МЕНЮ
Кошница

Глицин

56.00 лв.
Купи
3.65 лв.
Купи
40.00 лв.
Купи
66.00 лв.
Купи
16.95 лв.
Купи
Показва 1 до 5 от 5 (1 страници)

Когато тренира, човек реално се самонаранява. Някой бе казал, че тренировките са единственото самонараняване, което има смисъл за един човек.

Е, защо всичко, което е красиво, трябва да е свързано с болка, страдания и лишения? Не може ли организмът да получава всички необходими му съставки без да му се налага да гладува, да страда или да понася последствията от тежките лишения.

Разбира се, че може и заради това съществуваме и ние от Workout.bg. Тук сме, за да направим така, че да се чувствате изключително полезни както за себе си, така и за света около вас.

Трениращият човек е щастлив човек, а щастливият – добър към околния свят, така че защо не започнете още днес с приема на правилните вещества, за да постигнете едно по-добре Аз и това да ви донесе удовлетвореността, която така усилено търсите?

Защо тялото ви се нуждае от глицин

Хранителната добавка глицин е едно от онези интересни вещества на планетата ни, което работи изцяло за доброто на организма ни – нищо повече. То дава на тялото ни всичко онова, от което има нужда – ситост откъм протеини, за да поддържаме лесно мускулните си тъкани и да ги предразположим да растат.

Освен, че ни поддържа, суплементът глицин пази и клетките ни от вредните влияния на свободните радикали, което позволява доста по-добра и здравословна среда в организма. Цялостното здраве е по-важно от формите на тялото ни, така че помислете дали трябва да приемате стероидни препарати.

Всичко, от което имате нужда, се намира в хранителните добавки, предлагани в Workout.bg – магазинът за здраве, който ще ви даде само най-необходимото по пътя към постигането на максимално здраве и едновременно атлетично изглеждащо тяло.

Workout.bg – мястото за вашето здраве

Да даваш здраве на потребителите си е едно от най-хубавите неща, с които можем да се занимаваме. Не лесно, обаче да привлечеш към себе си потребители, които ти се доверяват.

Това е процес, при който наистина трябва да се раздадеш на максимална степен не заради парите, не заради някаква кауза, не заради нещо друго, а само заради потребителите ти. Нямаш право, когато имаш амбицията да станеш гигантски търговец на суплементи и спортни стоки да правиш компромиси с неща като доставка, качество и информация за твоите продукти.

Не е лесно да си изградиш репутация на адекватен търговец. Освен това не е и много лесно да си посветен на идеята за това да даваш винаги само и единствено качество – понякога стават някои недоразумения, но е важното да си там, за да поправиш грешката си така, както трябва.

По този начин клиентите ти разбират, че си отговорен към тяхното здраве и ще направят всичко по силите си, за да ти дадат правилното отношение и следващия път, когато дойдат да пазаруват от теб.

Не се съмнявайте в способностите си както в залата по време на тренировка, така и извън тренировъчния си процес. Ние сме зад вас, за да ви дадем точно онези неща, от които имате нужда ежедневно, за да постигате своите цели.

Тренирането е начин на живот за някои хора, а за нас даването на всички необходими съставки за правилното трениране е начин да изкарваме положителното от живота. Да извличаш максимума както от себе си, така и от клиентите си, е нещо, което уважаваме най-много в начина си на мислене.

Това ни изгражда като хора и ние знаем, че можем да даваме всичко необходимо на клиентите си. Правим го с пълна доза удоволствие и ще продължаваме да действаме така заради вас – защото ви уважаваме и ценим.

Очакваме ви в нашия онлайн магазин, откъдето да се снабдите с всички необходими съставки, за да дадете най-доброто на организма си и да имате резон да очаквате солидно отблагодаряване от негова страна.

Бъдете склонни да ни се доверите – ние няма да ви предадем.

Глицинът е аминокиселина, градивен елемент на протеините. Не се счита за незаменима аминокиселина, тъй като тялото може да я произвежда самостоятелно. Ние консумираме глицин и чрез храната. Източници са богати на протеини храни, включително месо, риба, яйца, млечни продукти, и бобови растения.

Тялото използва глицин за производството на протеини. Глицинът също участва в предаването на химични сигнали в мозъка и затова често се приема за подобряване на паметта. Някои изследователи смятат, че глицинът може да има роля в превенцията на рака, тъй като изглежда, че пречи на кръвоснабдяването, необходимо на някои тумори.

Глицинът подпомага оздравителните процеси в тялото, подобрява метаболизма, поддържа мозъкът ни здрав и допринася за по-качествен сън. Глицинът има способността както да стимулира мозъчната и нервната дейност, така и да успокоява.

Серотонинът има сложна връзка със съня. Той е необходим за производството на хормона на съня мелатонин. При хора, които имат затруднения със съня или нарушения като безсъние и сънна апнея, повишаването на нивата на серотонин може да помогне за по-дълбок, по-спокоен и освежаващ сън. Изследванията показват, че приемът глицин повишава серотонина, намалява симптомите на безсъние и подобрява качеството на съня.

Глицинът рядко причинява странични ефекти. При някои хора може да предизвика стомашни проблеми, повръщане, гадене и сънливост.

4.50 / 177