МЕНЮ
Количка

Creatine Monohydrate / Extra Micronized

Creatine Monohydrate / Extra Micronized
Creatine Monohydrate / Extra Micronized
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Creatine Monohydrate / Extra Micronized 500 Г
34.95 лв.
без ДДС: 34.95 лв.
Купи

Летните месеци наближават бързо, а това е добра причина, която да ви мотивира да тренирате още по-усърдно във фитнес залата.

Имате упоритостта и силния дух, които са необходими, за да изваете изящните форми, за които сте мечтали. Правите допълнителни упражнения, прекарвате по-дълго време във фитнеса, но, изглежда, нещо ви липсва.

Понякога колкото и да се опитваме да постигнем желаната трансформация, има определени обстоятелства, които ни пречат. От нас зависи обаче преминаването през тези препятствия.

Екипът на Workout.bg знае, че сте готови на всичко и упоритостта не ви е чужда. Позволете ни единствено да ви снабдим с необходимите „инструменти“ , които да ви помогнат по пътя към постигането на целта.

Изграждането на мускулна маса е трудно, а и често причината за това може не може да бъде посочена лесна. За разлика от решението. А то е SWEDISH Supplements Creatine Monohydrate / Extra Micronized.

Ползите от SWEDISH Supplements Creatine Monohydrate / Extra Micronized

За да могат тренировките ни да бъдат максимално ползотворни, трябва да сме убедени, че осигуряваме на тялото си необходимите хранителни вещества.

SWEDISH Supplements Creatine Monohydrate / Extra Micronized прави точно това. Креатинът подпомага изграждането на мускулна маса, като същевременно дава енергията за най-тежките физически натоварвания.

Това не е всичко. Той се усвоява скоростно от организма, намалява умората след тренировка и значително повишава издръжливостта, когато сме решени да подложим мускулите си на най-големите изпитания.

Workout.bg – доверете се на професионализма

Огромното количество хранителни добавки в интернет може да ни действа демотивиращо и да ни откаже от това да им се доверим.

Ние от Workout.bg ви разбираме и искаме да ви помогнем да направите правилния избор, вместо да се лутате като в омагьосан кръг и да не знаете на какво да заложите. При нас ще откриете всичко необходимо, за да бъдат резултатите от вашето усърдие напълно удовлетворителни!

Информация за продукта
Разфасовка 500 Г
Производител SWEDISH Supplements
Дозировка
Дози в опаковка 100 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Аминокиселини
Креатин монохидрат 5000 МГ/доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър