Yandex
МЕНЮ
Кошница

Био добавки

30.36 лв. 37.95 лв.
Купи
29.16 лв. 36.45 лв.
Купи
24.76 лв. 30.95 лв.
Купи
17.19 лв. 21.49 лв.
Купи
14.39 лв. 17.99 лв.
Купи
40.00 лв. 50.00 лв.
Купи
10.20 лв. 12.00 лв.
Купи
11.96 лв. 14.95 лв.
Купи
10.36 лв. 12.95 лв.
Купи
25.60 лв. 32.00 лв.
Купи
14.95 лв.
Купи
18.36 лв. 22.95 лв.
Купи
15.96 лв. 19.95 лв.
Купи
12.39 лв. 15.49 лв.
Купи
26.80 лв. 33.50 лв.
Купи
10.80 лв.
Купи
14.95 лв.
Купи
32.00 лв.
Купи
9.56 лв. 11.95 лв.
Купи
9.56 лв. 11.95 лв.
Купи
Показва 1 до 24 от 29 (2 страници)

Светът отдавна върви със сериозни крачки към модернизиране в основни негови аспекти. Било то за дрехи, за храна, за производствени линии или пък за хранителни добавки.

Вече всяко нещо, което е „био“, „еко“, „природосъобразно“ или „зелено“, е със значително по-голямо търсене от онези, които са наистина устремени към здравето и перфектната фигура. Естествено, бъдете сигурни, че освен търсенето, цената на тези продукти също са доста по-високи от тази на нормалната гама от продукти.

Един основен урок, който е добре всеки да знае за пазара на храни в България, е, че няма качество, което да не струва пари. Зависимостта между тези два показателя е правопропорционална – колкото по-голямо е качеството на продукта, толкова по-скъп е той.

Следователно, био храните са качествени – това ясно се разбра от всичко, което казахме до този момент. Сега следва да разберем следващото важно нещо, което интересува всеки, който се вълнува от закупуването и засилването на приема на подобен вид хранителни вещества.

С какво био добавките са по-добри от останалите

Хранителните добавки са вещества, които могат да биват два вида – синтезирани лабораторно и естествени екстракти. Те спомагат за точно определени цели, изключително рядко имат сериозни вреди върху тялото и точно заради тази причина хората избират конкретен вид спрямо конкретни цели.

Всеки човек, който приема хранителни добавки, съвсем нормално желае своето пълно здраве. Е, щом тези вещества пристигат с гаранция за здравословен продукт директно от производителя, то няма как да пренебрегнем това, че понякога тази гаранция може и да не е напълно спазена.

Само онези, които не са приемали хранителни добавки не знаят всъщност за колко неща помагат те. Истината за „уау“-ефекта е размита някъде из маркетинговите цели на производителите и на цялата фитнес индустрия.

Обикновените фитнес ентусиасти ежегодно харчат невероятно много пари по различни хранителни добавки, които са създадени, за да подобрят значително тяхното спортно представяне, да увеличат скоростта на процеса по възстановяване. Това, естествено, няма как да стане само и единствено чрез приема на хапчета или чудотворна течност независимо преди или след хранене.

Хранителните добавки са само една напълно незадължителна част от пъзела. Цялата картина е създадена още и от здравословно и редовно хранене, практикуване на много разнообразни движения, страшно адекватна и ефективна почивка и продължителен сън през нощта.

Тук е моментът, в който трябва да направим важна бележка за онези, които си мислят, че сънят през нощта и през деня са абсолютно равностойни по ниво на полезност. Доказан факт е, че такова явление няма и база за сравнение между сън през деня и нощта не съществува.

Съществуват хранителни добавки за всеки един аспект от пъзела – има суплементи за контролиране на нивата на хранене, има добавки за нормализиране нивата на сън, има хранителни добавки, които ще направят тренировките още по-сериозни, в залата ще постигнете неща, за които не сте и предполагали, че можете да свършите с тялото си.

Единствената препоръка към това всичко да е в рамките на безопасното е това да приемате хранителни добавки напълно разумно и с някаква самодисциплина. Налагането на мярка е нещото, което прави разликата между просто приемащите хранителни добавки и онези, които са превърнали това в свой навик номер едно.

