МЕНЮ
Кошница

Спортни добавки

53.00 лв.
Купи
75.00 лв.
Купи
60.00 лв.
Купи
50.95 лв.
Купи
35.95 лв.
Купи
46.00 лв.
Купи
18.49 лв.
Купи
65.99 лв.
Купи
66.49 лв.
Купи
69.00 лв.
Купи
158.00 лв.
Купи
83.00 лв.
Купи
48.00 лв.
Купи
92.00 лв.
Купи
85.00 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 290 (13 страници)

Без значение какъв спорт практикувате, енергия винаги ще ви е нужна. Няма как да се движите, да изпълнявате пълния набор от движения, да правите всяко останало ежедневно движение без да разполагате с енергия.

Именно заради това, човек трябва да си набавя всички необходими хранителни вещества, за да може всеки един процес, независимо къде в тялото се извършва и за какво допринася, да се извършва правилно и без проблеми. Затрудненията в протичането само на един процес в човешкия организъм може да означава болка в дадена част от тялото, проблеми в концентрацията и т.н.

В сайта на Workout.bg вие ще разберете всичко за различните видове спортни добавки и техните производни. Повечето от тях имат своите различни форми за прием, в които се предлагат на общата потребителска група.

Трениращите хора често искат да знаят много повече и желаят да надграждат знанията си, за да дават редовно на тялото си всичко, от което то има нужда. Имайте предвид, че понякога тялото не казва точно, конкретно и ясно от какво има нужда и заради това ние трябва леко на налучкваме неговите потребности.

С това обаче, не трябва да разбирате, че човек трябва да приема колкото се може повече хранителни добавки, половината от които да са „ей така, за всеки случай“. Колкото по-съсредоточен ефект има хранителната добавка спрямо нуждите ви, толкова по-добре за вашия организъм.

Помогнете на организма си да превъзмогне храната, която масово е с недостиг на основните хранителни вещества. В наши дни все повече производители пристъпват към използването на изкуствени оцветители, аромати и съставки, които играят ролята на заместител на естествените такива.

Бъдете максимално съсредоточени в това да си набавяте онези неща, които са най-важни и най-трудно се насищат в организма. Само така ще сте на 100% сигурни, че правите най-правилното за вашето тяло.

С какво ще ни помогне приемът на спортни добавки

Приемът на спортни добавки би помогнал за адски много неща. Наистина, доказаните ползи от приема на хранителни вещества са многобройни, но за да разберем повече за това какви добрини върши всяка една част от тях, може би трябва да се насочим към основните видове от суплементите.

Основните видове спортни добавки са няколко: добавки за енергия, хранителни добавки, които значително повишават растежа на мускулната маса, азотния бустер, който повишава и продуктивността наред с всички свои безспорни ползи.

Други основни видове са стимулаторите на хормона на растежа, които се използват от доста голямо процентно съотношение от трениращите активно хора, добавките на хормонална основа, които при мъжете служат за повишаване на тестостерона, както и любимите на всички предтренировъчни и следтренировъчни хранителни добавки.

Естествено, всеки един от гореизброените видове разполага с всякакви по вид форми за прием – протеинови барове, прахообразни пудри, течности, таблетки и т.н. Важно е единствено да възпитате в себе си редовен прием.

Как да организираме приема на спортни добавки

Като заговорихме за редовен прием, хранителните добавки задължително трябва да бъдат приемани по схема, за да може в един момент човек да усети реален ефект от тях. Особено ако суплементите са от типа на тестостеронни бустери, тогава приемът трябва да е на 100% стриктно спазен.

Единствено това ще предвещае абсолютно видими резултати. Други варианти за успех няма освен по време на цикличен прием да сте изключително концентрирани в крайната си цел.

Като споменахме, че някои от хранителните добавки евентуално би трябвало да се приемат по схема и на цикли, то трябва да кажем и това, че след цикъл трябва да се почива от поемане на веществото. Това е така, защото някои суплементи значително натоварват храносмилателната система и бъбреците.

Ако почувствате странични ефекти като гадене, болки в стомаха, повръщане, дори припадъци, то незабавно трябва да прекратите приема на хранителната спортна добавка и да се консултирате с вашия лекар. Там задължително трябва да получите актуална и точна картина на състоянието си и да се предприеме лечение, съобразено изцяло с вашия проблем.

