Yandex
МЕНЮ
Кошница
Bodybuilding Belt
-20 %

Nutrend Bodybuilding Belt

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Bodybuilding Belt
  • Добавен на: 2022-05-22
До края на офертата остават:
Дни
Часа
Минути
Секунди
36.00 лв.
45.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Откакто човек целенасочено спортува, има една единствена аксиома, която важи за всички хора, през всички ери и времена – правилната форма прави тренировките безопасни.

Това е особено вярно при вдигането на тежки свободни тежести и упражнения като мъртва тяга и дълбок клек. Въпреки славата на тези упражнения, като най-универсалните, които можете да направите в една зала, рискът от травми е огромен.

Затова винаги първо се тренира техника и след това се почва с високи тежести. Но има един аксесоар, който може да ви помогне като пощади вашия кръст и прешлени - Nutrend Bodybuilding Belt.

В онлайн магазина на Workout.bg можете да се възползвате и от още много подобни продукти, които предлагаме винаги на супер цени.

Защо точно Nutrend Bodybuilding Belt

Nutrend Bodybuilding Belt е специален по рода си колан за предържане на прешлените и стомашната стена. Той е направен от специално третирана кожа, която не образуват слабости в самата структура на колата.

Това предразполага към създаването на изключително здрав материал, които не само не се къса, но и остава неподвижна при високо натоварване.

Ролята на този колан е да придържа прешлените на гръбнака както и мускулите около тях, като стабилизира движение и почти премахва риска от претоварване, изкривяване и травмиране на дисковете.

Коланът е направен от естествена кожа и е подсилен с лента от вътрешната страна, като всяко звено за стягане на колата, е подсилено със стоманени капси.

Коланът има шити елементи, с тестван конец и шивашки методи, които гарантира трайността на продукта дори под голямо и постоянно напрежение.

Предимства и недостатъци на вдигане с колан

Както всичко, и употребата на колани за вдигане на тежести, има своите предимства и недостатъци.

От една страна коланите за тежести помага на тялото да запази правилна форма, като значително ограничават риска от травми.

Деформацията на дисковете между прешлените и дори нарушаване на самите прешлени, е доста вероятна възможност.

Коланът пристяга гръбнака и мускулите, като го фиксира в положение, което е правилно за тежестта, намалявайки вероятността от преплъзване и защипване на нерв.

Недостатъците се състоя в това, че честата употреба на колана всъщност води до отслабване на стабилизиращите мускули около гръбнака. Това се дължи на липсата на контракции при вдигане, които контракции предотвратяват деформации и атрофия на тъканта.

Край на нискокачествените продукти – само с Workout.bg

Качеството на продуктите, които влагате в тялото си, е от ключово значение за вашето здраве, способност да тренирате, и дълголетие.

Качеството тук не е нещо, което трябва да се игнорира, именно затова от Workout.bg ви предлагаме толкова богата селекция, с концентрация над висококачествеността на продуктите.

Информация за продукта
Производител Nutrend
Артикулът е изработен от
Материал Кожа
Цвят Черен

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти при нужда от поддържане на гръбначния стълб при изпълнението на различни видове упражнения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Предимствата са:

  • Помага за превенция на травми;
  • Асистира при силно натоварващи движения с големи тежести;
  • Помага на тялото да остане здраво;
  • Не позволява за изплъзването на дисковете;
  • Предотвратява хернии.

Силови спортове:

  • Фитнес.