Yandex
МЕНЮ
Кошница

Цитрулин

49.95 лв.
Купи
3.20 лв. 4.00 лв.
Купи
64.00 лв.
Купи
Показва 1 до 6 от 6 (1 страници)

Все повече хора започнаха да осъзнават значението на тренировките за поддържане на добро здраве, за тонус, сила и за красив и стегнат външен вид. С веки изминал ден се увеличава броя на трениращите, а фитнес залите продължават да се пълнят с бързи темпове.

Много от начинаещите решили да покачат мускулната си маса чрез тренировки, разчитат единствено на храната и мислят, че е нужно само правилно хранене, за да постигнат целите си. Но това схващане е изключително грешно, тъй като само от храната няма как да си набавят необходимата енергия за тренировка.

Разбира се постигането на хубаво и изваяно, мускулесто тяло е комплексен резултат от храна, редовни тренировки, прием на хранителни добавки. Това се знае от опитните спортисти, а ползите на хранителните добавки са изключително много за тях.

Приемът на енергийни източници е изключително важен за вас, за тялото ви и за начина, по който се чувствате. Ние от Workout.bg се грижим за всеки един спортуващ човек, като предлагаме различни добавки, носещи ползи за тренировките ви, изграждането на маса и здравословното ви състояние.

Цитрулин- действие и ползи

Цитрулинът е аминокиселина, която се синтезира в черния дроб и червата. Може да де намери под две форми, предлагащи се като хранителна добавка, които може да разгледате категорията ни. . Формите са цитролин малат и л-цитрулин. И двата варианта на добавки имат своите ползи за здравето и производителността ви.

Приемът на цитрулин е от изключително значение за всеки спортист. Чрез него ще си помогнете за изграждането за здрави мускули, но освен на физиката ви, действа благоприятно и на психиката. Ще може да се радвате на ползи, за които не сте подозирали, а тялото ви ще изглежда перфектно.

Добавките с цитрулин действат положително при проблеми с високо кръвно налягане, анемии, диабет, умора, деменция и еректилна дисфункция. Те подобряват притока на кръв и увеличават издръжливостта по време на тренировка.

Приемът на цитрулин не носи странични ефекти за организма и стига да го приемате според дозите, написани на опаковката, той ще ви донесе само позитиви. Все пак трябва да знаете, че не се препоръчва прием заедно с лекарства за кръвно налагане. Ако приемате такива се консултирайте с вашия лекар, защото цитрулинът може да взаимодейства с тях. Лекарят ви ще ви обясни и посъветва как да процедирате в тази ситуация.

Workout.bg – предлагаме всичко нужно за спортистите

Ние от Workout.bg действаме с мисъл и грижа за всеки клиент и се стараем да предлагаме богато разнообразие от здравословни добавки, подходящи за спортисти. Нашите стоки пристигат директно от производителите и не правим компромис качеството им.

Грижим се да създадем лоялни клиенти, които да разчитат на най-добрите продукти на пазара. Даваме информация за всеки наш продукт, като не крием възможни отрицателни ефекти, ако има такива и обясняваме как се отрази на фитнес прогреса ви.

Доверете се сами на качеството и действието на всеки от продуктите, които предлагаме, като направите вашата поръчка още сега! Бъдете здрави, силни и издръжливи, помогнете на здравето си и на начина, по който се чувствате и се доверете на ефектите, които хранителните добавки имат за организма ви.

Цитрулинът е аминокиселина, която се синтезира в черния дроб и червата. Има две форми на цитрулин, които се предлагат като добавки. Това са цитролин малат и L-цитрулин. И двата варианта на добавки имат своите ползи за здравето и производителността ви.

Добавките с цитрулин помагат при високо кръвно налягане, анемии, диабет, умора, деменция и еректилна дисфункция. Те подобряват притока на кръв, увеличават издръжливостта и затова често се приемат от спортисти.

Храните, които съдържат цитролин са диня, краставица, пъпеш и тикви. Може да си набавите допълнително и чрез хранителни добавки.

Приемайте хранителните добавки с цитрулин, в дозите, които производителят е дал като препоръчителни върху продукта. Цитрулинът най-често се приема по три пъти на ден. Дозировките варират в зависимост от това дали приемате добавките за подобряване на спортните ви постижения или по здравословни причини.

Добавките с цитрулин са изследвани в продължение на години и няма данни за отрицателни странични ефекти. Те обаче могат да взаимодействат с лекарства и не се препоръчва прием с лекарства за кръвно налягане.

4.47 / 182