МЕНЮ
Количка

Спортни добавки

Производител: Cvetita Herbal
Коя е магическата съставка, която може да зареди тялото Ви с преливаща енергия и да концентрира ума Ви, за да постигате по-лесно набелязаните от Вас цели? Има ли начин да направите по-ефективни физическите и психическите активности от Вашето ежедневие и то по естествен път? От Cvetita Herbal дават ..
45.00 лв.
без ДДС:45.00 лв.
Производител: Muscle Pharm
Muscle Pharm Assault Sport Energy + Strength представлява хранителна добавка от рода на т. нар. азотни бустери. Те са известни като предтренировъчни продукти, чиято основна цел е да снабдят организма с необходимата енергия и издръжливост за предстоящата тренировка. Увеличаването на мощността на тре..
80.00 лв.
без ДДС:80.00 лв.
Производител: SWEDISH Supplements
Предтренировъчните азотни бустери или pre-workout работят, снабдявайки организма с различни нутриенти, които подобряват производителността на физическите упражнения. Това може да бъде постигнато с добавяне в състава на този род продукти съставки като кофеин, който може да удължи времето до „отказ“ п..
77.95 лв.
без ДДС:77.95 лв.
Производител: Cellucor
Искате ли мускулите Ви да говорят преди Вас, където и да отидете? Чудили ли сте се коя е тайната на продължителното и интензивно натоварване и енергичност през цялата тренировка? Предтренировъчните добавки обещават да Ви дарят с така необходимата за интензивни тренировки енергия и да подпомогнат изг..
73.00 лв.
без ДДС:73.00 лв.
Производител: AllMax Nutrition
Кофеинът е една от най-често търсените добавки от спортните ентусиасти за снабдяване с допълнителна енергия и подобряване на производителността от тренировките. Стимулиращият ефект на съставката я прави един от най-предпочитаните избори за множество атлети, независимо от спорта, който практикуват. А..
10.00 лв.
без ДДС:10.00 лв.
Производител: SWEDISH Supplements
Ако сте новаци във фитнес залата и се нуждаете от увеличаване на енергията, или пък сте заклети атлети и тренирате от доста време, но прогресът Ви е достигнал до плато, pre-workout продуктите биха били от огромна полза за Вас. Проучванията, свързани с предтренировъчните продукти (азотни бустери) по..
3.45 лв.
без ДДС:3.45 лв.
Производител: USP Labs
Съществуват хранителни добавки, които се приемат непосредствено преди тренировка, с цел да бъде тя по-ефективна и ефектът ѝ да бъде видим дори и докато още не е приключила. Тези предтренировъчни продукти обикновено се консумират от атлети и спортисти, занимаващи се с вдигане на тежести, които ги упо..
100.00 лв.
без ДДС:100.00 лв.
Производител: Muscle Tech
Вещите в занаята умели фитнесджии знаят, че за максимална енергия и мускулно напомпване през интензивната тренировка е необходимо и едно леко (или по-скоро мощно) „подбутване“ преди започването на самата тренировка. За да запалите ракетното гориво, необходимо за здравото физическо натоварване, което..
75.00 лв.
без ДДС:75.00 лв.
Искате ли да максимизирате своята тренировка дори преди още да сте прекрачили прага на любимата Ви фитнес зала? Интересувате ли се от тайната, криеща се зад масивно напомпаните мускули на Вашия fitness buddy? Съществуват добавки, които са създадени точно за тази цел – да Ви снабдят с енергията, нео..
115.00 лв.
без ДДС:115.00 лв.
Предтренировъчните бустери са известни с това, че снабдяват тялото с бууст на енергия и го обогатяват със завидна издръжливост. Те се използват от атлети, които са твърдо решени да постигнат максимални нива на натоварване, увеличаване на ефективната продължителност на тренировките и подобряване на р..
70.00 лв.
без ДДС:70.00 лв.
Производител: Gaspari Nutrition
Чудили ли сте се как да напомпате максимално своите мускули по време на тренировка? Имате ли нужда от повече енергия, която да издържи на високото натоварване, на което подлагате тялото си? А искате ли не само да се чувствате като свръхчовек, а да бъдете такъв? Gaspari Nutrition има с какво да Ви по..
85.00 лв.
без ДДС:85.00 лв.
Производител: Muscle Pharm
Pre-Workout или в буквален смисъл „преди тренировка“ е общото название за група суплементи, които са насочени към снабдяване с увеличена доза енергия за по-ефективна предстояща тренировка. Pre-Workout продуктите са начинът да учудите околните и дори себе си от издръжливостта и енергичния бууст, кои..
89.95 лв.
без ДДС:89.95 лв.
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Без значение какъв спорт практикувате, енергия винаги ще ви е нужна. Няма как да се движите, да изпълнявате пълния набор от движения, да правите всяко останало ежедневно движение без да разполагате с енергия.

Именно заради това, човек трябва да си набавя всички необходими хранителни вещества, за да може всеки един процес, независимо къде в тялото се извършва и за какво допринася, да се извършва правилно и без проблеми. Затрудненията в протичането само на един процес в човешкия организъм може да означава болка в дадена част от тялото, проблеми в концентрацията и т.н.

В сайта на Workout.bg вие ще разберете всичко за различните видове спортни добавки и техните производни. Повечето от тях имат своите различни форми за прием, в които се предлагат на общата потребителска група.

