МЕНЮ
Кошница

Гирички

Показва 1 до 1 от 1 (1 страници)

Фитнесът е начин на живот за много хора. Някои от тях живеят, за да ходят на фитнес и спортуват, за да се чувстват във възможно най-върхова форма.

Няма човек, който да тренира и да не си признае, че откакто инвестира сериозни физически усилия в своята визия, се чувства в пъти по-добре. Напротив – има много хора, които правят всичко по силите си, за да се похвалят на обществото, че се стремят да изглеждат по-добре.

За да бъдем и максимално точни ще кажем, че много от хората в днешно време се стремят да обзаведат собствените си домове с всякакви на вид фитнес уреди само и само да могат да могат да тренират в домашни условия, сами, без някой да ги притеснява и да ги кара да се чувстват наблюдавани.

Ако и вие се чувствате наблюдавани във фитнеса, то ние ви препоръчваме да направите така, че да се сдобиете с всичко, което ви е необходимо у дома. Заповядайте в нашия онлайн магазин Workout.bg, за да проверите нашите предложения във връзка с домашния фитнес.

Какви модели гирички предлагаме

Това, което можем да ви предложим са всякакви по тежест гирички с перманентна маса, разпределена равномерно. Разбира се, материалите с класическите – гума, пресована гума и железни.

Разполагаме с всякакви по вид захват гирички, които ще ви вършат работа от загрявка (боксиране със сянка) до сериозно вдигане на тежести, които да спомагат при работа за гърди на лежанка, например.

Тези и още много типове гирички ще намерите при нас. Разбира се, не забравяйте да проверите и дъмбелите ни със сменяеми тежести.

Workout.bg – постигнете всичко, което считахте за невъзможно

Според някои хора това да се затвориш във фитнес залата е нещо, което наистина няма смисъл, че дори и нещо повече – това вреди на здравето. Наистина, има разлика между „не е полезно“ и „вредно“, а ние, повярвайте ни, я познаваме чудесно.

Не ни е приятно да знаем, че повечето от вас тренират по програми, които са им напълно непознати, учат се да ядат хранителни продукти, които не са им по вкуса и не на последно място – тренират нещо, което със сигурност не е тяхната спортна дисциплина. Идеята на всичко?

Всяко нещо от гореизброените се прави с цел да се постигне добра физическа форма, с цел да се направи нещо, което да е градивно. Понякога, обаче нещата не стигат до хубавото, а по-скоро става така, че се стига до крайности, които може да бъдат и опасни.

Е, каквото и да говорим за проблемите на днешното поколение – едно е напълно ясно. Всеки иска резултати тук, сега и веднага.

Живеем във времена на огромно производство и на още по-голямо потребление. Истината е, че невинаги, обаче нещата вървят в такъв идеален синхрон, както се опитваме да го изкараме в настоящото четиво.

Хората искат да тренират, искат да спазват режими, искат да изглеждат добре. Понякога, от пренавиване хората дори не спят, защото се вълнуват от това, че утре следва поредната им тренировка.

Е, има ли смисъл да се храните добре и да тренирате сериозно ако вашето тяло просто не може да вземе нужната си доза сън? Разбира се, че няма никакъв смисъл от всичко това.

Хората, които са отделили и вложили години от живота си, за да се занимават активно със спорт, са казали, че ядене може да се пропусне, тренировка също, но сън пропусне ли се, нито едно от останалите две просто не може да се осъществи.

Сънят със сигурност няма общо с фитнес уреда, с който ви занимавахме днес, но предпочетохме да узнаете повече за един от най-важните елементи в тренировъчния процес – почивката, сънят, успешното и качествено възстановяване от натоварванията.

Ако искате да научавате повече полезни неща по интересен и увлекателен начин – посетете онлайн магазина ни Workout.bg. Станете част от нашето голямо семейство.

Очакваме ви!

Упражненията с гирички са динамични и те предизвикват движение в почти всеки мускул на нашето тяло. Те са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали. Гиричките могат да се използват в много различни тренировки и помагат за увеличаване на издръжливостта, силата, баланса и пъргавината.

Начинът, по който тренирате, зависи от това какви фитнес цели сте си поставили. Има голяма разлика между тренировките за издръжливост и мускулен растеж. Когато работите за увеличаване на силата си, трябва да правите малко повторения с по-големи тежести. Ако тренирате за издръжливост, съответно трябва да изберете по-леки гирички, с които да можете да направите повече повторения.

За да определите подходящото тегло, може да се ориентирате по онлайн калкулаторите, които може да намерите в някои сайтове. В зависимост от вашето тегло и целите, които сте си поставили можете да се ориентирате, за да направите най-правилният избор. Добър ориентир за теглото е ако можете да правите с гиричките над 10-15 повторения, без това да ви натоварва. Ако е така, е време да увеличите теглото.

Гиричките са чудесен вариант за всички, които се стремят да поддържат добра форма и обичат да тренират в рамките на дома си. Те не са скъп фитнес аксесоар и можете да си купите няколко варианта от тях. От друга страна дъмбелите са добър вариант за всички, които искат да натрупат мускулна маса и тренират редовно. И гирите и дъбмелите се използват по един и същи начин, така че изборът зависи по-скоро от вашите лични предпочитания.

Преди да си купите гирички може да направите една тренировка във фитнес зала, която да ви ориентира, тъй като залите разполагат с различни варианти. Гиричките, с които тренирате не бива да бъдат твърде леки и същевремено не трябва да са твърде тежки, а да ви позволяват да изпълнявате упражненията с правилната техника.

4.54 / 184