. Всеки иска плочки, но малко са наистина решени да го направят.

Е, за щастие в онлайн магазина на Workout.bg можете да намерите уникални уреди за коремни мускули, с които за кратко време ще успеете да изваете невероятни коремни мускули и плосък, стегнат корем. Освен това, можете да намерите и други невероятни спортни и фитнес аксесоари.

Защо да купим спортни аксесоари от Workout.bg

Онлайн спортният магазин Workout.bg разполага с невероятно богат опит в сферата на хранителните добавки още преди да бъде създаден. Сред редиците на екипа на този онлайн магазин за фитнес уреди има личности, които всекидневно се борят, за да получат нови и нови знания в сферата на супер храните и правилните тренировки и възстановяване.

Всичко това води до това вие – нашите клиенти да получавате само най-доброто и най-актуалното във фитнес света. Бъдете отговорни към себе си, подарете си невероятни продукти и аксесоари, за да бъдете неотразими и стилни във фитнес залата докато извайвате невероятното си тяло, за което винаги сте мечтали.

С ластиците за тренировки можете да изпълнявате над 50 различни упражнения. Те ви дават безброй възможности да тренирате както за издръжливост, така и за сила, гъвкавост, координация и баланс. Освен това те са много лесно преносими и без значение къде отивате, с тях винаги имате възможност да тренирате.

При въртенето на обръчи се изгарят доста калории и ако направите и промени в диетата си, имате голям шанс за отслабване. Тези упражнения са много ефективни ако сте натрупали мазнинки в областта на талията и ханша.

Носенето на тежести за глезена е полезно за упражнения, при които тренирате мускулите на краката. Когато ги повдигате, натоварването върху тях е по-голямо, мускулите работят по-усилено и това увеличава силата ви. Не се препоръчва носенето на тежести на глезените по време на тренировка по аеробика, защото има риск от наранявания на сухожилията, гърба и бедрата.

Ако не тренирате и очаквате да отслабнете само от колана, за съжаление няма да успеете. Термоколаните са ефективни, когато се използват по време на тренировки. Носенето на термоколан подпомага отслабването по още един начин. Когато стомахът ви е стегнат, апетита намалява и така се храните по-малко.

Има доста различни варианти на постелки за йога. Най-важните неща, за които трябва да внимавате когато избирате постелка са нейната дебелина и дали се хлъзга. По време на тренировки е нормално да се потите и ако се подхлъзвате по постелката, няма да можете да изпълнявате упражненията правилно. Хубаво е постелката да бъде лека и удобна за пренасяне.

4.46 / 166