МЕНЮ
Количка

Crazy 8 / Extreme PreWorkout

Crazy 8 / Extreme PreWorkout
Crazy 8 / Extreme PreWorkout
  • Наличност: В наличност
  • Модел: Crazy 8 / Extreme PreWorkout, 10/260 грама
3.45 лв.
без ДДС: 3.45 лв.

Опции

Купи

Ако сте новаци във фитнес залата и се нуждаете от увеличаване на енергията, или пък сте заклети атлети и тренирате от доста време, но прогресът Ви е достигнал до плато, pre-workout продуктите биха били от огромна полза за Вас.

Проучванията, свързани с предтренировъчните продукти (азотни бустери) показват, че благодарение на тях се осигурява експлозивна енергичност и се повишава чистата мускулна маса. Правилната комбинация от съставки може да Ви снабди с по-голяма производителност, а приложена с по-голям устрем при тренировката Ви – с по-добри крайни резултати.

Азотните бустери са подходящи както за анаеробни упражнения като вдигане на тежести, така и за кардио активности, давайки необходимия енергичен бууст и отлагайки отказа.

Луди 8 стимуланта в предтренировъчния продукт на SWEDISH Supplements

Наименованието на продукта SWEDISH Supplements Crazy 8 / Extreme PreWorkout [10 грама, 1 Доза] идва от ненормалните 8 източника на стимулация на енергичността и издръжливостта, които се съдържат в неговия състав.

Те са с доказана ефективност за повишаване на енергията и снабдяват усилените тренировки с мощно гориво до самия им край.

Комплексът, насочен към осигуряване на повече сила съдържа L-цитрулин DL малат и Бета Аланин, а комбинацията от Таурин, Холин битартрат и L-тирозин помага за подобряване на концентрацията. Суплементът е обогатен с витаминен бууст от ниацин (Витамин В3) и Цианокомбаламин (Витамин В12).

Суплементът не съдържа забранени вещества и неговото действие е клинично проучвано. Ако искате да усещате ефекта от всеки един миг от Вашата тренировка, то това е Вашият азотен бустер.

Предупреждение - Crazy 8 / Extreme PreWorkout има екстремен потенциал, затова не увеличавайте препоръчителните дози, указани на етикета, за да може да си осигурите напълно здравословно изживяване.

Workout.bg – топ производители, топ качество, топ цени, топ клиенти

И топ екип! Може да се свържете с нас при въпроси, а ние с удоволствие ще Ви помогнем, за да изберете най-подходящото за Вас по пътеката към ненормално добрите резултати.

Информация за продукта
Разфасовка 10/260 Г
Производител SWEDISH Supplements
Дозировка
Една доза 10 Г
Дози в опаковка 26 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър