МЕНЮ
Кошница
SWEDISH Supplements Crevolution Magnum / Watt's Up

SWEDISH Supplements Crevolution Magnum / Watt's Up

 • Наличност: В наличност
 • Модел: Crevolution Magnum / Watt's Up 150 капсули
 • Добавен на: 2021-12-16
64.95 лв.
Купи
Бърза поръчка

Тялото, което искате да имате, изисква жертви. Готови ли сте да ги дадете, за да постигнете желаните цели? Ако отговорът е положителен, препоръчваме ви да продължите да четете и по-нататък.

Волята е основният градивен елемент, когато сме изправени пред трудни изпитания. Без значение дали имаме физическите сили и способности, ако нямаме борбеност и достатъчно силно желание, които да ни теглят към финалната права, няма да можем да превъзмогнем това, което ни спира.

Знанието е сила. Въпреки че привидно трансформацията на тялото да изглежда като материалистична цел, трябва да имате необходимите знания, с които да усъвършенствате уменията си, за да я достигнете.

Екипът на Workout.bg е приел това за своя философия и иска да предаде на клиентите си натрупаните знания и опит през годините.

SWEDISH Supplements Crevolution Magnum / Watt's Up е това, от което се нуждаете, за да постигнете максимално удовлетворителни резултати във фитнес залата.

Защо приемът на Crevolution Magnum / Watt's Up може реши проблема ви

За да може един материал да бъде обработен, той трябва да е достатъчно здрав и качествен. SWEDISH Supplements Crevolution Magnum / Watt's Up подготвя тялото ни точно за това – експлозивни тренировки, които да го оформят по начина, който искаме.

Креатинът има няколко основни функции, които играят важна роля, когато трябва да подложим мускулите си на тежки изпитания: ускорява следтренировъчния възстановителен процес, изгражда бързо мускулна маса и снабдява с голямо количество енергия.

Какви са целите на Workout.bg

Изграждането на красиво тяло не е просто плод на човешката суета. То е в синхрон с онези черти на характера, които са доказателство за готовността ни да преминем през всичко, да навлезем и в най-свирепите бури, за да се утвърдим като способни личности.

Целите на Workout.bg са прости, но жизненоважни както за нас, така и за нашите клиенти. Екипът ни иска винаги да е на разположение, когато клиентите имат затруднение относно покупката на някой продукт, и е най-радостен, когато вижда резултатите от положените усилия!

Информация за продукта
Разфасовка 150 капсули
Производител SWEDISH Supplements
Дозировка
Една доза 6 капсули/доза
Дози в опаковка 25 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза/ден
Аминокиселини
Креатин монохидрат 7200 МГ/доза
Валентин Митков 12/05/2022

Дава ми необходимата дневна доза креатин. Забелязах, че в залата имам повече енергия и се уморявам много по-трудно от преди. Сега нямам толкова голям проблем с тежките тренировки.

Марин Дочев 04/05/2022

Няма спор, че благодарение на това тренировките ми стават все по-добри и по-добри. Аз и съпругата ми с, която тренираме редовно, много харесваме този продукт. Бих купил отново.

Благой Нинов 05/04/2022

Забелязах, че съм качил няколко килограма мускулна маса откакто използвам това. Въпреки че приемам и други добавки мисля, че е благодарение на Crevolution Magnum / Watt's Up. Харесва ми много и това няма да е последната ми поръчка.

Венцислав Гешев 24/03/2022

Не мога да повярвам колко много енергия ми дава този продукт. Откакто го използвам съм супер енергичен в залата. На 100% скоро ще поръчам отново.

Живко Йорданов 25/02/2022

Blagodarenie na tozi kreatin trenirovkite mi stavat vse po-dobri. Haresva mi tova, 4e ne drazni stomaha mi. Nqma spor 4e mi dava postoqnen priliv na energiq.

Павел Воденичаров 18/02/2022

Този Crevolution Magnum / Watt's Up ми помага да достигна целите си в фитнеса.

Емил Александров 08/02/2022

Лично според мен това е най-добрият креатин, който съм опитвал досега. Разтваря се лесно и няма привикване към него. Определено ще продължавам да го използвам.

Напишете мнение
Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър
Тест за сигурност

Нашите експерти съветват да използвате тази хранителна добавка:

 • в тренировъчни дни - след тренировка
 • в нетренировъчни дни - сутрин или при някое от междинните хранения.

Използват го както активни хора, така и такива, които не влагат кой знае колко чести усилия в тренировки.

Ето и някои от конкретните ползи на продукта:

 • Доза, предлагаща достатъчно креатин, за да ви захрани през целия ден;
 • Значително и осезаемо повече креатин в тялото;
 • Без привикване;
 • Можете да разчитате на бърза и пълна разтворимост на продукта в любимата си напитка;
 • Устойчиво във времето изграждане мускулна маса;
 • Намалява чувството на умора и предотвратява натрупването на хронична.

Спортове с топка:

 • Футбол;
 • Волейбол;
 • Тенис.

Бойни спортове:

 • Смесени бойни изкуства (ММА);
 • Муай-тай;
 • Борба.

Силови спортове:

 • Фитнес.