МЕНЮ
Кошница

Тежести/дискове за щанги и лостове

Няма добавени продукти в тази категория.

Когато човек изпитва съмнения в това, което прави, идва ред на това да се занимава малко повече с идеята да повиши трудността. Да, точно така – в такива моменти човек е добре да се изпита наистина на краен предел, за да може да се почувства недостатъчен и да се мотивира от тази мисъл.

Не сме от хората, които правят лесно различни движения по пътя към развитието, но именно заради това сме толкова успешни – правим нещата разумно и много добре обмислено. Бъдете част от нашето семейство!

Защо тежести/дискове за щанги от нас

В онлайн магазина на Workout.bg ви очакват не само тежести/дискове за щанги, но и цели перманентни тежести, които да ви помогнат в домашните тренировки за сила, експлозивност и издръжливост. За да сме максимално ясни и конкретни, ще ви кажем, че можем да ви дадем успеха на достъпна цена – можем го и ще го сторим изключително лесно.

Сами можете да проверите колко сме добри в действителност като просто ни посетите и станете част от нашето семейство! Очакваме ви още до края на днешния ден, за да бъдете удивени от това, което представляваме!

Workout.bg – името, което ви уважава

Чудели ли сте се дали останалите хора, които тренират редовно в същата квартална фитнес зала имат доверен източник на облекло, аксесоари за тренировки у дома или пък магазин, от който хранителните добавки са винаги качествени и адекватни като цена? Ако не сте били наистина убедени в това, че тези хора имат такъв тип партньор, е – нямат.

Защо смятаме, че нямат? Откъде сме толкова сигурни в това, което казваме, за да го твърдим наистина в подобен текст?

Истината е, че ние излязохме на пазара скоро, а преди това нито един търговец на подобен вид стоки и артикули не е поддържал толкова тесни взаимоотношения със своите потребители.

Нещо повече – всеки търговец, който се занимава с подобен вид дейност, малко или много се стреми към материалната обява, защото в даден момент е чувал, че от това се печелят много пари. Е, печелят се – така е, но нужно ли е наистина да се гони само и единствено материалния успех?

Казват, че само неуспешните говорят против успеха, но не е така – вижте нас. Ние смятаме, че сме доста успели в дейността, която обичаме и с която се развиваме, но нека бъдем честни – винаги може и повече, а за постигането на новите върхове, които сме си набелязали, сте ни нужни вие.

Уважаваме нашите лоялни клиенти. Елате и се убедете сами в истинността на това, което говорим!

Лостовете за тежести могат да бъдат прави и извити. Те се различават по своята дължина и диаметър. Подходящи са за различен тип упражнения, тъй като натоварването е на различни мускулни групи.

Извитите лостове са подходящи за различен тип тренировки от правите. Основното предимство на захвата на извитите е, че при тях е по-малко натоварването върху китките и лактите при повдигане.

Дисковите тежести се предлагат в различни диаметри и килограми. Различните модели имат различни начини на захват. Най-често използваните за домашна употреба са тежестите с гумено покритие, тъй като не нараняват подовите настилки.

Най-често използваните тежести се изработват от чугун. Те са по-евтини от стоманата, което ги прави привлекателен избор. Стоманените тежести от своя страна са по-здрави и трайни от чугунените. Заради тяхната здравина и издръжливост цена им е по-висока.

Тежестите от желязо и стомана са по-издръжливи когато имат гумено или уретаново покритие. Уретанът е по-траен от каучука, което означава, че подът ви ще бъде предпазен по-дълго време.

4.44 / 281