Yandex
МЕНЮ
Кошница

Колани за фитнес

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Фитнесът е един от най-популярните спортове в света – безспорно. Тази дисциплина е една от най-всеобхватните, най-бързо развиващите различни групи мускули в тялото и осигуряваща най-адекватно и балансирано прогресиране в организма на човека.

Друг основен плюс на фитнеса е това, че той позволява на трениращия сам да избира какво иска да постигне с тялото си. Ако искате експлозивност – има какво да предложи, ако искате отслабване – има какво да ви даде и ако искате сериозно натрупване на мускулна маса – вие сте на правилното място.

Няма нито една лоша черта, на която да станете жертва покрай фитнеса – напротив. От него единствено можете да черпите позитивизъм, загуба на лоша енергия и най-важното – здраве.

Изпробвайте всеки ден след работа да отидете за час във фитнеса и да се опитате да потренирате наистина здраво. Правете само кардио ако решите, но поостанете, огледайте се, не е срамно да не знаете какво правите там – важното е, че сте решили да промените живота си из основи.

Погледът на хората, които желаят промяната повече от всичко, е някак си различен, много по-сериозен, много по-настървен. Бъдете истински хищник за подкожни мазнини и направете невъзможното само и само да успеете да станете най-добрата версия на себе си.

Днес ще ви предложим един фитнес уред или по-скоро аксесоар, който ще преобърне представите ви за комфорт в залата. Това е една много интересна придобивка за всеки трениращ и спортуващ човек, защото тя му предлага опазване на една от най-проблемните зони във фитнеса – кръста.

Ако искате да вдигате сериозни килограми, но заедно с това да се чувствате здрави, то ви трябват колани за фитнес. Няма спор – те ще ви избавят от мъчителните проблеми с кръста.

Знаете ли ползите от използването на колани за фитнес

Това, което споделят повечето трениращи в зала, които вдигат наистина тежки килограми, за да отговарят на нуждите на тялото си, е, че без колани за фитнес, те със сигурност щяха да страдат от проблеми с кръста си. Това означава много – да можеш със сигурност да се избавиш от нещо, което ще се опита да те възпре от активен спорт, си е голям успех в аспект безопасност.

Ние предлагаме всевъзможни модели колани за фитнес, като някои от тях са със сериозна обиколка, за да има избор и за по-едрите от вас. Разбира се, всички колани са напълно регулиращи се, за да можете сами да решавате как ще ви е най-удобно да тренирате с тях.

Дискомфортът не е цел на този продукт – основната дестинация, която трябва да се постигне, е да се запази здравето в проблемните зони.

Ние от Workout.bg знаем кои са основните проблеми за трениращите

Болката, ставните изкълчвания, натъртвания и счупвания – това са едни от основните проблеми, които съпътстват хората в тяхното ежедневие, когато са наистина сериозни трениращи. Разбира се, те могат и да бъдат избегнати при правилно трениране и изпълнение на упражненията.

Естествено, добре е да има и превенция, за да не се надяваме единствено на правилно изпълнение. За да нямате главоболия след това с някоя кръстна връзка или ставите на коляното, посетете Workout.bg и използвайте нашата достъпна фитнес екипировка, с която ви обещаваме, че само ще слушате истории за проблеми при други хора.

Очакваме ви!

Коланите за вдигане на тежести ви осигуряват опора в долната част на гърба. Това ограничава движението назад и предотвратява огъвания и усуквания в страни. Имайте предвид, че коланите не заместват техническите умения, които е необходимо да имате, за да изпълнявате правилно вдигането на тежестите, но могат да помогнат на начинаещите за стабилизиране на мускулите.

Коланът трябва да се поставя правилно и да приляга добре. Той трябва да е толкова стегнат, че да не можете да пъхнете ръката си между коланът и кожата, но въпреки това да ви позволява да поемате дълбоко въздух. Ако имате някакви колебания относно това дали е поставен правилно е хубаво да се обърнете към треньор, който да ви посъветва.

Причините за болки в кръста са различни. Ако натоварвате части от тялото неправилно това може да причини болки не само в кръста, но и в други части на тялото. Препоръчва се при болки в гърба да вземате добавки с магнезий, тъй като има проучвания, които доказват, че магнезият намалява болките. Понякога ниските нива на магнезий в организма също могат да бъдат причина за болки.

Коланът за фитнес може да ви предпази от сериозни наранявания, но за да се случи това е необходимо да бъде правилно поставен и да изпълнявате упражненията, използвайки правилната техника.

Коланите за фитнес ви помагат да вдигате по-големи тежести. Повечето спортисти потвърждават, че покачването е между 5 и 15 %, което е не малко добавено тегло. Има обаче една важна подробност- това не се отнася за начинаещите във този спорт. При тях покачването на килограмите трябва да се случва по-бавно и технично.

4.45 / 242