МЕНЮ
Кошница
Трибойски колан - Powerlifting Belt

ARMAGEDDON Трибойски колан - Powerlifting Belt

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Трибойски колан - Powerlifting Belt
  • Добавен на: 2022-05-09
  • SKU: 1041
50.00 лв.
Купи
Бърза поръчка

Фитнес аксесоарите са задължителни, когато изпълнявате упражнения, които изискват повече сила и издръжливост и същевременно с това могат да бъдат опасни и да причиняват травми. Ако вече сте посещавали фитнес залата, със сигурност сте видели хора, които правят упражнения като мъртва тяга например, да използват трибойски колан.

В случай, че и вие искате да се възползвате от предимствата от изпълняването на такива силови упражнения, трябва да имате такъв колан не само за да предотвратите евентуални травми, но и за да направите тренировките си максимално ефективни.

Ето защо ние от Workout.bg сме включили в каталога с продукти ARMAGEDDON Трибойски колан - Powerlifting Belt, предназначен за всекиго, който иска упражненията му наистина да бъдат резултатни.

За какво се използва ARMAGEDDON Трибойски колан - Powerlifting Belt

Трибойският колан е един от най-важните фитнес аксесоари, които ще откриете във всяка фитнес зала. Причината е, че за повечето трениращи някои упражнения са невъзможни без него. Колкото по-големи тежести вдигате, толкова по-голяма е и нуждата от трибойския колан.

Той осигурява стабилност както на корема, така и на гръбначния стълб, като го предпазва от деформации. Изкривяванията могат да бъдат наистина болезнени, а някои травми толкова тежки, че заради тях да не можете да продължите с тренировките си. Това не само че ще повлияе на темпото, което поддържате през седмицата, но и може да повлияе на издръжливостта ви.

Коланът е изработен от висококачествени материали, за да може да ви служи дълго напред във времето. Разбира се, това, което трябва да направите преди покупката, е да установите кой размер е подходящ за вас. Размерите на този трибойски колан са 5 – S, M, L, XL, XXL.

Имайте предвид, че размерът трябва да е точен, за да бъде коланът максимално ефективен. Той не трябва да бъде прекалено отпуснат, защото няма да осигурява необходимата стабилизация, но и не трябва да бъде прекалено стегнат, защото това може да ви навреди.

Използвайте го само по време на упражнения, като през почивките го сваляйте, тъй като непрестанното носене може да доведе до проблеми с кръвообращението.

Защо да се доверите на Workout.bg

Когато става дума за фитнес аксесоари, не трябва да правите компромиси с качеството, защото от него зависят както ефективността от тренировките, така и вашето здраве, докато изпълнявате силови упражнения. В онлайн магазина на Workout.bg ще откриете и още много други продукти от първокласно качество, които да улеснят максимално тренировките във фитнеса.

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Дължина 10 СМ
Материал Естествена кожа
Цвят Черен
Ширина 13 ММ

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при различни видове спорт.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Някои от основните предимства от употребата на ARMAGEDDON Трибойски колан - Powerlifting Belt са:

  • Защита от травми на гръбначния стълб;
  • Възможност за вдигане на по-големи тежести;
  • Осигурява подкрепа на корема.

Силови спортове:

  • Фитнес.