Не е нужно да си измисляте как да приемате хранителна добавка по-съсредоточено и концентрирано, в по-големи дози само и само, за да можете да почувствате ефект по-бързо. Това ще ви доведе задължително до проблеми с тялото от различно естество.

Повечето хора се замислят защо изобщо да започнат да приемат различни по вид спортни хранителни вещества. Изводът е само един – че всяко едно от тях в правилната доза може да ви помогне изключително много в борбата с излишните килограми, в битката с ниското ниво на мускулното ви развитие и най-вече ще ви помогнат в покачването на самочувствието.

Защо да предприемем сериозен прием на спортни добавки

Изобщо не е тайна, че колкото повече спортни успехи се постигат, толкова по-голямо самочувствие има човек. Това е и основният довод на трениращите хора да продължават да се трудят все повече и повече в името на това да успяват в залата.

Дори тренировките след работа помагат съвсем доказано срещу стреса в офиса, други спортни занимания могат да се извършват за тонус в самото начало на деня. Това ще повиши продуктивността ви на работа и ще остави шефовете ви още по-доволни от свършеното на работното място.

Приемът на спортни добавки ще повиши и качеството ви на живот извън работата и залата. В личните си контакти ще сте в пъти по-уверени, самочувствието ви ще личи от километри. Най-хубавото е, че то ще има абсолютно покритие след като видите ефектите, получени от добавките, закупени от Workout.bg.

Не се страхувайте от това да изпробвате новите серии хранителни добавки, които са получени от производителите заедно с гаранцията за тяхното високо качество. Няма човек, който да тренира активно и да не е наясно с това, че спортните добавки помагат.

Нещо повече – хранителните добавки (в зависимост от предназначението им) могат да ви преобразят напълно стига да ги приемате стриктно така, както е упоменато от производителя на опаковката на продукта.

Все повече учени и изследователи провеждат активни обстойни изследвания на повечето хранителни вещества, които са предназначени за масово ползване. Това може да ви успокои от страха ви, че евентуално вредата за организма ви ще бъде в пъти по-голяма, отколкото полезните свойства.

Добавките за енергия, например, са абсолютно безобидни, така че във всеки един момент вие можете да увеличавате и намалявате приема им, за да не наситите прекалено много организма си с тях. Друг такъв пример е азотният бустер, който бива използван, за да се активизира тялото още повече и да се подсили експлозивната сила на организма.

Бъдете отговорни и посетете сайта на Workout.bg, за да се сдобиете с възможно най-високото качество на ниски, достъпни цени.

Следтренировъчните добавки са много важна част от процеса на възстановяване на организма на всеки спортист. Сурватъчният протеин и креатинът са много често използвани за възстановяване, тъй като са много важни за растежа на мускулите. Освен добавките, за да се възстановите трябва да пиете вода, да се храните правилно и да спите поне 7-10 часа на ден.

Тестостеронът играе важна роля за растежа на мускулите и загубата на мазнини. Най-ефективните добавки за повишаване на тестостеронът са D-Аспарагиновата киселина, Витамин D, Трибулус Терестис, Сминдух, Джинджифил и DHEA.

Доста примамливо е да посегнете към бързите въглехидрати, но винаги трябва да бъдете внимателни с допълнителните калории. Енергийните барове, напитки и шотове са бърз начин да повишите енергията си преди тренировка и да получите тласъка, който ви е необходим, за да бъдете ефективни.

Хранителните добавки, които съдържат креатин и аминокиселини насърчават трупането на мускулна маса. Важно е да получавате достатъчно протеин. Най-популярни са сурватъчните, соевите протеини и казеина. Някои хора по-трудно трупат мускули и при тях се препоръчват добавки за повишаване на теглото. Това са високо калорични продукти, които ви помагат да консумирате повече протеини.

За да имат повече енергия, много хора приемат добавки, с които стават по активни. Те са различни, според вида на упражнения, които правите. Някои добавки повишават силата, други вашата издръжливост. Най-често се приемат добавки с креатин, кофеин, бета аланин, цитрулин и BCAA.

4.52 / 250