МЕНЮ
Кошница

Цитрулин

Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Все повече и повече хора искат да постигат сила и мускулна маса в залата или пък експлозивност при аеробните спортове. Те, обаче разчитат единствено и само на хранителните, но не даващи почти никаква енергия салати в обедната почивка или пък на тестени и захарни изделия.

Разбира се, няма как да направиш нито тяло, нито да постигнеш каквото и да е било посредством нездравословно хранене и ниски въглехидрати и протеини. Приемът на енергийни източници е супер важен и не е необходимо да ги премахвате, защото ви изглеждат калорични.

Защо да включите цитрулин в суплементариума си

Цитрулин или Л-цитрулин е нещо, което със сигурност ще ви се отрази и на физиката, и на психиката. Той ще ви даде ползи, за които не сте и предполагали, че могат да изтласкат тялото ви до такива висини.

Не си играем с качеството на нашите стоки и продукти, защото ги взимаме директно от техните производители. Те ни дават огромни гаранции за това, че нещата, които предлагаме на нашите клиенти, са изключително качествени.

Не се притесняваме да поемаме ангажименти, защото сме наясно какво предлагаме в онлайн магазина си. Всеки може да ни посети и да разбере сам за какво точно е полезен цитрулинът

Workout.bg – знаем какво ти е необходимо

Това, което можем да кажем за нас, е това, че винаги даваме възможно най-доброто, за да сте доволни вие – нашите лоялни клиенти. Никога не сме били по-успешни и това е изцяло благодарение на вас.

Не можем да ви обясним колко сме щастливи, че вярвате в нас и ни подкрепяте точно така, както и ние подкрепяме вас. Спортът е нещото, което обичаме най-много и няма да крием колко обичаме да сме вашата опора в него.

Когато видим активни, спортуващи хора, нямаме думи колко се вълнуваме да си представяме откъде ли са тръгнали, как са се справяли, когато са започвали в началото. Това ни кара да се възхищаваме на тях и да се вдъхновяваме, защото всички наши клиенти изглеждат по този невероятен начин.

Те са със стегнати крака, ръце, ходят с изпънати рамене, изправени гърбове и високо вдигната глава, защото знаят, че разчитат на Workout.bg, за да си набавят всичко, което им е необходимо в битката със самите себе си. Ние ще сме до вас, за да бъдем на върха, когато постигнете всички онези неща, които искате да постигнете.

В спорта няма как някой да те спре да правиш онова, което искаш, а когато имаш за подкрепа такъв бранд като нас, то тогава нещата изглеждат още по-внушителни. Заповядайте в нашия онлайн магазин за хранителни добавки и спортни артикули!

Цитрулинът е аминокиселина, която се синтезира в черния дроб и червата. Има две форми на цитрулин, които се предлагат като добавки. Това са цитролин малат и L-цитрулин. И двата варианта на добавки имат своите ползи за здравето и производителността ви.

Добавките с цитрулин помагат при високо кръвно налягане, анемии, диабет, умора, деменция и еректилна дисфункция. Те подобряват притока на кръв, увеличават издръжливостта и затова често се приемат от спортисти.

Храните, които съдържат цитролин са диня, краставица, пъпеш и тикви. Може да си набавите допълнително и чрез хранителни добавки.

Приемайте хранителните добавки с цитрулин, в дозите, които производителят е дал като препоръчителни върху продукта. Цитрулинът най-често се приема по три пъти на ден. Дозировките варират в зависимост от това дали приемате добавките за подобряване на спортните ви постижения или по здравословни причини.

Добавките с цитрулин са изследвани в продължение на години и няма данни за отрицателни странични ефекти. Те обаче могат да взаимодействат с лекарства и не се препоръчва прием с лекарства за кръвно налягане.

4.47 / 182