МЕНЮ
Кошница

Ортези

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Колкото повече тренира един човек, толкова по-голяма нужда от активно и качествено възстановяване има нужда той. Няма да крием това, че ние адски много искаме да имате всяко нещо, от което може да се нуждае един активен човек.

Всъщност, от какво би имал нужда той? От хранителни добавки – имаме ги, от фитнес аксесоари – имаме ги, от удобно и качествено облекло – имаме го, от ортези – също ги имаме.

Ето сега вече спокойно можете да разберете защо сме един от най-добрите онлайн магазини за добра форма и хранителни добавки. Ние просто предугаждаме желанията ви!

Видове ортези в нашия онлайн магазин

Едно от нещата, заради които трябва да бъдете част от семейството ни, посветило себе си на спорта, е това, че със сигурност ще се чувствате добре. Няма как да скрием, че ние ще положим огромно старание това да се случи и вие да усетите нашата подкрепа.

Тренировъчният ви процес ни засяга пряко, но вашето възстановяване е наша основна мисия. То не се случва само и единствено благодарение на хранителните добавки – трябва и сериозна доза почивка.

Ето защо обездвижването винаги е било добър метод за възстановяване. Благодарение на нашите ортези, предназначени за различни части на тялото, ние можем да ви предложим пълното възстановяване, от което имате огромна нужда.

Очакваме ви!

Защо да заложите на Workout.bg

Истината за всички онлайн магазини е, че те полагат неистови усилия, за да бъдат напълно адекватни за своите клиенти. Откакто основахме Workout.bg, ние се стремим да сме досущ като нашите потребители – винаги в най-добра форма.

Нищо от тези неща нямаше да има пълен смисъл, ако не бяхте вие. Ние щяхме да полагаме все същия безобразен труд и старание, но за какво щяха да отиват те, ако нямаше кой да ги оцени.

Знаем колко е трудно всеки от вас да има точно онова, от което има нужда и заради това се стараем до такава степен да даваме всеки необходим артикул на нашите потребители. Това ни прави удовлетворени и щастливи и напълно ни дава нужното успокоение в края на деня.

То идва поради факта, че за пореден ден сме си свършили отлично работата и ни кара да се чувстваме горди от това, че можем и утре да отидем усмихнати на работното си място. Там ще ни очакват поредните клиенти с нужда от помощ и те ще бъдат обслужени напълно подобаващо.

Ето така ние правим всичко – да изглежда лесно, да изглежда бързо и най-вече, да е качествено приключено. Всичко, което имаме в онлайн магазина си за суплементи и фитнес аксесоари и артикули от всякакво естество, е добавено с грижа, любов и контрол на качеството.

Елате и проверете сами!

Ако спортувате редовно знаете колко често човек може да се контузи, особено ако бяга, скача и играе контактни спортове. Ортезите, подобно на протекторите могат да ви предпазят от неприятни контузии. Те се изработват от еластични или твърди материи и имат различни варианти в зависимост от нивото на защита, което предлагат.

Ортезите стабилизират и поддържат ставите ви. Когато носите отрези има много по-малка вероятност да се нараните. Те са много препоръчителни за хора, които имат травми, защото освен, че им осигуряват защита, намаляват болката и подуването.

Препоръчва се редовно носене само след рехабилитация, за предотвратяване на повторни наранявания. Според някои терапевти непрекъснатото носене на ортези може да отслаби глезените, колената, прасците или други части на тялото, където ги слагате. Мненията в тази посока са доста разнопосочни, така че най-добре е да се консултирате с лекар или физиотерапевт за компетентно мнение.

Когато избирате ортеза е важно тя да бъде от издръжлив материал, за да се ползва дълго време. Избирайте ортези от производители с доказана репутация, за да сте сигурни за качеството на използваните материали. Важно е ортезите да ви бъдат удобни и да прилягат плътно по крака ви, за да получите стабилност. Не бива да подхождате лекомислено към избора на ортези – неподходяща ортеза може ви навреди, а не да ви помогне.

Изкълчванията са едни от най-често срещаните наранявания при хората, които тренират интензивно. Ако вие често страдате от изкълчвания е препоръчително да носите ортези. Те може да не ви предпазят всеки път, но определено ще ви се случват по-рядко и самото нараняване ще бъде по-леко.

4.50 / 212