Yandex
МЕНЮ
Кошница

Растителен протеин

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Най-добрият растителен протеин на прах е този, който е наситен на пептиди, щадящ е към стомаха, има добър вкус, резорбира се добре и осигурява пълноценна подкрепа на тялото за поддържане на добра мускулна форма.

По подразбиране списъкът естествено започва с високо качество – такова, което в Workout.bg постоянно издирваме с внимание, за да осигурим на нашите потребители вълнуващ избор от фитнес хранителни добавки, които внасят положителна промяна на пазара.

Затова с ентусиазъм ви представяме колекцията ни от качествени веган протеини, която създадохме и обновяваме с особена грижа, за да ви предоставим „каймака“ от света на добавките.

Избор от растителни протеини на добра цена с отлични характеристики

В този раздел включваме различни видове растителни протеини на прах, сред които може да откриете любимата си форма на неживотински белтъчини на доста изгодна цена. Най-популярните опции са:

Всеки от тях се отличава със специфично процентно съдържание на протеин и разпределение на останалите макроси.

Граховият протеин е един от най-лесните за усвояване растителни протеини и осигурява пълен профил с незаменими аминокиселини, които са ключови за мускулния растеж и възстановяване. Конопеният протеин е богат на здравословни мазнини, фибри и широк кръг от важни хранителни вещества, включително омега-3 и притежава балансиран профил аминокиселини.

В каталога ни ще откриете и веган протеин на протеин на прах в смесена бленда от няколко вида веган протеини, носещи компилация от предимства и пълноценна подкрепа за поддържане на здравословна форма.

Предимствата на веган протеините

Веган протеинът е подходяща алтернатива за хора, които имат непоносимост или нетолерантност към животински продукти, както и такива, които са избрали този тип диета от загриженост към заобикалящия ни жив свят. За много хора любимият растителен протеин се оказва много по-щадящи от тези с животински произход, тъй като телата им ги усвояват по-лесно и стомахът им не се натоварва.

Те са страхотен вариант за вегетарианци и вегани, чиято диета се нуждае от повече протеин. Освен това са идеална опция за хора, които искат да отслабнат, тъй като в цялост различните видове растителни протеини всъщност са със значително по-ниска калоричност, в сравнение с класическите.

По-здравословен вариант са за хората, които редуцират приема си на наситени мазнини и холестерол.

Страхотният вкус на комбинираните добавки на прах с различни видове растителен протеин са друга причина, поради която много ентусиасти на тема „здраве“ предпочитат именно този избор. Също така те снабдяват тялото и с други полезни вещества, характерни за състава на съответното растение, използвано като суровина в изработката на добавката.

Изберете своя превъзходен веган протеин на прах от Workout.bg и се насладете на лесната поръчка, бързата доставка и чудесното качество на новия си помощник за здравословно хранене и добра форма.

Изберете растителни протеини, които са соеви, оризови, слънчогледови, конопени или грахови. С тях можете да получите всички протеини, които са ви необходими. Освен това имат допълнителни ползи, тъй като ще ви доставят фибри и ще подпомогнат нормалните функции на червата.

Соевият протеин съдържа всички девет незаменими аминокиселини. Той е един от най-добрите вегански протеини, които можете да закупите, тъй като на другите растителни протеини липсва поне една от основните аминокиселини.

Има проучвания, които изследват промените в производителността и мускулната сила на веган протеините и на сурватъчните. Те установяват, че ефектите и от двата са едни и същи. Веган протеините се усвояват по-лесно. Грахът, зеленчуците, бобовите растения, ядките и семената са често срещани съставки във веган протеините и имат здравословни нива на фибри. Те могат да подобрят храносмилането и при приема им няма подуване на корема.

Граховият протеин на прах се произвежда от полски грах, който има почти четири пъти по-високо количество протеини от сладкия грах. Граховият протеин също не съдържа алергени, което означава, че е подходящ за вегани и хора с хранителни алергии, като същевременно не съдържа млечни продукти, яйца и соя.

Веганските протеини са подходящи за всеки, които иска да поддържа формата си и да води здравословен начин на живот. Те са подходящи не само за вегани и могат да се приемат в комбинация с различни тренировъчни планове и балансирани диети. Техният вкус е толкова добър, колкото на всеки млечен протеин.

4.49 / 285