Трениращите хора често искат да знаят много повече и желаят да надграждат знанията си, за да дават редовно на тялото си всичко, от което то има нужда. Имайте предвид, че понякога тялото не казва точно, конкретно и ясно от какво има нужда и заради това ние трябва леко на налучкваме неговите потребности.

С това обаче, не трябва да разбирате, че човек трябва да приема колкото се може повече хранителни добавки, половината от които да са „ей така, за всеки случай“. Колкото по-съсредоточен ефект има хранителната добавка спрямо нуждите ви, толкова по-добре за вашия организъм.

Помогнете на организма си да превъзмогне храната, която масово е с недостиг на основните хранителни вещества. В наши дни все повече производители пристъпват към използването на изкуствени оцветители, аромати и съставки, които играят ролята на заместител на естествените такива.

Бъдете максимално съсредоточени в това да си набавяте онези неща, които са най-важни и най-трудно се насищат в организма. Само така ще сте на 100% сигурни, че правите най-правилното за вашето тяло.

С какво ще ни помогне приемът на спортни добавки

Приемът на спортни добавки би помогнал за адски много неща. Наистина, доказаните ползи от приема на хранителни вещества са многобройни, но за да разберем повече за това какви добрини върши всяка една част от тях, може би трябва да се насочим към основните видове от суплементите.

Основните видове спортни добавки са няколко: добавки за енергия, хранителни добавки, които значително повишават растежа на мускулната маса, азотния бустер, който повишава и продуктивността наред с всички свои безспорни ползи.

Други основни видове са стимулаторите на хормона на растежа, които се използват от доста голямо процентно съотношение от трениращите активно хора, добавките на хормонална основа, които при мъжете служат за повишаване на тестостерона, както и любимите на всички предтренировъчни и следтренировъчни хранителни добавки.

Естествено, всеки един от гореизброените видове разполага с всякакви по вид форми за прием – протеинови барове, прахообразни пудри, течности, таблетки и т.н. Важно е единствено да възпитате в себе си редовен прием.

Как да организираме приема на спортни добавки

Като заговорихме за редовен прием, хранителните добавки задължително трябва да бъдат приемани по схема, за да може в един момент човек да усети реален ефект от тях. Особено ако суплементите са от типа на тестостеронни бустери, тогава приемът трябва да е на 100% стриктно спазен.

Единствено това ще предвещае абсолютно видими резултати. Други варианти за успех няма освен по време на цикличен прием да сте изключително концентрирани в крайната си цел.

Като споменахме, че някои от хранителните добавки евентуално би трябвало да се приемат по схема и на цикли, то трябва да кажем и това, че след цикъл трябва да се почива от поемане на веществото. Това е така, защото някои суплементи значително натоварват храносмилателната система и бъбреците.

Ако почувствате странични ефекти като гадене, болки в стомаха, повръщане, дори припадъци, то незабавно трябва да прекратите приема на хранителната спортна добавка и да се консултирате с вашия лекар. Там задължително трябва да получите актуална и точна картина на състоянието си и да се предприеме лечение, съобразено изцяло с вашия проблем.

Не е нужно да си измисляте как да приемате хранителна добавка по-съсредоточено и концентрирано, в по-големи дози само и само, за да можете да почувствате ефект по-бързо. Това ще ви доведе задължително до проблеми с тялото от различно естество.

Повечето хора се замислят защо изобщо да започнат да приемат различни по вид спортни хранителни вещества. Изводът е само един – че всяко едно от тях в правилната доза може да ви помогне изключително много в борбата с излишните килограми, в битката с ниското ниво на мускулното ви развитие и най-вече ще ви помогнат в покачването на самочувствието.

Защо да предприемем сериозен прием на спортни добавки

Изобщо не е тайна, че колкото повече спортни успехи се постигат, толкова по-голямо самочувствие има човек. Това е и основният довод на трениращите хора да продължават да се трудят все повече и повече в името на това да успяват в залата.

Дори тренировките след работа помагат съвсем доказано срещу стреса в офиса, други спортни занимания могат да се извършват за тонус в самото начало на деня. Това ще повиши продуктивността ви на работа и ще остави шефовете ви още по-доволни от свършеното на работното място.

Приемът на спортни добавки ще повиши и качеството ви на живот извън работата и залата. В личните си контакти ще сте в пъти по-уверени, самочувствието ви ще личи от километри. Най-хубавото е, че то ще има абсолютно покритие след като видите ефектите, получени от добавките, закупени от Workout.bg.

Не се страхувайте от това да изпробвате новите серии хранителни добавки, които са получени от производителите заедно с гаранцията за тяхното високо качество. Няма човек, който да тренира активно и да не е наясно с това, че спортните добавки помагат.

Нещо повече – хранителните добавки (в зависимост от предназначението им) могат да ви преобразят напълно стига да ги приемате стриктно така, както е упоменато от производителя на опаковката на продукта.

Все повече учени и изследователи провеждат активни обстойни изследвания на повечето хранителни вещества, които са предназначени за масово ползване. Това може да ви успокои от страха ви, че евентуално вредата за организма ви ще бъде в пъти по-голяма, отколкото полезните свойства.

Добавките за енергия, например, са абсолютно безобидни, така че във всеки един момент вие можете да увеличавате и намалявате приема им, за да не наситите прекалено много организма си с тях. Друг такъв пример е азотният бустер, който бива използван, за да се активизира тялото още повече и да се подсили експлозивната сила на организма.

Бъдете отговорни и посетете сайта на Workout.bg, за да се сдобиете с възможно най-високото качество на ниски, достъпни цени.

4.52 / 250