МЕНЮ
Кошница

За китка

Няма добавени продукти в тази категория.

Нито един човек, който вече е пазарувал веднъж от нашия онлайн магазин, не може да се оплаче и да заяви, че ние не можем да даваме само онова, което е необходимо. Когато на черното не можеш да кажеш бяло, ние сме тук, за да го докажем.

Ние знаем какво наистина изискват клиентите ни от нас и правим всичко възможно, за да го постигнем. Можем да сме наистина успешни и го правим бавно и сигурно!

Защо да посетите категорията ни с ортези за китка

Ортези за китка не използва всеки, а само онези, които се нуждаят от частично или пълно обездвижване на тази част от тялото. Китките винаги са създавали известни проблеми на активно трениращите с тежести.

Нещо повече – за да постигнеш качествена спортна форма посредством тежести и активно тегло, ти трябва да имаш здрави китки. Ето защо, когато усетите каквато и да е болка в китките си, доверете се на Workout.bg, откъдето ще можете да закупите ортези за китка на най-добри цени.

Проверено качество, множество оферти и огромно разнообразие – ние сме активното семейство, от което имате нужда в своя живот. Очакваме ви!

Когато имате нужда от нещо, Workout.bg има решението

Колко пъти ви се е случвало да нямате възможност да се сдобиете бързо с нещо, което ви трябва тук, сега и веднага? Всъщност, знаете ли, че все по-често се случва в динамичния живот на хората, те да нямат физическата възможност да закупят онова, което им е необходимо?

Ние имаме възможност, обаче да сме до вас постоянно – във вашия компютър, във вашия телефон, във вашия таблет. Ние сме там, където искате да се появим и ви даваме само онова, от което имате наистина сериозна нужда.

Когато получите някаква травма, ние сме там, за да успокоим болката с поредната действаща и със сигурност качествена хранителна добавка. Ние сме на място, за да успокоим раните и да ви вдъхнем увереност, че върхът е съвсем близо и на вас ви е необходимо съвсем малко, за да го достигнете.

Няма да крием, че да си активен и трениращ човек в днешно време е трудно, но нека и не пренебрегваме факта, че вие се нуждаете от нас, за да получите онази засилка, от която имате нужда. Тя ще бъде нашата подкрепа за вас и няма да правим компромиси с това, че можем да ви я дадем по най-добрия и сигурен начин.

Очакваме ви в нашето голямо семейство, за да станете част от едно общество, наистина загрижено за своята форма. Заповядайте!

Ортезите са полезни за лечение на много медицински състояния и наранявания. Те осигуряват стабилност на китката, ограничават движенията и предпазват ръката. Ортезите помагат за намаляване на отока и болката в китката и ръката.

Обездвижването на китката се налага при травми на ставите и меките тъкани, при които има оток и болка. Често при хората, които страдат от артритни заболявания използват ортези. Правилното позициониране на ръцете и китките в ортезата за обездвижване е от решаващо значение за зарастването.

Носенето на ортеза се налага при различни състояния, когато ръката трябва да се обездвижи. Това са фрактури на китката, наранявания на сухожилията, артритни болки и възпаления, след операции на ръката и други ситуации, които налагат обездвижване.

Съществуват различни видове ортези за китки и в зависимост от вашето състояние и неговата сериозност, вашият лекар ще ви посъветва какво да изберете. Ортезите се изработват от различни материали и различните модели са подходящи за различни травми. Понякога се налага ортезата да бъде направена по поръчка.

Препоръчваме ви да попитате вашият лекар, защото продължителността на носене е различна, при различните заболявания. Принципно ортезата може да се носи през нощта, ако това ви помага да намалее болката и не ви пречи на съня, но отново отбелязваме, че е важно лекар да ви даде професионален съвет.

4.52 / 265