МЕНЮ
Количка

C4 Original

C4 Original
C4 Original
  • Наличност: В наличност
  • Модел: C4 Original 195 грама
73.00 лв.
без ДДС: 73.00 лв.

Опции

Купи

Искате ли мускулите Ви да говорят преди Вас, където и да отидете? Чудили ли сте се коя е тайната на продължителното и интензивно натоварване и енергичност през цялата тренировка? Предтренировъчните добавки обещават да Ви дарят с така необходимата за интензивни тренировки енергия и да подпомогнат изграждането на мечтания релеф.

Тези хранителни добавки, известни още като азотни бустери, са предназначени за бууст на енергията и увеличаване капацитета на мускулите, така че да започнете успешно да добавяте още тежести и повторения.

Ако сте опитни спортисти, най-вероятно знаете, че пазарът е залят с азотни бустери за постигане на по-висока резултатност от тренировките. От Workout.bg проучихме и опитахме и затова Ви запознаваме с Cellucor C4 Original.

Независимо дали сега започвате своето фитнес приключение или с нетърпение очаквате да вдигнете левела на Вашите тренировки, този суплемент е подходящия за Вас. Той не е предназначен само за бодибидлъри, а за всеки, който иска да достигне максималния потенциал на мускулите си и да максимизира ефекта от практикуването на своя спорт.

Действие на Cellucor C4 Original и предимства

Cellucor C4 Original [195 грама, 30 Дози] не изневерява на наименованието си и снабдява щастливците, решили да го пробват, с експлозивна енергия и издръжливост. Cellucor C4 Original е един от най-популярните предтренировъчни продукти и е най-продаваният в Америка азотен бустер на бранда. Ако желаете да вземете максимума от своята тренировка, този суплемент е отлично решение за тази задача.

Отличително предимство на Cellucor C4 Original са допълнителните полезни съставки, които комплиментират задължителните ингредиенти на предтренировъчните суплементи.

Витамин В6 и В12 спомагат за нормализиране на процеса по освобождаване на енергията и намаляване на умората. Другият есенциален витамин, който суплементът съдържа е Витамин С. В състава му влизат и важните кофеин Anhydrous и Бета Аланинът.

Съветите на Workout.bg за страхотно тяло

Подбираме артикулите, които включваме в нашия асортимент, така че всеки продукт, който предлагаме на нашите клиенти да е своеобразен съвет за техния максимален пърформанс. Разгледайте и другите ни предложения и ще се убедите, че ние имаме това, което всеки мотивиран спортист търси.

Информация за продукта
Разфасовка 195/390 Г
Производител Cellucor
Дозировка
Една доза 6.5 Г
Дози в опаковка 30 дози
Препоръчителен дневен прием 1 доза
Продуктът съдържа следните съставки
Съставки Бета-аланин, креатин монохидрат, аргинин, полидекстроза, киселинни регулатори, естествени вкусове, витамини
Аминокиселини
Креатин монохидрат 1500 МГ

Напишете мнение

Забележка: HTML не се поддържа!
Лош Добър