МЕНЮ
Кошница

Растителен протеин

Показва 1 до 9 от 9 (1 страници)

Няма да спорим, че в днешно време динамиката, с която човек трябва да се съобразява е нещото, което най-много спира процесите на спортна активност. Всъщност, динамиката ни поддържа доста стегнати и отговорни, но телесно, физически и емоционално нещата невинаги са това, което сме очаквали.

Понякога страдаме от недоспиване, страдаме от преумора, заради която също не можем да заспим, страдаме от болки и крампи в мускулите и другите тъкани. Страдаме от неща, които по принцип не би трябвало да страда човек в активна възраст.

Това, разбира се може да се поправи с адекватни мерки и приемането на качествени хранителни добавки. Една такава ще видите днес – растителен протеин (веган) формула, с която не само ще си набавяте най-доброто от протеиновата добавка, но и ще бъдете със здрав стомах.

Няма никакъв проблем да пиете по една или две дози дневно – това ще бъде добре дошло за стомаха ви, който изобщо няма да се напряга, за да разгради и да извлече полезните съставки от това вещество.

Защо да приемаме растителен протеин

Приемът на обикновен суроватъчен протеин крие известни рискове за онези от вас, скъпи потребители, които имат непоносимост към лактоза. За тях отговорните производители са създали протеин изолат, но за някои той също не е достатъчно лек.

Разбира се, веганите не могат да приемат такъв тип протеин, който е с първоизточник млечни и животински продукти. Ето защо е добре да се запознаете с нещо ново и революционно – растителен протеин (веган) формула, която не само ще ви засища, но и ще ви кара да се чувствате превъзходно в залата дори и без месо и животински продукти.

Workout.bg – за какво да внимаваме при избор на търговец

Колкото и проблеми да има един онлайн търговец на хранителни добавки и спортни аксесоари, той никога не трябва да загърбва желанията на клиента. Няма как да се постигне какъвто и да е растеж и изграждане на стабилно име ако един човек не признава изискванията на онези, които са „виновни“ за неговия успех.

Клиентите и по-скоро лоялните от тях са онези, които са отговорни за успеха на един онлайн магазин. Няма как да бъдем пренебрежителни към това, което искат те.

Те трябва да бъдат основната цел, техните изисквания е добре да са изпълнени колкото се може по-добре. Всъщност, информацията, която присъства в нашия сайт е нещото, което прави нашите продукти толкова желани.

Това, което ни отличава от останалите ни конкуренти, е възможността, която даваме на клиентите си освен да купят продукт, но и да се информират за това, което той им дава. Няма никакъв проблем да бъдем най-логичният избор на нашите клиенти, защото предлагаме неща, които останалите не могат да предложат.

В това сме най-добри – правим нещата лесно, изглеждащи така, сякаш всеки може да ги направи. Просто сме гледали и сме се учили от най-добрите, защото само така човек може да достигне висините, към които се цели лесно, бързо и неусетно.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин за хранителни добавки и спортни аксесоари. Няма как да не сме толкова развълнувани щом говорим за вас – нашите лоялни клиенти, които ни направиха това, което сме днес – успешни и добри в това, което правим.

 

Изберете растителни протеини, които са соеви, оризови, слънчогледови, конопени или грахови. С тях можете да получите всички протеини, които са ви необходими. Освен това имат допълнителни ползи, тъй като ще ви доставят фибри и ще подпомогнат нормалните функции на червата.

Соевият протеин съдържа всички девет незаменими аминокиселини. Той е един от най-добрите вегански протеини, които можете да закупите, тъй като на другите растителни протеини липсва поне една от основните аминокиселини.

Има проучвания, които изследват промените в производителността и мускулната сила на веган протеините и на сурватъчните. Те установяват, че ефектите и от двата са едни и същи. Веган протеините се усвояват по-лесно. Грахът, зеленчуците, бобовите растения, ядките и семената са често срещани съставки във веган протеините и имат здравословни нива на фибри. Те могат да подобрят храносмилането и при приема им няма подуване на корема.

Граховият протеин на прах се произвежда от полски грах, който има почти четири пъти по-високо количество протеини от сладкия грах. Граховият протеин също не съдържа алергени, което означава, че е подходящ за вегани и хора с хранителни алергии, като същевременно не съдържа млечни продукти, яйца и соя.

Веганските протеини са подходящи за всеки, които иска да поддържа формата си и да води здравословен начин на живот. Те са подходящи не само за вегани и могат да се приемат в комбинация с различни тренировъчни планове и балансирани диети. Техният вкус е толкова добър, колкото на всеки млечен протеин.

4.49 / 285