МЕНЮ
Кошница

Гинко Билоба

11.87 лв.
Купи
21.25 лв. 25.00 лв.
Купи
44.00 лв. 55.00 лв.
Купи
30.54 лв.
Купи
22.00 лв.
Купи
13.19 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
47.96 лв. 59.95 лв.
Купи
36.00 лв. 45.00 лв.
Купи
16.45 лв.
Купи
35.00 лв.
Купи
43.00 лв.
Купи
Показва 1 до 12 от 12 (1 страници)

Всички ли помним онези телевизионни реклами, в които се показваше как възрастни хора се опитват да си припомнят някакви неща спешно, но уви – така и не успяват. Тогава изведнъж се появява някакво магическо хапче, съдържащо определен вид вещества, хората го приемат и рязко целият им живот изниква пред очите.

Има ли такава хранителна добавка, която освен концентрация и фокус, да успее да ни върне и спокойствието, което понякога ни напуска безвъзвратно поради куп ангажименти от разнороден характер? Е, ние от Workout.bg сме тук, за да преобърнем представите ви относно това какво може да постигне една хранителна добавка само ако решите да я употребявате редовно.

Всичко е възможно, когато имате сигурен съюзник в името на това да променяте себе си и ментално, и физически. Единственото, което ви трябва, за да постигнете всичко желано, е да бъдете достатъчно търпеливи, за да прочетете настоящото четиво докрай и да разберете защо трябва да започнете редовен прием на Гинко Билоба още днес.

Ако все пак не разбирате нещо или сме забравили да споменем даден факт, който според вас е важен, то не се колебайте да ни потърсите в името на това да разберете повече за даденото нещо, което ви интересува. Заповядайте при нас и нашия отговорен и опитен екип, който ще направи всичко възможно, за да ви помогне в труден момент по пътя към перфектната форма.

Гинко Билоба – източник на вечна памет

Знаехте ли, че тази хранителна добавка е една от най-използваните в наши дни? Според различни статистики, един на всеки трима човека е използвал, използва в момента или ще използва гинко билоба в даден момент в близката половин година.

Това е невероятна статистика, която е достатъчно показателна, че тази хранителна добавка просто убива конкуренцията си, съдържаща подобни съставки, но при която липса въпросния ефект. Повечето лекари препоръчват екстракт от въпросната билка, за да се поддържа сериозно мозъчно здраве.

Положителното действие при възрастните се дължи на това, че тя съдържа много големи стойности на флавонгликозиди и терпенлактони. Това я прави изключително мощен източник на оптимални количества от чувства като спокойствие, вътрешна хармония и т.н.

Комбинацията от тези две вещества е просто невероятна, защото дори и най-лесно забравящият или и най-разсеяният човек може единствено и само да извлече ползи от продукта. Всичко това се получава срещу престъпно достъпна цена особено в Workout.bg.

Няма по-добър източник на здраве за имунната система, какъвто е гинко билобата. Комбинацията от тези две съставки увеличава и притока на кръв в малките кръвоносни съдове, което довежда организма до високи нива на оросяване.

Това е и една от основните функции на Гинко Билобата – стабилно да ороси важните органи, какъвто е мозъкът, например. Ако притокът на кръв в периферната кръвоносна система се увеличи само с 5%, вие ще получите неимоверно много фокус върху неща, за които преди ви е било нужно да се концентрирате с часове.

Животът сякаш става доста по-лесен, когато взимаме нещо леко като билка, но екстрактът на която е събран в изключително големи дози. Взимайте по една капсула или таблетка Гинко Билоба в началото на деня и проследете как ще сте напълно неотразими в това, което правите.

Ако преди не сте можели да направите нещо без то да ви донесе нервност или някакво колебание, то сега нещата се променят и можете да бъдете сигурни, че ще се справите доста по-добре. Е, няма пълно щастие и сега ще ви обясним една подробност за Гинко Билобата.

За жалост, тя действа с натрупване. Какво ще рече това?

Важно е да се знае, че хранителни добавки, които се базират на извлечен екстракт от естествени билки, действат осезаемо чак след като се натрупат достатъчно в организма. Т.е., вие трябва да приемате доста стриктно и продължително една и съща доза от продукта, за да постигнете някакъв видим или осезаем резултат.

И именно тук е моментът, в който доста хора се провалят, но ако този текст вече ви е убедил, че приемът на Гинко Билоба е добро нещо за вас, то няма какво да се бавите – просто действайте.

Workout.bg – нещата, които ви трябват са тук

Спортният онлайн магазин Workout.bg може да ви предложи невероятно богатия си опит в сферата на хранителните добавки и хранителните режими, за да можете да сте напълно сигурни, че може да ви се помогне в името на успеха.

Сред хората, които работят в екипа на този онлайн фитнес магазин има такива, които всекидневно се борят, за да получат нови и нови знания в сферата на фитнес и извайването на перфектните тела от страна на клиентите.

Та, ако искате да правите информиран избор и смятате, че това е изцяло ваше право, то няма какво да се бавите – влезте при нас и действайте така, както намерите за добре. В страницата на всеки продукт ще откриете кратко описание, предназначено специално за него.

Така преди всяка покупка вие ще знаете какво би пристигнало при вас. Направете още днес вашия суплементарен сет, за да сте сигурни, че утре ще сте една много по-добра версия на себе си.

Гинко билобата насърчава разширяването на кръвоносните съдове и увеличава притока на кръв. Приемът и подобрява паметта и концентрацията, намалява симптомите на психични разстройства и деменция, подобрява мозъчната функция и намалява тревожността.

Съществуват проучвания, според които гинко билобата облекчава симптомите на депресия. Факт е, че депресията е сложно състояние и са необходими повече изследвания, за да се потвърди действието на гинко билобата в тази посока.

Ако главоболието ви е причинено от стрес или стеснени кръвоносни съдове, гинко билобата може да има положителен ефект. Тъй като причините за главоболието могат да бъдат най-различни не може да се каже, че гинко билобата винаги помага.

За да има ефект, гинко билобата трябва да се натрупа в организма. Това може да отнеме до шест седмици и зависи от дозите, които приемате.

Страничните ефекти включват алергични кожни реакции, стомашни разтройства, виене на свят, главоболие, дерматит и слабост. Ако се появят каквито и да било нежелани реакции се консултирайте с лекар.

4.50 / 244