МЕНЮ
Кошница

Растителен протеин

2.36 лв. 2.95 лв.
Купи
36.76 лв. 45.95 лв.
Купи
28.99 лв.
Купи
101.96 лв. 119.95 лв.
Купи
35.16 лв. 43.95 лв.
Купи
27.96 лв. 34.95 лв.
Купи
Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Най-добрият растителен протеин на прах е този, който е наситен на пептиди, щадящ е към стомаха, има добър вкус, резорбира се добре и осигурява пълноценна подкрепа на тялото за поддържане на добра мускулна форма.

По подразбиране списъкът естествено започва с високо качество – такова, което в Workout.bg постоянно издирваме с внимание, за да осигурим на нашите потребители вълнуващ избор от фитнес хранителни добавки, които внасят положителна промяна на пазара.

Затова с ентусиазъм ви представяме колекцията ни от качествени веган протеини, която създадохме и обновяваме с особена грижа, за да ви предоставим „каймака“ от света на добавките.

Избор от растителни протеини на добра цена с отлични характеристики

В този раздел включваме различни видове растителни протеини на прах, сред които може да откриете любимата си форма на неживотински белтъчини на доста изгодна цена. Най-популярните опции са:

Всеки от тях се отличава със специфично процентно съдържание на протеин и разпределение на останалите макроси.

Граховият протеин е един от най-лесните за усвояване растителни протеини и осигурява пълен профил с незаменими аминокиселини, които са ключови за мускулния растеж и възстановяване. Конопеният протеин е богат на здравословни мазнини, фибри и широк кръг от важни хранителни вещества, включително омега-3 и притежава балансиран профил аминокиселини.

В каталога ни ще откриете и веган протеин на протеин на прах в смесена бленда от няколко вида веган протеини, носещи компилация от предимства и пълноценна подкрепа за поддържане на здравословна форма.

Предимствата на веган протеините

Веган протеинът е подходяща алтернатива за хора, които имат непоносимост или нетолерантност към животински продукти, както и такива, които са избрали този тип диета от загриженост към заобикалящия ни жив свят. За много хора любимият растителен протеин се оказва много по-щадящи от тези с животински произход, тъй като телата им ги усвояват по-лесно и стомахът им не се натоварва.

Те са страхотен вариант за вегетарианци и вегани, чиято диета се нуждае от повече протеин. Освен това са идеална опция за хора, които искат да отслабнат, тъй като в цялост различните видове растителни протеини всъщност са със значително по-ниска калоричност, в сравнение с класическите.

По-здравословен вариант са за хората, които редуцират приема си на наситени мазнини и холестерол.

Страхотният вкус на комбинираните добавки на прах с различни видове растителен протеин са друга причина, поради която много ентусиасти на тема „здраве“ предпочитат именно този избор. Също така те снабдяват тялото и с други полезни вещества, характерни за състава на съответното растение, използвано като суровина в изработката на добавката.

Изберете своя превъзходен веган протеин на прах от Workout.bg и се насладете на лесната поръчка, бързата доставка и чудесното качество на новия си помощник за здравословно хранене и добра форма.

Изберете растителни протеини, които са соеви, оризови, слънчогледови, конопени или грахови. С тях можете да получите всички протеини, които са ви необходими. Освен това имат допълнителни ползи, тъй като ще ви доставят фибри и ще подпомогнат нормалните функции на червата.

Соевият протеин съдържа всички девет незаменими аминокиселини. Той е един от най-добрите вегански протеини, които можете да закупите, тъй като на другите растителни протеини липсва поне една от основните аминокиселини.

Има проучвания, които изследват промените в производителността и мускулната сила на веган протеините и на сурватъчните. Те установяват, че ефектите и от двата са едни и същи. Веган протеините се усвояват по-лесно. Грахът, зеленчуците, бобовите растения, ядките и семената са често срещани съставки във веган протеините и имат здравословни нива на фибри. Те могат да подобрят храносмилането и при приема им няма подуване на корема.

Граховият протеин на прах се произвежда от полски грах, който има почти четири пъти по-високо количество протеини от сладкия грах. Граховият протеин също не съдържа алергени, което означава, че е подходящ за вегани и хора с хранителни алергии, като същевременно не съдържа млечни продукти, яйца и соя.

Веганските протеини са подходящи за всеки, които иска да поддържа формата си и да води здравословен начин на живот. Те са подходящи не само за вегани и могат да се приемат в комбинация с различни тренировъчни планове и балансирани диети. Техният вкус е толкова добър, колкото на всеки млечен протеин.

4.49 / 285