МЕНЮ
Количка

Crevolution Magnum / Watt's Up

Crevolution Magnum / Watt's Up
Crevolution Magnum / Watt's Up
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Crevolution Magnum / Watt's Up 150 капсули
64.95 лв.
без ДДС: 64.95 лв.
Купи

Тялото, което искате да имате, изисква жертви. Готови ли сте да ги дадете, за да постигнете желаните цели? Ако отговорът е положителен, препоръчваме ви да продължите да четете и по-нататък.

Волята е основният градивен елемент, когато сме изправени пред трудни изпитания. Без значение дали имаме физическите сили и способности, ако нямаме борбеност и достатъчно силно желание, които да ни теглят към финалната права, няма да можем да превъзмогнем това, което ни спира.

Знанието е сила. Въпреки че привидно трансформацията на тялото да изглежда като материалистична цел, трябва да имате необходимите знания, с които да усъвършенствате уменията си, за да я достигнете.

Екипът на Workout.bg е приел това за своя философия и иска да предаде на клиентите си натрупаните знания и опит през годините.

SWEDISH Supplements Crevolution Magnum / Watt's Up е това, от което се нуждаете, за да постигнете максимално удовлетворителни резултати във фитнес залата.

Защо SWEDISH Supplements Crevolution Magnum / Watt's Up може да бъде решението на вашия проблем

За да може един материал да бъде обработен, той трябва да е достатъчно здрав и качествен. SWEDISH Supplements Crevolution Magnum / Watt's Up подготвя тялото ни точно за това – експлозивни тренировки, които да го оформят по начина, който искаме.

Креатинът има няколко основни функции, които играят важна роля, когато трябва да подложим мускулите си на тежки изпитания: ускорява следтренировъчния възстановителен процес, изгражда бързо мускулна маса и снабдява с голямо количество енергия.

Какви са целите на Workout.bg

Изграждането на красиво тяло не е просто плод на човешката суета. То е в синхрон с онези черти на характера, които са доказателство за готовността ни да преминем през всичко, да навлезем и в най-свирепите бури, за да се утвърдим като способни личности.

Целите на Workout.bg са прости, но жизненоважни както за нас, така и за нашите клиенти. Екипът ни иска винаги да е на разположение, когато клиентите имат затруднение относно покупката на някой продукт, и е най-радостен, когато вижда резултатите от положените усилия!

Информация за продукта
Разфасовка 150 капсули
Производител SWEDISH Supplements
Дозировка
Една доза 6 капсули/доза
Дози в опаковка 25 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза/ден
Аминокиселини
Креатин монохидрат 7200 МГ/доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър