МЕНЮ
Кошница

Задържане на вода

Boswellia 400 mg
Boswellia 400 mg
НАЙ-ПРОДАВАН
15.00 лв.
Купи
Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Един от най-големите проблеми, които могат да причинят наистина големи проблеми, за които дори и не сте очаквали, това неминуемо е задържането на течности в организма. Нещо повече – хората доста често дори и не вярват на това, че нещо толкова незначително (като малко повече вода в тялото) може да им създаде проблеми, за които дори и не са подозирали, че съществуват.

Ето защо, ние създадохме една категория, която се е посветила именно на това да ви поддържа изчистени до максимална степен що се отнася до това да изхвърляте ненужните течности от организма си достатъчно бързо след като сте ги приели.

Съществуват хранителни добавки, които изграждат мускулна маса, но правят така, че вашето тяло задържа количество вода, което може да се окаже и доста проблемно. Такава една хранителна добавка е креатинът.

Сам по себе си креатинът е напълно безвреден във всички свои форми, но става опасен, когато заедно с него не се приемат и достатъчно литри вода. Когато го приемате, вие трябва да си осигурите поне 4 литра вода на ден, което невинаги е възможно за приемане количество.

Понякога и два литра са лукс, а в някои дни и толкова се струва невъзможна за постигане цел. Е, имайте предвид, че бъбреците ви ще пострадат сериозно ако заедно с креатина не приемате и желаните литри вода.

Какво да направим при задържане на вода

Решението не е да не приемате добавки с ефекта на креатина и да се лишавате от мускулна маса и вкусни и полезни хранителни добавки. Решението е прием на някои хранителни добавки, които изсушават организма и предотвратяват каквото и да е задържане на вода.

Знаехте ли, че чрез Л-карнитина проблемите със задържането на вода ще изчезнат за кратки срокове. Стимулирайте потенето и хапвайте вода, богата на фибри.

Това е спасението от задържане на вода според експертите на Workout.bg.

Workout.bg – причинители на здраве

Най-добър – какво означава това понятие, когато говорим за бизнес? Означава ли това, че нямаш равен в онова, с което се занимаваш?

Означава ли, че си готов на всичко за това да успееш да дадеш на своите клиенти онова, от което те имат нужда постоянно? А това, че си най-добрия в дадена сфера означава ли, че конкуренцията не разполага с компетенциите, с които разполагаш ти?

Да, явно всичко това притежаваме ние, защото ако посетите сайта на Workout.bg – онлайн магазин за хранителни добавки и спорт, вие ще видите, че ние знаем какво означава да правиш всичко с лекота.

Да, това е отзивчивост, толерантност към клиента и работа в екип с него за постигане на най-добрите резултати в сферата на хранителните добавки и качественото обличане за спортни дейности.

Всички тези неща, които правим за нашите клиенти не ни носят единствено и само щастие на нас, а ни правят доволни от факта, че можем да си позволим истинско спокойствие, че всеки наш потребител е преди всичко здрав. Животът и здравето са безценни и ние можем да се похвалим с най-многобройната и здрава аудитория.

Всичко е във ваши ръце – просто ни се доверете, защото дългогодишният ни опит преди дори да създадем онлайн магазина, в който се срещаме в момента, ни помага изключително много ежедневно.

Няма човек, който да оспори това, че ние сме онези хора, които даваме на потребителите си здравето, от което се нуждаят те. За щастие, винаги се намира истински професионалист, който да оглави дадена сфера.

В случая с хранителните добавки и спортните аксесоари и артикули – ние сме онези, които спокойно могат да направят така, че да се чувствате добре и да усещате успеха в себе си и тялото, чието извайване постигате.

Заповядайте в нашия онлайн магазин, който направихме за вас и този, който има за цел да ви върши работа. Любовта към живота е нещото, което показва кой е истински отдаден на каузата да бъде по-доброто себе си в утрешния ден.

Очакваме ви!

Магнезият е популярна добавка и има над 600 роли в организма. Има изследвания, които показват, че той може да намали задържаната вода. Това се случва, защото той участва в контрола на водния баланс в тялото, заедно с други електролити като натрий и калий. Освен, че има важна роля за хидратацията, той има и много други ползи.

Да, това е един интересен факт. Нашето тяло винаги се опитва за постигне здравословен баланс, така че ако сте постоянно хидратирани, тялото ще намали задържането на вода в дългосрочен план. Освен това добрата хидратация е важна за здравето и подпомага отслабването и мозъчната функция.

Храните, богати на калий често се препоръчват, за да не задържате вода. Ако искате по естествен начин да намалите теглото на водата хапвайте повече зелени листни зеленчуци, боб, банани, авокадо, домати, копър, магданоз, коприва и чесън.

Има различни причини, заради които тялото ви може да задържа повече вода. Едни от най-честите са прием на лекарства, твърде дълго седене, променливи хормони, бременност и други. Задържането на вода може да бъде симптом на сериозни състояния, затова ако системно имате такъв проблем, трябва да се обърнете към лекар.

Добавките с глухарчета са много популярни между спортистите, които искат да намалят задържането на вода. Те подпомагат отслабването, като стимулират бъбреците да изхвърлят повече урина.

4.48 / 285