Освен обичайните хранителни добавки съществуват и такива, които са с малко по-изменени съставки. Естествено, те имат репутацията като по-здравословни такива, но това е нещо, което със сигурност няма да направи тялото ви доста по-калено, отколкото си мислите.

Био добавки – за кого са предназначени

Те се наричат био добавки и са предназначени за хора, които страдат от някакви непоносимости или вродени неразположения. Био добавките не е задължително да имат в пъти по-висока цена, но очаквайте леко оскъпяване (естествено, в рамките на нормалното).

При този вид отново имаме необходимото внимание към потребителя и се предлага куп разнообразие с идеята да имаме желаното от клиентите количество. По този начин се привличат много хора, които не са от типичната група на потребителите със „здрави стомаси“.

Ако едните могат да приемат всякакъв вид хранителни добавки, то онези с чувствителен стомашно-чревен тракт не биха могли да го сторят. За тях е необходима грижа, която да им даде всичко, от което имат нужда.

Био добавките са подходящи и за майки, които току-що са родили и са дарили света с живот. Те биха могли да приемат този тип хранителни добавки, защото в периода след бременността нещата се променят значително за една жена, която все пак иска да поддържа форма.

Организмът е в странна фаза, подвижността не е чак толкова голяма, детето изисква огромни грижи и внимание, което води до липса на време. Сутрешната гимнастика вече е вид лукс, който не всеки може да си позволи и заради това трябва току-що родилите майки трябва да се поддържат по начин, по който да не им отнема силите от сегашните големи отговорности.

Бъдете сигурни, че в такъв период онлайн магазинът Workout.bg ще застане до вас, за да играе ролята на доверен съюзник и да ви подкрепя по възможно най-ефективния начин, за да не спирате да се развивате в спортен план.

Защо да изберем онлайн магазина на Workout.bg

Многогодишният ни опит винаги е помагал в ситуации, в които трябва да докажем на клиентите си, че продуктите, които им предлагаме наистина са нещо повече от това, което им казват думите. Без значение за това кое в каква категория се намира, коя категория на коя страница в онлайн магазина е намерила своето място – качеството остава непроменено.

Никога не позволявайте търговските трикове да ви поставят на колене. Доверявайте се само и единствено на суровото качество и на нищо друго.

Като заговорихме за сурово качество – ето ни и нас! Workout.bg е тук със своите невероятни предложения във всеки един аспект.

Нашият онлайн магазин ще е винаги до вас по трудния, тежък път към високите спортни постижения. Няма значение цената, защото, когато говорим за продукти, влияещи върху тялото ни и идващи с идеята да ни помогнат – наистина не би трябвало да се вълнуваме от това за кое колко пари отделяме.

Мислете преди да си закупите нещо от нашия онлайн магазин, а ако нещо не ви е достатъчно ясно – обадете ни се, за да ви поясним за положителните ефекти и за страничните такива. За нас е важно клиентите ни да са здрави и мотивирани за изпълнение на спортните си занимания.

Постигайте повече с Workout.bg!

Когато приемате сертифицирана био хранителна добавка вие можете да бъдете сигурни, че използвате продукти, които не са били изложени на токсини и химикали. Тялото по-лесно абсорбира хранителни вещества от органични продукти.

Био добавките се предлагат в различни форми. Има напълно сертифицирани органични продукти, които трябва да съдържат 95 процента био съставки и такива, които включват био съставки, но в по-малко количества.

Това което отличава био добавките е, че отглеждането на растенията, от които са направени е контролирано от сертифициращи органи и не са използвани пестициди, изкуствени торове и други конвенционални препарати. Отглеждани по този начин растенията имат повече витамини и минерали и са много по-здравословни.

Качествените хранителни добавки могат да подобрят цялостното ви здравословно състояние. За съжаление не всички хора успяват да се хранят здравословно и да осигуряват всички необходими хранителни вещества на тялото си. За сте спокойни, че приемате чисти, безопасни и ефективни добавки, ви препоръчваме да обърнете към био добавките.

Винаги приемайте хранителни добавки в препоръчителните дози. Предозирането може да попречи на усвояването на хранителни вещества или да причини странични ефекти. Информирайте за потенциалните рискове, преди да вземете каквито и да било добавки.

4.49 / 230