МЕНЮ
Кошница
ARMAGEDDON Дамски Боксови Ръкавици – Pink

ARMAGEDDON Дамски Боксови Ръкавици – Pink

  • Наличност: В наличност
  • Модел: Дамски Боксови Ръкавици – Pink
  • Добавен на: 2022-05-12
  • SKU: 1047
44.99 лв.
Купи
Бърза поръчка

Кой е казал, че не трябва да изглеждаме добре дори когато тренираме? Да, по време на интензивни тренировки най-важното е да притежаваш воля и дисциплина и едва ли мислиш за това как изглеждаш. Въпреки всичко няма нищо лошо в това да избереш аксесоарите, които използваш, в цвят, който ти допада.

Ръкавиците са най-важният аксесоар, когато става дума за бойни спортове. Те не само правят тренировките максимално ефективни, но и предпазват ръцете от контузии. Ето защо те са неизменна част от всеки, който се занимава професионално или любителски с бокс.

ARMAGEDDON Дамски Боксови Ръкавици – Pink са подходящи за всяка дама, която иска и в залата да носи любимия си цвят, за да бъде уверена, докато усъвършенства своите боксови умения.

В онлайн магазина на Workout.bg всеки потребители има възможността да избира от стотиците продукти, които предлагаме на топ цени. Разнообразието от брандове допринася за широката гама от видове артикули – както висококачествени хранителни добавки, така и спортни аксесоари и облекла.

Предимства на ARMAGEDDON Дамски Боксови Ръкавици – Pink

Независимо дали практикувате бойни спортове професионално, или сте само любители, едно е сигурно – трябва да имате качествени аксесоари, които да направят тренировките максимално ползотворни, като същевременно с това да предпазват крайниците ви.

Тренирането без ръкавици може да бъде опасно – не само няма да ви бъде удобно, но и можете да нараните ръцете си, което ще ви попречи да тренирате за дълго време, а това ще доведе до непоследователност в тренировките.

Един от най-често срещаните проблеми при некачествените модели ръкавици е проветрението. При интензивни тренировки няма как ръцете ви да не се изпотят. Това обаче може да повлияе негативно върху качеството на ударите – да ги направи слаби, не толкова плътни и съответно да ви попречи да се усъвършенствате.

Ето защо розовите ръкавици на Армагедон са изработени със система за проветрение, която предпазва от запотяване и проветрява ръцете.

За изработката им са използвани екологични материали, като също така абсорбираща пяна, която предпазва ръцете от травми.

Ръкавиците имат и thumb lock система, която осигурява стабилност на ръката, като поддържа палеца в правилна позиция.

Качествени аксесоари в Workout.bg

Аксесоарите за бойни спортове са неизменна част от екипировката на всеки трениращ. Именно поради тази причина ние от Workout.bg не правим никакви компромиси с качеството, а предлагаме първокласни аксесоари на изключително изгодни цени. Възползвайте се сега!

Информация за продукта
Производител ARMAGEDDON
Артикулът е изработен от
Материал Синтетична материя
Цвят Розов

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате този тип продукти в тренировъчния процес при бойни спортове.

При подготовката си го използват както професионални атлети, така и любители на бойните спортове.

Предимствата от употребата на ARMAGEDDON Дамски Боксови Ръкавици – Pink са:

  • Предпазват ръцете от наранявания;
  • Имат система за проветрение;
  • Изработени са от висококачествени материали.

Бойни спортове:

  • Бокс.