Yandex
МЕНЮ
Кошница

Спортни добавки

Показва 1 до 24 от 290 (13 страници)

Специално за любителите на физическата активност, които не могат и ден без да практикуват любими си спорт, сме събрали на едно място всички спортни добавки в онлайн магазина на Workout.bg.

При нас ще намерите богато разнообразие от суплементи, чийто прием ще подпомогне вашето спортно представяне във фитнес залата, на терена или в басейна. Хранителните добавки, които предлагаме са чудесен начин да си набавите всички полезни хранителни вещества с важно значение за изграждането на мускулна маса, подобряването на издръжливостта и по-бързото възстановяване след тренировка.

Ако и вие искате да постигнете всичко изброено, ви каним да разгледате продуктите в нашата категория „Спортни добавки“. Осигурете си най-добрите продукти на пазара, които ще ви помогнат да псотигнете по-добри резултати за максимално кратко време.

Това, което ще намерите в нашия асортимент не са магически отвари, но продуктите предлагат магически ефект. Доверете се на нашия избор и направете Workout.bg вашият доверен партньор в тренировките.

Спортни добавки за по-добра ефективност на тренировките

Стремите се да постигнете максимални резултати чрез вашата тренировъчна програма? Спортните добавки, които ще намерите в нашия онлайн магазин са чудесен помощик, който има за цел да е неотлъчно до вас в процеса на постигане на спортните ви цели.

Представяме ви част от нашата гама с прпоръчани от експетите на Wotkout суплементи:

Предтренировъчни комплекси

В портфолиото ни със спортни суплементи ще намерите предтренировъчни добавки, които са предназначени за подобряване на издръжливостта, концентрацията и енергията по време на тренировка. По този начин тези продукти осигуряват подготовка за интензивна физическа активност.

Предлагаме ви следните продукти предназначени за прием преди тренировка:

  • Ostrovit aqua kick / advanced hydration with l-carnitine & green tea;
  • Muscle pharm wreckage pre-workout;
  • Allnutrition pre-workout | explosive workouts.

Продукти за повишаване на мускулна маса

Приемът на тези спортни добавки подпомага растежа на мускулна маса като доставя на мускулите ценни вещества, сред които аминокиселини и креатин. Веществата съдържащи се в хранителните добавки от този вид стимулират растежа и възстановяването на мускулите.

  • Scitec 100% whey protein;
  • Allnutrition all nutrition BCAA instant powder;
  • Dymatize BCAA 2:1:1 formula.

Хранителни добавки за енергия

В нашето портфолио ще намерите и хранитени добавки, които увеличават нивата на енергия в организма. С приема на тези суплементи може да очаквате значително намаляване на умората, за сметка на енергия, която може да вложите в по-интензивни тренировки.

  • Genius nutrition warcry energy;
  • Muscle pharm assault sport / energy + strength [345 грама, 30 дози];
  • Universal animal animal energy;

Ние постоянни се стараем да обновяваме портфолиото си с актуални спортни добавки, които да ви помогнат за осъществяването на по-ефективни и безопасни тренировки. Предлагаме ви да се запознаете с продуктите в тази категория чрез подробните описания, които ви представяме за всеки един от тях.

Следтренировъчните добавки са много важна част от процеса на възстановяване на организма на всеки спортист. Сурватъчният протеин и креатинът са много често използвани за възстановяване, тъй като са много важни за растежа на мускулите. Освен добавките, за да се възстановите трябва да пиете вода, да се храните правилно и да спите поне 7-10 часа на ден.

Тестостеронът играе важна роля за растежа на мускулите и загубата на мазнини. Най-ефективните добавки за повишаване на тестостеронът са D-Аспарагиновата киселина, Витамин D, Трибулус Терестис, Сминдух, Джинджифил и DHEA.

Доста примамливо е да посегнете към бързите въглехидрати, но винаги трябва да бъдете внимателни с допълнителните калории. Енергийните барове, напитки и шотове са бърз начин да повишите енергията си преди тренировка и да получите тласъка, който ви е необходим, за да бъдете ефективни.

Хранителните добавки, които съдържат креатин и аминокиселини насърчават трупането на мускулна маса. Важно е да получавате достатъчно протеин. Най-популярни са сурватъчните, соевите протеини и казеина. Някои хора по-трудно трупат мускули и при тях се препоръчват добавки за повишаване на теглото. Това са високо калорични продукти, които ви помагат да консумирате повече протеини.

За да имат повече енергия, много хора приемат добавки, с които стават по активни. Те са различни, според вида на упражнения, които правите. Някои добавки повишават силата, други вашата издръжливост. Най-често се приемат добавки с креатин, кофеин, бета аланин, цитрулин и BCAA.

4.52 / 250